• PRO

Маргарита

Creative director

Розглядає посади:
Creative director, Керівник з маркетингу
Вік:
26 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Асистент директора

з 07.2024 по нині (1 рік 1 місяць)
Global Luxury Travel, Відень, Дистанційно (Туризм)

Навички:
- Розробка повномасштабної маркетингової стратегії
- Управління спонсорством і партнерством
- Залучення клієнтів і побудова колаборацій
- Планування та реалізація заходів

Обов’язки:
Координую маркетингову стратегію для заходу, запланованого на січень 2025 року. Відповідаю за залучення спонсорів, співпрацю з партнерами та організацію заходів. До моїх обов’язків входить налагодження партнерських відносин із готелями та DMC, ведення переговорів щодо спонсорських угод і залучення клієнтів.

Менеджер проєктів

з 07.2024 по 10.2024 (3 місяці)
(фриланс), Дистанційно (IT)

(фриланс)

Навички:
- Залучення клієнтів
- Управління відносинами з клієнтами
- Координація проєктів
- Створення кастомних дизайнів
- Ефективна комунікація
- Співпраця з командами
- Управління фриланс-проєктами

Обов’язки:
Співпрацюю з командою розробників і дизайнерів на фриланс-основі. Успішно залучила п’ять клієнтів за три місяці. Керую проєктами, такими як створення Shopify-магазинів, лендінгів, додатків для Telegram і рішень на базі штучного інтелекту. Забезпечую злагоджену комунікацію та ефективне виконання завдань.

Менеджер з організації заходів

з 02.2024 по 03.2024 (1 місяць)
Global Luxury Travel, Відень, Австрія, Дистанційно (Туризм)

Навички:
- Координація команди та лідерство
- Логістика та планування заходів
- Управління брендингом і спонсорством
- Стратегії комунікації та соціальних мереж
- Практичне виконання завдань
- Залучення партнерів

Обов’язки:
Керувала та координувала процес організації заходу, охоплюючи логістику, брендинг, спонсорство та управління соціальними мережами. Тісно співпрацювала з командами та партнерами, щоб забезпечити успіх заходу на всіх етапах — від планування до фінальної реалізації.

Директор підприємства

з 01.2024 по 12.2024 (11 місяців)
Personal — Personal Growth Books (Startup), Worldwide, Дистанційно (Освіта, наука)

Навички:
- Управління проєктами та командою
- Розробка бренду та продукту
- Стратегія маркетингу та дизайну
- Рекрутинг та побудова команди
- Координація UI/UX, Shopify та 3D-моделювання
- Управління PR, продажами та SMM

Обов’язки:
Я заснувала та розробила проєкт “Personal”, присвячений особистісному розвитку. Як засновниця, виконувала ролі операційного та фінансового директора, дизайнера і маркетолога, забезпечуючи повний цикл управління проєктом.

Створила брендинг і продукт, після чого провела понад 150 інтерв’ю для найму спеціалістів з PR, маркетингу, продажів, таргетингу та SMM. Координувала роботу з розробниками, UI/UX-дизайнерами, 3D-моделістами та логістичними командами, щоб реалізувати проєкт.

Керівник проєктів

з 10.2023 по 11.2023 (1 місяць)
Citronelle, ресторан, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Асистент власника — керівник проєктів (проєкт)

Навички:
- Ведення проєктів з нуля
- Управління командою з 4+ осіб
- Комунікація
- Продажі
- Пошук спонсорів/партнерств

Обов’язки:
Працювала керівником проєктів та асистентом двох власників на таких проєктах:

Pierre Morlet — шампанське, вироблене у Франції спеціально для ресторану Citronelle.

Благодійний проєкт Victoire de la Dignité — створення лімітованої арт-колекції шампанського у співпраці з відомими українськими художниками для підтримки Головного військового клінічного госпіталю Міністерства оборони України та мобільних військових шпиталів.

В обов’язки входила організація проєктів із нуля, управління командою, пошук спонсорів і партнерів, комунікація зі стейкхолдерами та забезпечення успішної реалізації проєктів.

Асистент керівника

з 09.2023 по 10.2023 (1 місяць)
Citronelle, ресторан, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Навички:
- Організаційна культура
- Організаційна структура
- Створення корпоративного довідника
- Робота з документацією
- Розробка брендбуку

Обов’язки:
Моєю основною задачею було впорядкування документації, пов’язаної з "Біблією компанії", створення довідника для нових співробітників, який містив інформацію про правила обслуговування, організаційну культуру та позиціонування компанії.

Я також співпрацювала з усіма відділами для розробки й впровадження правил, що забезпечували єдині стандарти роботи та покращення внутрішньої організації.

Бренд-менеджер

з 08.2023 по 09.2023 (1 місяць)
Global Luxury Travel, Відень, Австрія (онлайн), Дистанційно (Туризм)

Навички:
- Розробка айдентики бренду
- Створення брендбуку
- Маркетингова стратегія
- Аналіз
- Стратегія SMM

Обов’язки:
Розробила айдентику та бренд для туристичної виставки, яка відбулась у Відні в 2024 році. У межах проєкту створила брендбук, розробила маркетингову та SMM-стратегії, а також провела аналіз цільової аудиторії для забезпечення успішної реалізації події.

Менеджер з інтернет-маркетингу

з 06.2023 по 08.2023 (2 місяці)
Boho Yosai, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Маркетинг-менеджер літнього проєкту “Street Market” від Boho Yosai

Навички:
- Розробка маркетингової стратегії
- Стратегія розвитку бізнесу
- Реалізація проєкту
- Створення контент-плану
- Відеомонтаж
- Впровадження трендів

Обов’язки:
Паралельно з роботою в Boho Yosai я займалася управлінням літнього проєкту "Street Market" — невеликого стенду з вуличною їжею в центрі Києва. Я розробляла маркетингову стратегію та PR, організовувала заходи, спілкувалася з блогерами й запровадила "Barbie Season" на честь виходу фільму Barbie.

Основною метою було залучення різної цільової аудиторії через унікальні концепції, сучасний контент і події, які відповідали поточним трендам.

Креативний директор

з 04.2023 по 08.2023 (4 місяці)
Boho Yosai, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Навички:
- Організація заходів з нуля
- Розробка маркетингу для кожного заходу
- Планування
- Бюджетування
- Співпраця з артистами
- Пошук спонсорів/партнерів

Обов’язки:
У ролі арт-директора я поєднувала функції маркетингу та організації заходів. Мої обов’язки включали повну організацію заходу з нуля, комунікацію з партнерами, підготовку матеріалів, формування команди, розробку маркетингових матеріалів і концепцій для коктейлів. Також займалася співпрацею з артистами та пошуком спонсорів для підтримки заходів.

Менеджер з обслуговування фізичних осіб

з 03.2023 по 06.2023 (3 місяці)
Boho Yosai, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Guest Relations Manager - Менеджер по роботі з гостями

Навички:
- Спілкування з гостями у ресторані
- Виконання особливих запитів гостей
- Постійна комунікація з гостями (24/7 через телефон)
- Аналіз сервісу через прослуховування вхідних дзвінків

Обов’язки:
У цій ролі я відповідала за забезпечення найкращого персоналізованого сервісу. Основною частиною обов’язків було задоволення потреб гостей, будь то організація заходу або запрошення через соціальні мережі чи персональні дзвінки. Робота вимагала високого рівня комунікації, уваги до деталей та оперативного вирішення запитів гостей.

Викладач англійської

з 11.2022 по 06.2023 (7 місяців)
UpSwot, Сан-Франциско, США (онлайн), Дистанційно (IT)

Навички:
- Розробка індивідуальних програм навчання
- Проведення групових та індивідуальних занять
- Підготовка уроків із новими темами для кожного заняття
- Фокус на специфічних аспектах (сталий розвиток, психологія, баланс між роботою та життям, історія тощо)

Обов’язки:
Навчала співробітників IT-компанії англійської мови. Самостійно розробляла уроки, адаптуючи їх до потреб і рівня кожного студента. Проводила як групові, так і індивідуальні заняття, забезпечуючи інтерактивний та персоналізований підхід. Кожен урок був присвячений окремій темі, що сприяло різносторонньому розвитку учасників.

Креативний директор

з 01.2022 по 03.2022 (2 місяці)
Boho Yosai, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Навички:
- Підготовка закладу до відкриття (участь у pre-opening команді)
- Співпраця з режисером сцени
- Керівництво заходами на 3-му поверсі
- Відповідальність за маркетинг усіх заходів на 3-му поверсі
- Комунікація з командою

Обов’язки:
Розпочала співпрацю з BOHO YOSAI як частина команди pre-opening. У ролі креативного директора відповідала за розробку комплексної дорожньої карти заходів на рік.

До моїх завдань входила координація з артистами, створення костюмів та контроль маркетингових і бренд-активностей. Я також активно долучалася до побудови проекту з нуля як частина управлінської команди.

На жаль, відкриття закладу було відкладено, а робота припинилася через початок війни в Україні.

Менеджер з соціальних мереж

з 04.2021 по 09.2021 (5 місяців)
VIRTUOSO, Дистанційно (Туризм)

Навички:
- Ведення особистої та робочої сторінок власника
- Створення персонального бренду для власника
- Комунікація з партнерами (готелями, The Leading Hotels of the World та іншими туристичними компаніями)
- Переговори та проведення бізнес-зустрічей

Обов’язки:
Під час навчання в університеті я отримала цінний досвід у туристичній агенції VIRTUOSO. Мої завдання включали створення брендованого контенту для соціальних мереж, комунікацію з готелями та брендами для забезпечення точності інформації, а також проведення зустрічей із менеджерами готелів для потенційного партнерства.

Крім того, я співпрацювала з власником/CEO для зміцнення бренду компанії через розробку стратегії особистого брендингу.

Менеджер з організації заходів

з 05.2020 по 12.2020 (7 місяців)
Boho, ресторан, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Навички:

Організація заходів
Комунікація з маркетинговою командою
Проведення щонайменше 3 заходів на тиждень
Обов’язки:
Працювала в ресторані та лаунж-барі BOHO, де моєю основною роллю була організація різноманітних заходів, включно з банкетами, презентаціями, прес-конференціями та бізнес-бранчами.

Менеджер з інтернет-маркетингу

з 01.2020 по 03.2020 (2 місяці)
Event Management Class - Luzern, Switzerland, Дистанційно (Готельно-ресторанний бізнес)

Маркетинг-менеджер (Проєкт під час навчання)
Місто: Люцерн, Швейцарія

Навички:
- Управління командою з 3 осіб
- Лідерство (обрана менеджером серед 5 кандидатів шляхом голосування)
- Співпраця та командна робота
- Пошук спонсорів/партнерств
- Організація та менеджмент

Обов’язки:
У межах навчання я працювала маркетинг-менеджером для університетського заходу, керуючи різними аспектами: брендингом, веденням соціальних мереж, розробкою маркетингових матеріалів, залученням спонсорів, комунікацією з VIP-гостями, організацією корпоративних вечірок із запрошеними спікерами.

Також я тісно співпрацювала з командами, відповідальними за декорації та розваги. Завдяки зусиллям нашої команди, було залучено спонсорські внески на суму $5,000, які зробили подію успішною.

Офіціант

з 12.2018 по 04.2019 (4 місяці)
W Hotels — Marriott, Верб’є, Швейцарія, Дистанційно (Готельно-ресторанний бізнес)

Навички:
- Сервіс для новорічного меню з 8 страв
- Сервіс для різдвяного меню з 8 страв
- Участь у заході "Haute Cuisine 2019"
- Гала-обслуговування
- Сніданки/обіди/вечері
- Рум-сервіс
- Весільні події
- Корпоративні заходи


Обов’язки:
Працювала офіціанткою в "Eat-Hola Tapas Bar" під керівництвом всесвітньо відомого шеф-кухаря Серхі Арола, який має 2 зірки Мішлен. Додатково допомагала в ресторані "W Kitchen" під час сніданкових змін та виконувала завдання з рум-сервісу.

Також виконувала обов’язки офіціантки в ресторані "CARVE", обслуговуючи вечірні заходи, включно з весіллями, приватними вечерями та великими зібраннями.

Серед моїх завдань було обслуговування під час спеціальних подій, таких як новорічні та різдвяні вечері з 8 страв, а також участь у престижному заході "Haute Cuisine 2019", що тривав чотири ночі та передбачав гала-сервіс із десятьма шеф-кухарями зі зірками Мішлен.

Офіціант

з 07.2018 по 12.2018 (5 місяців)
César Ritz Colleges - Luzern, Switzerland, Дистанційно (Готельно-ресторанний бізнес)

(Люцерн, Швейцарія)
Працювала 20 годин на тиждень у просторій залі, забезпечуючи обслуговування різноманітних кейтерингових заходів, включно з банкетами для особливих подій, гурме-вечерями, шведськими столами на обід і вечерю, а також надаючи рум-сервіс.

- Обслуговування гала-вечерь
- Сніданки/обіди/вечері
- Рум-сервіс
- Висока кухня

Освіта

Cesar Ritz Colleges - Switzerland, Luzern

Bachelor of International Business in Hotel and Tourism Management, Київ
Вища, з 2018 по 2021 (3 роки)

Bachelor of International Business in Hotel and Tourism Management
Cesar Ritz Colleges - Switzerland, Luzern/Brig; GPA: 3.8.

Washington State University - Switzerland, Luzern/Brig (double degree)

Bachelor of Arts in Hospitality Business Management, Київ
Вища, з 2018 по 2021 (3 роки)

Bachelor of Arts in Hospitality Business Management
Washington State University - Switzerland, Luzern/Brig
(double degree); GPA: 3.7

Школа № 78

Київ
Середня, з 2005 по 2016 (11 років)

Додаткова освіта та сертифікати

Brand Management: Aligning Business, Brand and Behaviour — University of London & London Business School (Coursera)

2021, 3 місяці

Introduction to Neuroeconomics: How the Brain Makes Decisions — HSE University (Coursera)

2020, 2 місяці

Love as a Force for Social Justice — Stanford University (Coursera)

2024, 1 місяць

The Science of Well-Being — Yale University (Coursera)

2020, 4 місяця

Папа Бренда — авторський курс Андрія Федоріва

2019, 1 місяць

Знання мов

  • Англійська — вільно
  • Українська — просунутий
  • Російська — вільно

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: