• Файл

Никита

Онлайн-консультант

Вік:
22 роки
Місто проживання:
Харків
Готовий працювати:
Дніпро, Суми, Харків

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

НОВАКОВСЬКИЙ МИКИТА
ОПЕРАТОР ТІСТОМІСИЛЬНИХ МАШИН\КУХАР
КОНДИТЕР/ ОПЕРАТОР ЛІНІЙ UTF

ПРОФІЛЬ
Відповідальний і виконавчий спеціаліст, орієнтований на досягнення
поставлених цілей і дотримання корпоративних стандартів.
КОНТАКТИ Маю високий рівень комунікативних навичок, які дозволяють
ефективно взаємодіяти з колегами, керівництвом і клієнтами.
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») Швидко освоюю нові види роботи та роботу з різними обладнанням,
задля свого професійного зростання.
novakovskijnikita781@gmai
l.com ДОСВІТ РОБОТИ
Первомайський 01.09.2024 – 01.01.2025
Харківська обл (Златопіль) Пекар лінії лаваша "ТОВ Рома"
Підготовка сировини для змішування тіста та контроль якості
Налаштування обладнання та печі для безперебійної роботи
Контроль якості продукції після випікання
НАВИЧКИ Оператор тістомісильних машин 28.06.2023 - 07.07.2024
"Орекс Дістрибьюшен"
Налаштування та Ведення процесу змішування тіста для бургерів та
обслуговування обладнання французьких хот-догів на тістомісильних машинах
Контроль якості первинної обробки сировини (просіювання та
Планування та координація проціджування) та регулювання її подачі за допомогою
роботи (своєї та команди); дозаторів
Визначення температури тіста та емульсії, а також швидкості
Ведення обліку виробництва
вивішування за допомогою контрольно-вимірювальних
Лідерство та вирішення приладів
Органолептична оцінка консистенції вивішування та
конфліктів
дозрівання тіста
Відповідальність та Контроль роботи дозаторів та ін. обладнання
уважність Кухар у ресторані "Маеток" та у санаторії 06.06.2019 - 06.08.2019
Стрестостійкість та "Березівські мінеральні води" 01.07.2021 - 01.09.2021

концентрація на вирішенні Вивчення та знання меню
Приготування страв відповідно до кулінарних карток та
задач стандартів закладу
Сервірування страв перед подачею гостям
Складання та ведення щоденного меню
Приготування страв на декількох етапах технологічного
процесу
МОВИ

Українська (вільно)
Російська (вільно) ОСВІТА
Первомайський професійний ліцей 29
"Кухар кондитер 3 розряду"

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: