Олександра
Технолог (R&D)
- Вік:
- 25 років
- Місто проживання:
- Київ
- Готовий працювати:
- Дистанційно, Київ
Контактна інформація
Шукач вказав телефон та ел. пошту.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/12053125/
Досвід роботи
Фахівець із якості
з 02.2023 по нині
(2 роки 6 місяців)
Green Leaf (Харчова промисловість)
Знання і навички
- MS Office
- Комунікабельність
- Контроль якості продукції
- Неконфліктність
- Складання технологічних карт
- Ведення технічної документації
- Бажання вчитися і розвиватися
Додаткова інформація
R&D технолог
Проектні роботи:
протеїнове та вегетаріанське морозиво;
термостабільна наповнювачі;
джеми та наповнювачі без цукру;
безглютенове печиво;
батончики на основі суперфудів;
натуральна пастила;
мармелад на цитрусовому пектині;
напої на основі какао та цикорію;
гранола;
тісто для ліпки;
суміші для мафінів та пудингів;
напої на основі чаю матча;
вегетаріанські котлети на основі соєвого текстурату та рослинних протеїнів;
печиво без цукру;
сухі супові суміші;
сухі сніданки (каші та панкейки);
покращувачі та добавки для хлібопекарської промисловості;
заморожені омлети з добавками;
Спортивне харчування (суміші, батончики, панкейки)
Глазурі кондитерські, жирові, желейні начинки
Сухі начинки, киселі, пудинги, крема, морозиво
Горіхові пасти з начинками
Фруктові батончики
Напої на основі кави, кава 3 в 1 без цукру
Безлактозне морозиво на основі кокосових вершків без цукру
Мармелад-джем без цукру (на фруктозі, мальтитолі, алюлозі)
Дитяче пюре
Функціональне пюре (з функціональними добавками)
Крем-мед з добавками
Топінги та сиропи з підсолоджувачами
Безглютенові суміші
Безлактозна продукція
Продукти для веганів та вегетаріанців
Екструдований корм для собак та котів
Протеїнові батончики вітамінізовані з колагеном типу снікерс, баунті, з додаванням горіхів та сухофруктів
Займаюсь розробкою та впровадженням на виробництвах нової продукції. Пошук нових постачальників, навчання та тренінги персоналу, перегляд втрат сировини та вузьких місць на протужності. Займаюсь здешевленням існуючих рецептур. Додатково займаюсь розробкою ТУ У та підготовою до сертифікації за ISO 22000. Беру ТІЛЬКИ проектні роботи, у разі інший пропозицій, прохання НЕ ТУРБУВАТИ!