Тетяна
Технолог кондитерського виробництва
- Розглядає посади:
- Технолог кондитерського виробництва, Керівник виробництва
- Вид зайнятості:
- неповна
- Вік:
- 43 роки
- Місто:
- Харків
Контактна інформація
Шукач вказав телефон .
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/11525814/
Досвід роботи
Завідувач кондитерським виробництвом
з 05.2023 по 09.2024
(1 рік 4 місяці)
Супермаркет Мак Маркет, Харків (Готельно-ресторанний бізнес)
Ведення пекарських виробництв. Впровадження нових видів виробів, контроль якості.
Запуск нових видів продукції в ресторані. Робота шеф-кондитер.
Керуюча мережею кондитерських магазинів
з 02.2020 по 02.2022
(2 роки)
ЧП Сладкофф, Харків (Роздрібна торгівля)
Контролювала заповненість вітрин, забезпечуючи своєчасне поповнення асортименту. Проводила навчання співробітників зі стандартів роботи, обслуговування клієнтів та продажу.
Вела документообіг: договори, накладні, звіти, інвентарні відомості.
Проводила підбір, навчання та адаптацію персоналу для магазинів мережі.
Організовувала та проводила регулярні інвентаризації, мінімізуючи втрати та контролюючи залишки.
Нараховувала заробітну плату співробітникам мережі на основі виробничих показників та графіків роботи. Забезпечувала закупівлю сировини та необхідних товарів для безперебійної роботи магазинів та виробництва. Організовувала завантаження та вивантаження готової продукції з виробництва, відстежуючи терміни та якість поставок. Впроваджувала новинки в асортимент, розраховувала собівартість та формувала ціни.
Керуюча кондитерським виробництвом
з 09.2019 по 02.2022
(2 роки 5 місяців)
ЧП Сладкофф, Харків (Роздрібна торгівля)
Організовувала та контролювала роботу кондитерського цеху, забезпечуючи безперебійний виробничий процес
Нараховувала заробітну плату співробітникам на основі виробничих показників та графіків роботи.
Вводила нові позиції в асортимент, проводила аналіз ринку та підбирала затребувані продукти. Контролювала роботу персоналу, включаючи підбір, навчання та мотивацію працівників.
Шукала канали збуту, розширювала базу клієнтів, проводила переговори з партнерами.
Виписувала накладні та організовувала документообіг.
Працювала з менеджерами із продажу, забезпечуючи виконання замовлень клієнтів.
Контролювала процеси завантаження та відвантаження товару, відстежувала дотримання термінів та якості продукції.
Технолог харчової промисловості
з 02.2013 по 02.2022
(9 років)
ППКФ Аміга, Харків (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)
Робота з клієнтами: консультування, адаптація продукції під індивідуальні потреби.
Розробка рецептур з нуля, вдосконалення існуючих рецептур для здешевлення та покращення якості продукції.
Тестування нової та існуючої сировини, аналіз її властивостей (пропекання, сумісність).
Організація та проведення майстер-класів, семінарів, виставок для популяризації продукції.
Управління кондитерським цехом:
Підбір та навчання персоналу.
Розробка асортименту продукції.
Контроль заробітної плати та проведення інвентаризацій.
Оптимізація виробничих процесів.
Закупівля сировини та інвентарю.
Ведення клієнтської бази, співпраця з дистриб'юторами та оптовими базами.
Управління інтернет-магазином:
Закупівля, підбір та облік інвентарю й сировини.
Заливка товару на сайт, відвантаження замовлень, ведення обліку.
Керування мережею кондитерських магазинів:
Закупівля товарів, формування асортименту.
Організація доставки та розвантаження продукції.
Контроль заробітної плати співробітників.
Розробка сумішей та начинок:
Закупівля сировини для створення сумішей.
Участь у тестуванні, розробці та вдосконаленні продуктів.
Розробка етикеток, каталогів, рекламних банерів.
Видання книги з рецептами та технологіями.
Технічна документація:
Підготовка зразків для лабораторних досліджень, доставка до лабораторії.
Ведення документації, дотримання вимог НАССР.
Оформлення необхідних документів для виробництва відповідно до стандартів якості.
Особисті якості:
Організованість, креативність, аналітичний склад розуму, відповідальність, уважність до деталей, вміння працювати з великими обсягами інформації, орієнтація на результат.
