• Файл

Анна

Помічник харчового технолога

Вік:
22 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Батюк Анна
Дата народження: 14.02.2003
Національність: Україна
Місце проживання: Київ, Голосіївський район, вул.. Феодосійська 4
Phone: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Email: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Персональна інформація:
Гендер: жінка
Сімейний статус: неодружена
Освіта: Національний університет харчових технологій, факультет «Готельно-ресторанній бізнес», спеціальність «Технології харчування», бакалавр.
Інша інформація:
Мови: Українська (C2), Російська (C2), Англійська (A2-В1)
Комп’ютерні навички: Microsoft Word, Microsoft Exel, Power Point, AutoCAD, Photoshop
Хобі та захоплення: Готування, психологія, фотографії, малювання, активний відпочинок
Персональні якості: відповідальна, організована, неконфліктна, швидко навчаюсь, пунктуальна, креативна, можу працювати в командній роботі
Професійні навички: розробка нових рецептур та вдосконалення існуючих, оцінка додавання нових інгредієнтів і добавок, оцінка якості продуктів та готових виробів, контроль за дотримання санітарних норм та стандартів, досвід роботи з сучасним обладнанням для виробництва випічки
Досвід роботи:
1. Робочий період (3 місяці)
Посада (Кухар)
Організація McDonalds (в Швейцарії)
Обов’язки: приготування страв та напоїв, обслуговування гостей, слідкування за наповненням напівфабрикатів на кухні
2. Робочий період ( пів року)
Посада (Пекар)
Обов’язки: приготування хліба та різної випічки, слідкування за чистотою на робочому місці
Організація «Cisarov pekar» ( в Словаччині)
3. Посада ( Касир-бариста)
Організація «Молоко від Фермера»
Обов’язки: приготування напоїв, обслуговування гостей, приймання товару то розкладання вітрини, слідкування за чистотою на робочому місці
4. Період роботи (1.5 роки)

Посада (пекар)

Організація: пиріжкова «Тітка Клара»

Обовязки: приготування випічки та заготовок, дотримання чистоти на робочому місці, приймання товару, слідкування за вітриною та внесення данних про виробництво

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: