• PRO

Антон

Керуючий рестораном

Розглядає посади:
Керуючий рестораном, Операційний директор, Event-менеджер, Ведучий
Вид зайнятості:
повна
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Менеджер мережі, керуючий

з 04.2022 по 12.2023 (1 рік 8 місяців)
Вино і мʼясо, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Допомога в розробці меню, адаптування персоналу. Організація офіціантів, прийом гостей, прийом та проведення банкетів. Ведення касової звітності

Керівник виробництва

з 01.2021 по 02.2022 (1 рік 1 місяць)
Власна доставка, Харків (Готельно-ресторанний бізнес)

Співпраця з кавʼярнями, кафе та різними заходами. Поставка соленої продукціі, покебоулів, салатів, сендвічів то що

Farfalle Pastabar

з 01.2021 по 02.2022 (1 рік 1 місяць)
Farfalle Pastabar, Харків (Готельно-ресторанний бізнес)

Організував ефективну роботу кухні та сервісної частини закладу, забезпечив навчання персоналу та контроль за якістю обслуговування. Оптимізував ведення касової звітності та внутрішніх фінансових процесів. Брав участь у розробці меню та технічних карт, що покращило стандарти приготування страв. Контролював видачу з бару та забезпечив злагоджену взаємодію між кухнею, залом і адміністрацією.

Шеф-кухар

з 01.2019 по 01.2021 (2 роки)
Хен-тай, Харків (Готельно-ресторанний бізнес)

Здобув цінний досвід у відкритті закладу, зокрема у розробці меню, написанні технічних карт та прорахунку собівартості страв. Організував процес закупівлі продуктів, здійснював переоблік та оптимізував витрати. Налагодив ефективну роботу кухні, провів навчання персоналу, організував робочі процеси та забезпечив контроль якості видачі страв.

Сушеф

з 01.2015 по 01.2019 (4 роки)
Panorama lounge, Харків (Готельно-ресторанний бізнес)

За роки перебування освоєно багато процесів кухні. Від заготівельного цеху до лінії видачі та контролю якості страв.

Освіта

ХПЛПТТ

Кухар-кондитер
Середня спеціальна, з 2010 по 2012 (2 роки)

Знання і навички

  • Комунікабельність
  • Цілеспрямованість
  • Привітність
  • Здатність до навчання
  • Доброзичливість
  • Стресостійкість
  • Неконфліктність
  • Уважність
  • Знання ресторанного етикету
  • Адаптивність

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: