• Файл

Сергей

Сушист

Розглядає посади:
Сушист, Суші-кухар
Вік:
38 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Резюме

Ходоровський Сергій Олександрович
Дата народження: 07 січня 1987 р.
Сімейний стан: одружений, дитина 5 років
Телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Досвід роботи

05.2020
09.2020

11.2019
04.2020

04.2019
10.2019

09.2018
04.2019
Шеф-повар кафе"Coffee. plus. sushi."

Сушист в ресторані преміум класа Гурамма Модерм Азія.

Суши-майстер в кафе "Amijami Sushi", Таллінн Естонія.

Викладач теорії та практики японської кухні в учбовому центрі "Анастасія"
_Організація зміни поварів;
_Контроль якості поставляємих продуктів;
_Забезпечення санітарії та чистоти;
_ Проведення інвентарізацій.

-Участь в банкетах та корпоративах ;
-Розбирання риби(голубий тунець, жовтохвіст, креветки Карабінерос);
_Приготування страв перуанської кухні
_При необхідності виконання обов'язків старшого зміни.-

-Приготування страв японської та азіатської кухні;
участь в розробці меню.

-Читання лекцій по теорії японської кухні.
-Проведення майстеркласів
- Приготування став японської та тайської кухні.

08.10.2018

Допомога у відкриті суши-бару "Пан Кемон" "з нуля".

-Розробка меню суши-бара з у рахуваням побажань замовника.
-Розробка технологічних та калькуляційних карт
-Підбір та навчання персоналу.
-Підбір обладнання та інвентаря для суши-бару.
-Навчання персоналу з приводу
користування обладнанням та пропрацювання з поварами-сушистами меню.

01.01.15
20.10.18

Старший зміни суши-бару
кафе Маргарита

-Контроль якості продукції.
-Робота і розробка технологічних карт.
-Контроль санітарних і гігієнічних норм та правил.
-Робота з персоналом кухні: підбір, навчання і графік роботи.
-Контроль за технологією приготування страв.
-Планування і створення закупок продуктів.
-Проведення інвентарізацій.
-Приготування японських та тайських страв.

12.2014-07.2015
Представник постачальника групи компаній "Барлінек" (виробник паркетної дошки) в будівельно-господарському гіпермаркеті "Епіцентр"
-Консультації покупців з приводу товарую
-Підтримання вітрини в чистоті.
-Заключення договору, куплі- продажу.

11.2013-
10.2014
Старший зміни
ресторан Мафія
-приготування страв японської кухні
- підготовка суші-бару до роботи
-контроль роботи підлеглих (видача страв, чистота робочого місця)

01.2012
11.2013
Старший зміни суши- бару
ресторану "Якіторія"
-приготовання страв японської кухні
-підготовка суши-бару до роботи
-контроль роботи підлеглих (видача страв, чистота робочого місця.)
-прийом товару
- ведення звітної документації (табель , накладні, журнал обліку)
-Проведення інвентарізацій.

12.2010
01.2012

сушист
Ресторан "Якіторія"

Обов'язки сушиста;
приготування ролів;
прибирання робочого мІсця.

Освіта

2008-2011
Національний Транспортний Університет.
отримав базову вищу за напрямо підтовки Інженера механіка
та здобув кваліфікацію бакалавра
2005-2008
Житомирський автомобільно-дорожний коледж.
Спеціальність
-експлутація та ремонт будівельних, підйомно-транспортних дорожніх машин та обладнання.

Особисті якості
Комунікабельність, відповідальність, стресостійкість, креативність, пунктуальність
Володіння мовами: українська, російська
Навики: MS Office (Word, Excel), Internet, e-mail.
Водійське посвідчення В, С1, С
Інтереси та захоплення: Спорт, кулінарія, література (хуложня, наукова, розвиваюча), шахи.
Служба в Збройних Силах України (Спеціальний Батальйон Почесної Варти).

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: