• Файл

Эмиль

Менеджер з продажу

Вік:
37 років
Місто:
Кривий Ріг

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Еміль Гусейнов
 Дата народження: 24/01/1988  Урлівська 20, Київ , Україна

[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Мови

Українська
Російська
Польська
Англійська

Освіта

Бакалавр - Маркетинг 9/2005-5/2009
КЕІ КНЕУ Кривий Ріг, Україна

Досвід роботи

Менеджер із закупівель 5/2009-4/2014
Магазин «Колосок» Кривий Ріг, Україна

Опис:

• Ефективне та культурне обслуговування клієнтів.
• Підготовка товарів до продажу та їх демонстрація.
• Робота з касовим апаратом.
• Документування обороту.
• Прийом скарг та посередництво між покупцем та працівником.
• Турбота про забезпечення та дотримання санітарних умов у магазині.
• Підрахунок квитанцій.
• Друк та архівування фіскальних звітів.
• Прийом поставок та контроль того, чи точно оптовий торговець виконав замовлення.
• Організація власної роботи та роботи своїх підлеглих відповідно до правил техніки безпеки та пожежної безпеки та
принципами ергономіки роботи, прийом доставлених товарів.
• Контроль складу запасів, перевірка термінів придатності, підготовка товарів до відвантаження, постійний моніторинг
складських запасів.
• Прийом та обробка скарг.
• Співпраця з постачальниками.
Кухар 5/2014-2/2018
Кебаб Кінг Варшава, Польща

Опис:

• Підготовка інгредієнтів,
• Приготування страв турецької кухні,
• Прийом замовлень,
• Підтримка хороших відносин з клієнтами,
• Підтримка чистоти на робочому місці.

Су-Шеф 4/2018-1/2020
Ресторан грецької кухні «Санторині» Гдиня, Польща

Опис:

• Підготовка робочого місця перед початком подачі страв на кухні.
• Очищення, нарізка, подрібнення та подрібнення овочів та фруктів для подальшого прийому їжі.
• Підтримання чистоти кухні та санітарних приміщень.
• Миття кухонного обладнання, поверхонь, столів, підлог та машин, а також миття посуду після закінчення робочого дня.
• Допомога шеф-кухареві.
• Видача страв за стандартами до зали
• Робота в гарячому та холодному цехах
• Регулярна закупівля продуктів та щомісячний переоблік

Шеф - Кухар 2/2020-11/2020
Кулінарія "Ланч-Бранч" Київ, Україна

Опис:

Робота шеф-кухаря, повний цикл:
• Планування робочого графіка та закупівлі.
• Контроль якості продуктів та дисципліни.
• Приготування страв згідно технологічних карт.
• Проведення переобліку.

Старший кухар 12/2020-7/2021
Doner маркет Київ, Україна

Опис:

• Підготовка інгредієнтів,
• Приготування страв східної кухні,
• Прийом замовлень,
• Підтримка хороших відносин з клієнтами,
• Підтримка чистоти на робочому місці.

Фахівець з навчання кулінарним технологіям 9/2021-4/2023
ПРАТ МХП Київ, Україна
Опис:

• Проведення тренінгів і майстер-класів: демонстрація технік приготування страв, використання кулінарного обладнання
та дотримання стандартів безпеки і гігієни на кухні.
• Координація навчального процесу: планування і організація навчального процесу.
• Забезпечення високих стандартів якості: навчання учнів правильному поводженню з інгредієнтами, техніці приготування
та оформлення страв відповідно до стандартів ресторанної індустрії.

Су - Шеф 5/2023-10/2024
ПРАТ МХП Київ, Україна

Опис:

• Розробка навчальних програм: створення навчальних матеріалів і курсів з кулінарних технологій, які включають
теоретичні та практичні заняття.
• Проведення майстер-класів: демонстрація технік приготування страв, використання кулінарного обладнання та
дотримання стандартів безпеки і гігієни на кухні.
• Оцінка знань та навичок учнів: проведення тестів, практичних завдань, а також моніторинг успішності учнів.
• Консультації з нових тенденцій у кулінарії: підтримка актуальності навчальних програм відповідно до сучасних
технологій, нових страв, продуктів та технік.
• Координація навчального процесу: планування і організація навчального процесу, розклад занять, підбір обладнання і
продуктів для практичних занять.
• Робота з документацією: ведення звітності, заповнення журналів відвідуваності, оцінок і підготовка навчальних планів.
• Забезпечення високих стандартів якості: навчання учнів правильному поводженню з інгредієнтами, техніці приготування
та оформлення страв відповідно до стандартів ресторанної індустрії.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: