• Файл

Олександр

Керуючий рестораном

Розглядає посади:
Керуючий рестораном, Директор ресторану, Керівник проєкту з організації закладу громадського харчування, Спеціаліст з організації закладів громадського харчування
Вік:
56 років
Місто:
Харків

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Адамський Олександр Анатолійович
Резюме на вакансію:
Директор (управляючий) ресторану, керівник проєкту у сфері громадського харчування

Дата народження: 9 січня 1969 р.
Регіон: м.Харків
Email: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Рівень заробітної плати: за домовленістю
Графік работи: повний день, ненормований
Вид работи: постійна
Загальний досвід: з 1992 р.
Деякі проекти, та посади, на яких був задіяний:
Ресторан «Оранжерія». Харьківская обл. м.Чугуев
До липня 2024. Керівник проєкту. Проектування, запуск, та організація роботи нового закладу
Ресторан «Willa Tartufo». Харків
2020 – 2021р. Технологічне проектування, організація роботы барного господарства нового закладу
Клуб «Болєро». Харків
2019 – 2022р. Барменеджер, керівник напрямку «Бари» нічного клубу (4 бари)
Коктейль-бар «Место под Солнцем». Батумі
2017р. Керівник проекту. Розробка концепції, проектування, запуск, та організація роботи нового закладу
Ресторан «Fashion». Харків
2013 – 2015р. Керівник проекту. Директор ресторану.
Ресторанно-готельний комплекс «Традиція». Харківская обл.
2013р. Керівник проекту. Проектування, запуск, та організація роботи нового літнього розважального комплексу «Літо» в межах РГК «Традиція»
Компанія «Добрый купец» (Мережа супермаркетів). Донецький регіон
2012 – 2013р. Спеціаліст напрямку «Громадське харчування»
Комплекс «Respect Hall Resort Hotel» 5* Кореіз. Ялта
2010 Бар-менеджер. Керівник напрямку «Барне господарство» (5 барів різної спрямованості
Розважальний комплекс «Holiday». Харків
2008 – 2010 Керівник технологічного проектування з відкриття комплексу. Бар-менеджер (5 барів різної спрямованості)

Профільна освіта: Вища

Харківський інститут Громадського Харчування Інженер-технолог підприємств ГХ
Харківський торгово-економічний коледж Кухар 4 розряду
ХПТУ №39 Офіціант-бармен 4 розряду
Додаткова інформація:
Досвідчений менеджер у сфері організації закладів громадського харчування. Дуже уважний до «дрібничок», які впливають на кінцевий результат згодом.
Маю вищу профільну освіту, та понад 30 років практичного досвіду в роботі, проектуванні, організації та управлінні закладами харчування, як в Україні, так і за кордоном. Брав участь у відкритті понад 10 успішних закладів, починаючи з розробки концепції до досягнення запланованих економічних показників. Вільно орієнтуюсь в усіх процесах, які відбуваються в роботі закладів.
Ключові компетенції:
- Проектування та запуск закладів:
Повний цикл – від розробки концепції, проектування, підготовки креслень у ArchiCAD, до запуску і налагодження всіх бізнес-процесів.
- Управління командою:
Досвід організації роботи професійної команди, як на рівні керівника всього проекту, так і на рівні управління окремим напрямком.
- Контроль за процесами:
Управління технологічними процесами, контроль переміщення товару, якості обслуговування та економічних показників.
- Фінансова прозорість:
Забезпечення чіткого фінансового контролю та формування прозорої звітності.
- Мотивація та ефективність:
Впровадження систем мотивації персоналу, оцінка компетенції та підвищення ефективності роботи команди.

Додаткові навички:
- Технологічне проектування для підрядників на окремих ділянках проекту.
- Оцінка навичок та ефективності співробітників, формування посадових інструкцій.
- Організація контролю за всіма процесами на етапі проєктування, запуску та роботи нового закладу.
- Володіння програмами: ArchiCAD, Office, Photoshop, 1C, програми внутрішнього обліку закладів харчування (R-Keeper, Syrve та ін.)
- Реальний досвід професійного вирішення складних питань до початку роботи закладу.

Готовий до нових викликів і відкриття інноваційних та успішних проектів у сфері громадського харчування.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: