- Файл
Юлія
Керуючий рестораном
- Вік:
- 34 роки
- Місто:
- Київ
Контактна інформація
Шукач вказав телефон .
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/11294493/
Завантажений файл
Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.
E-mail [
Номер телефона § [
Адреса вул. Новодарницька 6
Дата народження 03.02.1991
ДОСВІД РОБОТИ
Ресторан”Сham”грудень 2024 -н/в
Запуск нового індонезійського ресторану
-Формування команди, навчання персоналу, адаптація
-Впровадження стандартів сервісу, розробка внутрішніх регламентів роботи;
-Організація маркетингового просування та стратегії залучення гостей;
-Робота з постачальниками, формування асортименту,ціноутворення
-Контроль бюджету відкриття та подальше фінансове управління рестораном.
Компанія “Мастергуд”
Керуюча рестораном «CHINA TOWN» лютий 2024-грудень 2024
-Запуск віртуальних ресторанів на агрегаторах (Glovo, Bolt, Rocket тощо);
-Розробка та впровадження маркетингових акцій для збільшення обсягів власної доставки;-
-Робота з маркетинговим планом, організація заходів для гостей;
-Побудова гостьової бази та програм лояльності;
-Операційне управління, бюджетування, фінансова звітність;
-Підвищення якості продукту (сервіс, кухня, атмосфера).
ФМ Групп
Директор ресторана «Murakami»Дніпровська набержна 12 травня 2022 лютий 2024
Суші Мастер Україна
Основні обов’язки на посаді директора філії (ДФ):
-Забезпечення ефективної взаємодії між усіма підрозділами ресторану (кухня, сервіс, доставка, адміністрація);
-Операційне управління: контроль щоденних процесів, планування змін, оптимізація роботи команди;
-Бюджетування та фінансова звітність: планування доходів/витрат, аналіз показників, забезпечення виконання
фінансових KPI;
-Побудова системи підбору, навчання та розвитку персоналу (внутрішні тренінги, наставництво);
-Контроль фінансової, господарської та комерційної діяльності закладу;
-Управління логістикою доставки: оптимізація маршрутів, контроль витрат, робота з агрегаторами;
-Взаємодія з маркетинговим відділом: реалізація рекламних кампаній, акцій, просування доставки;
-Організація та розвиток служби доставки (власна та через платформи).
ФМ Груп
Директор ресторану «Руккола», Сагайдачного 22/1 – серпень 2020 – травень 2021
Директор ресторану «Руккола», Хрещатик, 24 – жовтень 2018 – серпень 2020
Заступник директора ресторану «Руккола», Хрещатик, 24 - травень 2018 – жовтень 2019
Директор піцерії «Папа Джон», Туполєва, 19 – листопад 2015 – грудень 2016
Адміністратор кафе «Кава-тайм», пр-т Перемоги, 33 - травень 2014 – листопад 2015
Адміністратор кафе "Кава-тайм", вул. Драгоманова, 29 - липень 2013 – травень 2014
Основні обов'язки на посаді директора/заступника директора:
- Управління всіма бізнес-процесами ресторану - сервіс, кухня, доставка;
- організація та контроль за дотриманням усіх діючих стандартів компанії;
- контроль за дотриманням культури, якості, чистоти в ресторані;
- управління доходною та витратною частиною, планування P&I для реалізації фінансових цілей ресторану, розробка та проведення заходів щодо їх досягнення та покращення;
- комплектація та наповненість штату, підбір, навчання та адаптація нових співробітників;
- Ведення та аналіз фінансової звітності компанії;
- робота із негативними зверненнями гостей, врегулювання конфліктних ситуацій;
- контроль протипожежної безпеки, охорони праці, безпеки їжі, загальної безпеки ресторану;
- аналіз управління рухом товарів, основних засобів і тмц;
- взаємодія із зовнішніми підрядниками та постачальниками;
- контроль фінансової безпеки та касової дисципліни;
- Контроль та актуалізація дозвільної документації;
- Забезпечення ресторану всіма необхідними ТМЦ та обладнанням для роботи;
- Контроль працездатності обладнання, організація необхідних ремонтів;
- розробка та проведення маркетингових активностей з метою залучення нових та утримання діючих споживачів.
КВАЛІФІКАЦІЯ
Рівень володіння англійською мовою - elementary,українська вільно
Досвідчений користувач спеціалізованих програм: "UTP_1 C", "OpenDoc", "Microsoft office", "Profit", "FastOperator", "R-Keeper" "IKO", "PowerBi, Poster, Finmap
Освіта
Школа 286 м.Київ - повна середня освіта
Медичний коледж #3-сестринська справа
Успішно пройшла тренінги
Онлайн
Школа тренінгів Дениса Караєва
• робота зі скаргами та реабілітація гостей
• типологія співробітників «Як побудувати успішну команду»
•різне відвідування практикумів
ІНТЕРЕСИ ТА ОСОБИСТА ХАРАКТЕРИСТИКА
Хобі та інтереси: , читання книг
Особиста характеристика: комунікабельність, відповідальність, цілеспрямованість, активність, багатозадачність, стресостійкість, вміння правильно розставляти пріоритети,емпатичність
Схожі кандидати
-
Керівник готелю ресторану
Київ, Вінниця , ще 8 міст -
Керуючий рестораном
40000 грн, Київ -
Керуючий рестораном
Київ -
Директор ресторану
65000 грн, Київ -
Адміністратор кавʼярень
Київ, Бровари -
Керуючий рестораном
Київ, Хмельницький, Дистанційно