Технолог-кондитер
з 10.2012 по 12.2012
(2 місяці)
Магазин Покровський, Харків (Роздрібна торгівля)
Розробка нового асортименту маназина
Майстер хлібобулочного та кондитерського виробництва
з 10.2011 по 09.2012
(11 місяців)
супермаркет Рокфор, Харків (Роздрібна торгівля)
Запуск супермаркету. Підбір персоналу. Розробка асортименту. Навчання персоналу. Проведення майстер класів. Відпрацювання нових позицій. Ведення табелів. Завантаження вітрини новинками. Контроль планограми вітрини
Технолог кондитерського виробництва
з 06.2010 по 09.2011
(1 рік 3 місяці)
ЧП Шевченко, Харків (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)
Запуск кондитерського цеху з нуля (ремонт, підбір обладнання, підбір персоналу, навчання персоналу, розробка асортименту, нарахування ЗП, закупівля сировини, відвантаження готової продукції тощо)
Технолог кондитерського виробництва
з 09.2009 по 05.2010
(8 місяців)
ЧП Крупський Н.І., Харків (Роздрібна торгівля)
Розробка асортименту, нарахування заробітної плати, навчання персоналу тощо.
Завідувачка кондитерського виробництва , технолог
з 05.2009 по 09.2009
(4 місяці)
ООО Гермес Восток, Харків (Роздрібна торгівля)
Ведення обліку цеху, розробка рецептур, навчання персоналу, нарахування ЗП і т.д.
Старший оформлювач
з 06.2006 по 05.2009
(2 роки 11 місяців)
ЧП Филипас В.Б., Харків (Роздрібна торгівля)
Організовувала процес виробництва тортів (в тому числі замовних тортів).
Впроваджувала нові рецепти та технології у виробництво для розширення асортименту продукції.
Забезпечувала дотримання стандартів якості на всіх етапах виробництва.
Займалася навчанням нових співробітників: адаптація, передача знань та професійних навичок.
Контролювала виконання планів та строків виробництва.
Розробляла рецептури для індивідуальних замовлень, враховуючи побажання клієнтів.
Проводила тестування нових продуктів та аналізувала їх популярність серед клієнтів.
Старший кондитер
з 08.2005 по 02.2006
(6 місяців)
Кафе Самба, Харків (Роздрібна торгівля)
Запуск кондитерського спрямування
Кондитер-оформлювач
з 09.2004 по 04.2005
(7 місяців)
Ресторан Давідофф, Харків (Роздрібна торгівля)
Виготовлення тортів на замовлення. Декор поточної продукції.
Кондитер
з 08.2004 по 12.2004
(4 місяці)
ТМ Престиж, Харків (Роздрібна торгівля)
Пекар, кондитер, кондитер-оформлювач, розробка новинок.
Кондитер
з 01.2003 по 05.2003
(4 місяці)
Супермаркет Класс, Харків (Роздрібна торгівля)
Виготовлення сдобних виробів.
Помічник кондитера
з 09.2002 по 12.2002
(3 місяці)
ТМ Роса, Харків (Роздрібна торгівля)
Знання і навички
- Здатність до навчання
- Користувач ПК
- MS Excel
- MS Word
- Наполегливість
- Професіоналізм
- Продуктивність
- Висока працездатність
- Саморозвиток
- Доброзичливість
- Бажання вчитися і розвиватися
- MS Office
- Користувач Internet
- Чесність
- Адаптивність
- Самостійність
Додаткова інформація
Роботаю на аутсорсе. Розробка рецептур і технологій з нуля.
Організація виробничих процесів у кондитерському цеху.
Управління персоналом: підбір, навчання, мотивація.
Тестування сировини, розробка нових продуктів (сумішей, начинок).
Проведення майстер-класів, семінарів, участь у виставках.
Розробка технічної документації, дотримання стандартів НАССР.
Робота з інтернет-магазином (закупівлі, логістика, облік).
Створення рекламних матеріалів (каталоги, банери, книги).
Організація документообігу та облік виробничих процесів.
Схожі кандидати
-
Plant manager
50000 грн, Харків, Вінниця , ще 5 міст -
Директор виробничого підприємства
Харків, Вінниця , ще 8 міст -
Керівник виробництва
Харків, Інші країни, Дистанційно -
Начальник виробництва
Харків -
Керівник транспортного відділу
Харків, Вінниця , ще 8 міст -
Інженер-технолог хімічних виробництв
Харків, Київ , ще 3 міста