- Файл
Світлана
Керівник підприємства
- Розглядає посади:
- Керівник підприємства, Директор виробництва
- Вік:
- 56 років
- Місто:
- Київ
Контактна інформація
Шукач вказав телефон та ел. пошту.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/11752770/
Завантажений файл
Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.
Освіта: Київський інститут харчових технологій,
Факультет: харчові технології, зберігання та переробка
м'яса та м'ясних продуктів, інженер-технолог
Дата народження:07.10.1968
РеГіон: Київ
номер тел. [
Ключова інформація: Досвід роботи в ресторанному бізнесі, досвід роботи на керівних посадах понад 19 років.
Ціль: робота на результат
Освіта
інженер-технолог
Дата закінчення: 1992;
Факультет: Харчові технології, зберігання та переробка м'яса та м'ясних продуктів, Київський інститут харчових технологій, Київ
Досвід роботи
06,08,2024 відкритя фабрики кухні –глибоке заморожування ( кулінарних виробів )
- робота з підрядниками (будівельники, електрики тощо);
- підбір обладнання (моніторинг ринку, за якістю та вартістю);
- Складання основного меню на вимогу компанії.
- участь у ціноутворенні готової продукції;
КОНТРОЛЬ І ВЗАЄМОДІЯ З ПІДРЯДНИКАМИ м. КИЇВ проект з «0»
Досвід роботи
15.09.2021р. - 30,11,2022-«Kulinari»
Завідувач виробництва, технолог (включаючи обов'язки керуючої компанії) проектна робота
Обов'язки:
- оперативне управління компанії;
- обробка та вирішення поточних проблем, аналіз роботи та прийняття перспективних рішень;
- розробка перспективних планів розвитку;
- забезпечення дотримання стандартів роботи закладу, контроль якості продукції та час приготування;
- Участь у ціноутворенні.
- підбір кадрів;
- Прийом та замовлення продукції та сировини
- організація та контроль виробничого процесу;
- складання технологічних карт;
- Складання меню у т.ч. год. сезонних меню;
- контроль якості продукції, що видається;
- контроль якості продукції, що надходила на підприємство;
- підбір та навчання персоналу;
- планування роботи підприємства куди входили магазини, цех п/ф;
- вироблення методів досягнення та оцінки економічних показників;
- створення меню та дегустації нових страв з шеф кухарем для оновлення з урахуванням споживчого попиту;
- контроль у всіх підрозділах, облік усіх санітарних та технічних норм, а також безпека;
- Запуск нового проекту (магазин біля будинку "Фантастична кухня").
26.12.2019-30.12.2020 р - «АРЛЕКС» (Проспект Голосіївський, 118 В)
ЗАВЕДУЮЧА ВИРОБНИЦТВОМ, ТЕХНОЛОГ (Проектна робота)
Обов'язки:
-відкриття та запуск підприємства корпоративного харчування,
- робота з підрядниками (будівельники, електрики тощо);
- підбір обладнання (моніторинг ринку, за якістю та вартістю);
- Складання основного меню на вимогу компанії (дієтичне харчування та здорова їжа);
- участь у ціноутворенні готової продукції;
- Підбір кадрів;
- Формування команди на підставі бюджету;
- ведення звітності (прихід, витрата, залишки, звітність щодо залишків на складі);
- прийом товару та контроль за якістю сировини, що надходить на підприємство.
- Аналіз ринку та конкурентів;
- контроль за дотриманням санітарно-гігієнічних норм;
-Проект успішно запущений.
08.05.2019 -12.11.2019 - ТОВ «Фрукт-Трейд»
завідувач виробництвом (проектна робота)
Обов'язки:
- відкриття кафе з нуля на 200 осіб у форматі швидкого харчування;
-робота з підрядниками (будівельники, електрики, тощо);
- підбір обладнання (моніторинг ринку, за якістю та вартістю);
- Складання основного меню на вимогу компанії;
- участь у ціноутворенні готової продукції;
- Підбір кадрів;
- Формування команди на підставі бюджету;
- Навчання кухарів;
- ведення звітності (прихід, витрата, залишки, звітність щодо залишків на складі);
- прийом товару та контроль за якістю сировини, що надходить на підприємство.
- Аналіз ринку та конкурентів;
- контроль за дотриманням санітарно-гігієнічних норм;
-Проект успішно запущений.
2015 – 2018 р. – готельний комплекс «Верховина» у м. Київ (у готельному комплексі – 12-банкетних залів загальна кількість посадочних місць -1200 год., 270 номерів, два котеджі, конференц-зали)
ТЕХНОГ, ЗАКЛАДНИЙ ВИРОБНИЦТВОМ
Обов'язки:
- прийом та замовлення продукції та сировини;
- Організація та контроль виробничого процесу;
- Складання технологічних карт;
- Складання меню в т. ч. сезонних меню;
- контроль якості продукції, що видається;
- контроль якості продукції, що надходила на підприємство;
- моніторинг ринку, отримання прибутку підприємствам, оскільки мета будь-якого підприємства - це прибуток;
- підбір та навчання персоналу;
- Організація банкетів, фуршетів від 100 до 600 осіб;
- відкрила заготівельний цех зменшення (взимку) собівартості продукції.
Вересень 2013 – жовтень 2015 р. –ТОВ «Епіцентр»,
завідувачка виробництва(У штатному підпорядкуванні 85 чол. ресторану: шеф-кухар, су-шефи, технолог, калькулятор, бухгалтер, касири, бармени, пекаря, кондитери, кухарі, мийники; два бару, піцерію, кафе для робочого персоналу, кафе для швидкого харчування, пекарню, кондитерський цех, цех кулінарії забезпечував харчуванням усіх співробітників підприємства - це понад 2500 осіб.)
Обов'язки:
- фінансовий та касовий контроль;
- Здача звітності до контролюючих інстанцій компанії;
- Складання бюджету та контроль за його виконанням;
- розробка нових видів продукції, описів технологічного процесу
- Контроль та дотримання єдиного стандарту компанії з випуску готової продукції;
- періодично (сезонно, позапланово) опрацювання ТК на виробництві;
- контроль та дотримання технологічного ланцюжка;
- участь у плануванні виробництва, поліпшення нормування праці, правильності матеріального стимулювання персоналу, атестацію та раціональність робочих місць, зниження трудових витрат;
- аналіз результатів виробничої діяльності виробництва, за зміну, причини зниження якості продукції, виробів;
- Контроль виконання лінійним персоналом технологічних, виробничих, трудових дисциплін, правил внутрішнього розпорядку, правил норм охорони праці, виробничої санітарії, особистої гігієни;
- Розрахунок норм матеріальних витрат.
2012 – 2013 р – ТОВ «Чумацький шлях»
Технолог, Шеф-кухар, завідувач виробництва
- ведення та аналіз планових фінансових показників діяльності виробництва (кулінарія, кондитерські вироби, м'ясо, риба, хліб);
- контроль якості продукції, контроль обслуговування покупців відповідно до розроблених стандартів;
- написання бізнес-плану зі створення та модернізації існуючих виробничих майданчиків;
- робота з нормативною та технологічною документацією (розробка ТУ, ТІ, ТК, внутрішніх регламентів та стандартів, реєстрація);
- робота з асортиментною панеллю (створення асортиментної матриці, розробка планограм);
- Управління закупівлями;
- добір сировини;
- укладання договорів із постачальниками;
- робота з контролюючими органами СЕС.
Особисті якості
- комунікабельність
- Вміння працювати в команді
- здатність приймати самостійні рішення
- стратегічне мислення
- Наявність управлінської компетенції
Схожі кандидати
-
Начальник виробництва
50000 грн, Київ -
Головний інженер з експлуатації та ремонту обладнання
80000 грн, Київ, Дніпро , ще 3 міста -
Deputy general manager, CFO
Київ -
Керівник виробництва (швейний цех), контент-підрозділу, адміністратор
50000 грн, Київ -
Топменеджер
Київ -
Директор підприємства
70000 грн, Київ, Вінниця , ще 3 міста