• Файл

Эдуард Ветеран

Бренд-шеф

Розглядає посади:
Бренд-шеф, Суши-шеф
Вік:
53 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Когай Едуард

Рік народження: 1 липня 1972 (повних років 52)
Адреса проживання: м.Київ, Дніпровський район
Контакти:
Mob.: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Email: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Пошук вакансії: Шеф-кухар японської, корейської, тайської, паназійської кухонь

Київський національний торгово-економічний університет
Освіта
Кулінарія, кухар 4-го розряду

Досвід роботи

2021 – 2022 Ресторан при готелі « Kjøbmandsgaarden Hotel», Норвегія

Посада: Шеф-кухар

Обов'язки:

- оновлення існуючого меню;
- розробка та впровадження страв японської кухні;
- особисте приготування страв;
- контроль дотримання рецептур та технології приготування страв;
- контроль якості виготовлених страв;
- впровадження нової стратегії роботи кухні для підвищення продуктивності роботи
персоналу;
- навчання та адаптація персоналу;

2020 – 2021 Ресторан «Hokku», Київ

Посада: Шеф-кухар

Обов’язки:

- оновлення існуючого меню;
- розробка та впровадження страв японської кухні;
- особисте приготування страв;
- контроль дотримання рецептур та технології приготування страв;
- контроль якості виготовлених страв;
- впровадження нової стратегії роботи кухні для підвищення продуктивності роботи
персоналу;
- навчання та адаптація персоналу;
2018 – 2020 Ресторан «Теріякі», Іспанія
Посада: Шеф-кухар

Обов'язки:

- оновлення існуючого меню;
- розробка та впровадження страв японської кухні;
- особисте приготування страв;
- контроль дотримання рецептур та технології приготування страв;
- контроль якості виготовлених страв;
- впровадження нової стратегії роботи кухні для підвищення продуктивності роботи
персоналу;
- навчання та адаптація персоналу;

Жовтень 2017 – 2018 Ресторан «Asiatique», Київ

Посада: Шеф-кухар

Обов'язки:

- оновлення існуючого меню;
- розробка та впровадження страв японської кухні;
- особисте приготування страв;
- контроль дотримання рецептур та технології приготування страв;
- контроль якості виготовлених страв;
- впровадження нової стратегії роботи кухні для підвищення продуктивності роботи
персоналу;
- навчання та адаптація персоналу;

Травень 2017 — липень 2017 Ресторан «Мітсу» (Чорногория)
Посада: Шеф-кухар

Обов'язки:

- оновлення існуючого меню;
- розробка та впровадження страв японської кухні;
- особисте приготування страв;
- контроль дотримання рецептур та технології приготування страв;
- контроль якості виготовлених страв;
- впровадження нової стратегії роботи кухні для підвищення продуктивності роботи
персоналу;
- навчання та адаптація персоналу;

Вересень 2015 — грудень 2016 Ресторан «Buddha Bar» (Прага)
Посада: Шеф-кухар
Обов'язки:
- класичне приготування страв;
- контроль якості виготовлених страв;
- обмін досвідом по технологічним процесам і способам приготування страв
Вересень 2014 — серпень 2015 Ресторан «Утка-бар» (Дніпро)
Посада: Шеф-кухар
Обов'язки:
- відкриття ресторану з нуля,
- розробка меню;
- особисте приготування страв;
- Складання технологічних та кількуляційних карт;
- Контроль дотримання рецептур та технології приготування страв;
- Контроль якості виготовлених страв;
- Побудовка стратегії роботи кухні;

- Навчання та адаптація персоналу

Серпень 2010 — Липень 2014 Ресторан «Гриль хаус» (Київ)
Посада: Шеф-кухар
Обов'язки:
- Впровадження страв японскьої кухні;
- Особисте приготування страв;
- Складання технологічних та кількуляційних карт;
- Контроль дотримання рецептур та технології приготування страв;
- Контроль якості виготовлених страв;
- Розробка программ навчання;
- Навчання персоналу;
Вересень 2005 — червень 2010 Філіал японського ресторану «AYA»
(Португалія)
Посада- Шеф-кухар
Обов'язки:
- Особисте приготування страв;
- Контроль дотримання рецептур та технології приготування страв;
- Контроль якості виготовлених страв;
- Навчання та адаптація персоналу;
Жовтень 2000 —липень 2005 Японський ресторан «AYA» (Португалія)
Посада: Шеф-кухар
Обов'язки:
- особисте приготування страв;
- обробіток свіжої риби;
- Складання технологічних та кількуляційних карт;
- прорахунок с\в;
- дотримання технологічних процесів;

Січень 1997 — вересень 2000 Ресторан «Нобу»
Посада: кухар
Обов'язки:
- особисте приготування страв;
- обробіток свіжої риби;
- складання технологічних та кількуляційних карт;
- прорахунок с\в;
- дотримання технологічних процесів
- знання кухонь світу;
- розуміння та знання смакових якостей страв;
- знання правил зберігання продуктів;
Професійні
- відкриття та куріювання відкриття ресторанів з нуля;
навички
- управління персоналом;
- розробка та використання системи регулярної оцінки персоналу;
- мотивація персоналу;

Особисті якості:
- організаційні здібності, уміння ставити приорітети, планувати і
дотримуватись строків. Відповідальний, позитивно ставлюсь до
конструктивної критики, прагну найвищого результату, вчусь, розвиваюсь,
вдосконалююсь;
- Неординарність, креативне мыслення

Додаткова інформація:
Навички роботи з комп'ютером: впевнений користувач пакету MS Office,
Internet
Иноземні мови: португальська, іспанська – розмовний рівень;
Водійське посвідчення (категорія B);

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: