Володимир

Шеф-кухар, керуючий закладом

Розглядає посади:
Шеф-кухар, керуючий закладом, Керівник напрямку
Вік:
38 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Шеф кухар, Керуючий закладом

з 05.2005 по нині (20 років 3 місяці)
Ресторани Міста Київ (Роздрібна торгівля)

Додаткова освіта та сертифікати

Тренінги з з'їзду Шеф Кухарів

2021

Тренінги від кухаря Мішлен з приготування м'яса " СПРАВА У М'ЯСІ"

2020р

Знання і навички

  • Готування піци
  • Готування фаст-фуду
  • Пакування готової продукції
  • Випікання
  • Готування шаурми
  • Знання ДСанПіН
  • Приготування страв
  • Приготування гарячих страв
  • Приготування холодних страв
  • Комунікабельність
  • Українська кухня
  • Європейська кухня
  • Неконфліктність
  • Готування суші
  • Італійська кухня
  • Складання технологічних карт
  • Розробка меню
  • Доброзичливість
  • Здатність до навчання
  • Продуктивність

Знання мов

Російська — вільно

Додаткова інформація

Великий досвід роботи з відкриття закладів починаючи від пошуку приміщення та підписання договорів до приготування та складання Технології приготування , Розрахунку ціноутворення за готову страву, підбір страв під концепцію закладу.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: