• Файл

Олександр

Шеф-кухар

Вік:
41 рік
Місто проживання:
Одеса
Готовий працювати:
Буковель, Вінниця, Дніпро, Київ, Луцьк, Одеса, Рівне, Солотвино, Тернопіль, Ужгород

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

ДОСВІД РОБОТИ
Бренд-шеф
з 09.2023р по 01.2025р
Eco-Termal, Косонь, Закарпатська обл. (Готельно-ресторанний бізнес)
Керівник двох закладів:Макоротніки в м. Дніпро (відкриття з нуля) та Еко-
термал в Косонь.
Шеф-кухар
з 01.2023р по 09.2023р
Колиба, Ужгород (Готельно-ресторанний бізнес)
Шеф-кухар
з 10.2021р по 07.2022р
Святошинський двір, Київ
Шеф-кухар
з 03.2021р по 10.2021р
Справжній шашлик, Київ, доставка
Технолог
з 06.2020р по 03.2021р
Кутовий, Ірпінь, контроль 6 пунктів на якість, чистоту, смакові якості.
Бренд-шеф
з 02.2020р по 06.2020р
Прем’єра, Хуст. Проектна робота, навчання персонала новому. Кухня
змішана (Закарпатська, Європейська, Японська, Італійська), приїзджав 2
рази на рік.

ОЛЕКСАНДР
Бренд-шеф
з 10.2018р по 01.2020р
Бабай-Комора, Бабай - Садиба, Київ (Готельно-ресторанний бізнес). Вів 4

ГОНТАРЮК
заклади, керував всіма підрозділами кухні та залу, навчання персоналу,
контроль, видача якості. Кухня українська, європейська
Шеф-кухар
з 04.2018р по 10.2018р
Забарино, Херсон (Готельно-ресторанний бізнес). Відкриття закладу з

40 РОКІВ нуля. Керівництво повністю рестораном, приймання банкетів,
керівництво прсоналом кухні та залу, закупка, особисте приготування

ШЕФ-КУХАР
страв.
Шеф-кухар
з 01.2016р по 04.2018р
Білуга, Запоріжжя (Готельно-ресторанний бізнес). Відкриття закладу з
нуля. впроваджував нові ідеї і навчав персонал, керівництво персоналом.
ОГЛЯД КАР’ЄРИ Шеф-кухар
з 11.2014р по 12.2015р
Шеф-кухар, займаюсь відкриттям закладів Вогонь і Лід, Запоріжжя (Готельно-ресторанний бізнес). Відкриття закладу
з нуля, організація роботи і керівництво з нуля. Кухня європейська, турецька.
кухні та залу, Шеф-кухар
з 09.2012р по 11.2014р
Диван, Запоріжжя (Готельно-ресторанний бізнес). Кухня
європейська,італійська, паназіатська.
КЛЮЧОВІ НАВИЧКИ Кухар-універсал, Су-шеф
з 02.2008р по 08.2012р
Розробка меню, навчання персоналу, Пінта-траторія, Запоріжжя (Готельно-ресторанний бізнес). Спочатку був
контроль і видача страв. кухарем, з часом виріс до Су-шефа. Кухня європейська, українська.
Кухар-універсал
з 12.2005р по 03.2008р
КОНТАКТИ: Пальміра, Запоріжжя. Набуття навиків і вміння готувати 50 видів страв по
мангалу і не тільки. Кухня європейська, українська.
Ел. пошта: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») ОСВІТА
instagram: aleksandr_chef_84
Професійно технічний ліцей, повар-офіціант,
sachasacha35 Запоріжжя. Середня спеціальна, з 2000 по 2003рр

ПРО СЕБЕ ПРОФЕСІЙНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ
Творчий, цілеспрямований, стресостійкий, Колиба, Артем, тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
вміння працювати на результат Шеф-кухар,Капучіно, Світлана Василівна, тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Бренд-шеф, шеф-кухар, тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: