• Файл

Ростислав

Комірник

Розглядає посади: Комірник, Технолог, Керівник виробництва, Адміністратор магазину, Комерційний директор, Менеджер з продажу, Категорійний менеджер, Лідогенератор, Завідувач складу, Адміністратор офісу
Вік: 37 років
Місто проживання: Київ
Готовий працювати: Дніпро, Житомир, Київ, Львів, Одеса
Розглядає посади:
Комірник, Технолог, Керівник виробництва, Адміністратор магазину, Комерційний директор, Менеджер з продажу, Категорійний менеджер, Лідогенератор, Завідувач складу, Адміністратор офісу
Вік:
37 років
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дніпро, Житомир, Київ, Львів, Одеса

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

РОСТИСЛАВ
БАРНЮК
ІНЖЕНЕР-ТЕХНОЛОГ
ХАРЧОВОГО ВИРОБНИЦТВА
(ХЛІБОБУЛОЧНОГО)

Випікання хліба для мене- це, в першу чергу,
про тактильне, креативне , про поживність!
Це неспішна творча та водночас заспокійлива
діяльність, яка приносить особливе
задоволення!

[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
ДОСВІД РОБОТИ
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

ТОВ «ВЕРЕСЕНЬ ПЛЮС» ГОЛОВНИЙ
м. Київ ТЕХНОЛОГ ВИРОБНИЦТВА
НАПРЯМКИ: ХЛІБОБУЛОЧНЕ, ПІЦА, КУЛІНАРНЕ,
ФАСТФУД
ПРО СЕБЕ 02.2025-...
Хлібною справою займаюся з Участь у проектній роботі, зокрема у впровадженні та
2009р. розвитку кількох напрямів:
Протягом всього часу своєї трудової Хлібопекарське виробництво – оптимізація
діяльності знаходжусь в постійному технологічних процесів, розробка та вдосконалення

процесі здобуття нових знань та рецептур, адаптація їх під доступну сировину;
.
навиків, які успішно застосовую у технологічна підтримка запуску нових продуктів;
Піца – відпрацювання технології, впровадження процесів
справі хлібопечення.
у виробництво, контроль якості продукції;
Мої особисті якості-це:
Проектування і запуск нового цеху фастфуду – повний
Порядність, цілеспрямованність,
супровід проекту: розробка концепції, вибір та підбір
організованість
технологічного обладнання, планування виробничих
Вміння приймати рішення та
процесів, організація робочих зон, запуск і
нести за них відповідальність
налагодження технологічних ліній.
Високий рівень
комунікабельності ТОВ «ФУДКОМ» ІНЖЕНЕР-ТЕХНОЛОГ
ХЛІБОБУЛОЧНОГО ВИРОБНИЦТВА
01.11.2019 – 29.12.2023
ОСВІТА •Розробка, впровадження нових позицій продукції
•Удосконалення технології виробництва діючого
Національний університет
асортименту
харчових технологій •Складання технологічних карт та калькуляцій
2007 - 2012р. •Розробка внутрішньої нормативної документації
СПЕЦІАЛЬНІСТЬ “ТЕХНОЛОГІЇ •Аналітика показників відділу
ЗБЕРІГАННЯ, КОНСЕРВУВАННЯ ТА •Робота з постачальниками
ПЕРЕРОБКИ МОЛОКА”
•Створення та проведення презентацій для дирекції
торгових площадок, зав. виробництв (on-line, of-line),
проведення майстер-класів
•Участь у відкритті нових проектів
СПД БАРНЮК
ОРГАНІЗАЦІЯ РОЗДРІБНОЇ ТОРГІВЛІ
01.06.2018 – 30.10.2019
Організація роздрібної торгівлі

ТОВ ЛК – ТРАНС КЕРІВНИК ВЛАСНОГО
ВИРОБНИЦТВА ПО ОПЕРАЦІЙНИМ
ПИТАННЯМ (ПЕКАРНЯ)
08.09.2017 –10.05.2018
Виконання поставлених задач згідно концепції
розвитку підприємства

ТОВ «ХЛІБНА СПРАВА» КЕРІВНИК
ВИРОБНИЦТВА
12.05.2014 -25.07.2017
•Запуск проекту з «0»
•Управління виробництвом, організація виробничої,
складської, транспортної логістики
СПД БАРНЮК
13.05.2008 -15.05.2014
Організація роздрібної торгівлі
ФОП СТАДНІКОВА ЗАВІДУЮЧИЙ
ВИРОБНИЦТВОМ ( ХЛІБОБУЛОЧНИЙ ТА
КОНДИТЕРСЬКИЙ НАПРЯМКИ)
20.05.2008 – 01.07.2009
Організація виробничої логістики

ПРОФЕСІЙНІ НАВИЧКИ
•Розуміння концепції та політики компанії
•Знання правил організації та принципів
успішної роботи ХБ виробництва
•Ефективне управління робочою групою
•Ефективна організація та контроль процесу
наставництва і адаптації персоналу
•Вільне володіння технологіями виробництва
хлібобулочних виробів
Глибокі знання та практичний досвід роботи з
різними видами заквасок, зокрема з живими
заквасками: пшеничними, житніми, пшенично-
житніми, а також із консервованими
заквасками промислового виробництва.
Навички запуску та стабілізації роботи на
заквасках різного типу в умовах виробництва.
•Знання усіх видів та типів обладнання та їх
застосування у ХБ виробництві
•Робота з документообігом
•Вміння аналізувати, планувати та відстежувати
показники відділу ХБ
•Вміння визначати якість готової продукції за
органолептичними показниками
•Знання критичних точок, які можуть вплинути
на якість готової продукції
•Знання методів запобігання браку на всіх
етапах виробництва продукції.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: