• Файл

Вікторія

Помічник керівника

Вік:
33 роки
Місто проживання:
Чигирин
Готовий працювати:
Дистанційно

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Германенко Вікторія Миколаївна
(Hermanenko Viktoriia)

Зайнятість: віддалено
Графік роботи: за домовленістю
Готовність до відряджень: при необхідності
Бажана заробітна плата: 30 000грн. +
Моб. телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Ціль: Заміщення вакантної посади

Особиста інформація:
Громадянство: українка
Місце проживання: с. Вітове, Черкаський р-н., Черкаська обл.
Освіта: повна вища
Дата народження: 09 листопада 1991р. (33 роки)
Сімейний стан: одружена (є троє дітей)

Освіта:
2006 - 2009 рр.: навчалася та закінчила Державний вищий навчальний заклад «Київський механіко-технологічний коледж» і здобула кваліфікацію референт, секретар адміністративний. Диплом молодшого спеціаліста. (стаціонарна форма навчання)
2010 - 2014 рр.: навчалася та закінчила Державний економіко-технологічний університет транспорту, отримала вищу освіту за спеціальністю «Облік і аудит» та здобула кваліфікацію фінансист. Диплом бакалавра. (заочна форма навчання)
2014 – 2015 рр.: навчалася та закінчила Державний економіко-технологічний університет транспорту, отримала повну вищу освіту за спеціальністю «Фінанси і кредит» та здобула кваліфікацію економіст. Диплом спеціаліста. (заочна форма навчання)
Додаткова освіта:
Липень 2019р. – ТОВ «ІСО Консалтинг» підвищення кваліфікації за темою: «Розроблення та впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів ISO 22000:2018. Принципи НАССР. Система простежуваності. Принципи проведення внутрішніх аудитів згідно ISO19011:2018». Сертифікат №UA.P-190718-129
Листопад 2019р. - ТОВ «ІСО Консалтинг» підвищення кваліфікації за темою: «Підготовка внутрішніх аудиторів системи управління безпечністю харчових продуктів ISO 22000:2018. Принципи проведення внутрішніх аудитів згідно ISO19011:2018», отримала кваліфікацію «Внутрішній аудитор системи управління ISO 22000». Сертифікат №UA.P-191106-1138
Вересень 2020р. – ТОВ «Онлайн-Медіа» Сертифікат Всеукраїнсько з’їзду фахівців із безпечності та якості харчових продуктів «Життя після впровадження НАССР: постійне вдосконалення діючої системи харчової безпечності».

Досвід роботи:

• Секретар
2010 – 2011 рр.: Державне підприємство «Український державний центр транспортного сервісу «Ліски»» (ДП «УДЦТС «Ліски»).
• Інспектор з контролю виконання доручень
2011 – 2012 рр.: Державне підприємство «Український державний центр транспортного сервісу «Ліски»».
• Інженер з діловодства
2012 – 2019 рр.: Державне підприємство «Український державний центр транспортного сервісу «Ліски»».
• Інспектор з експлуатаційних, виробничо-технічних та організаційних питань
2019 – 2022 рр.: ТОВ «Аграріко», яке підпорядковується ТОВ «Тесслагруп»
• Помічник керівника підприємства
З 2022 року і по теперішній час – ТОВ «Чигиринський консервний завод»

Професійні навички:
- Знання законодавства;
- Положення й інструкції щодо ведення діловодства на підприємстві;
- Основні положення державної системи діловодства;
- Стандарти системи організаційно-розпорядчої документації;
- Структура підприємства і його підрозділів;
- Порядок контролю за проходженням службових документів;
- Навички ведення договірної роботи;
- Уміння проводити переговори;
- Управління та організація роботи персоналу;
- Участь у розробці проектів, підготовка заявок і необхідних розрахунків до них на придбання устаткування, матеріалів, запасних частин. Контроль проведення робіт;
- Участь у розробці проектів модернізації виробничих ліній підприємств, контроль виконання робіт та здача в експлуатацію;
- Управління усіма проектами і документацією;
У той же час, діяльність на посадах не обмежується виконанням посадових обов’язків згідно посадових інструкцій, а саме додатково ведення понад 2,5 роки:
• обліку операцій купівлі;
• виробництва, відвантаження та залишків продукції й списання сировини;
• складів продукції, запчастин, добрив (постачання та списання, залишки);
• заробітної плати (нарахування заробітної плати, відпускних та допомоги з тимчасової непрацездатності відповідно до вимог законодавства);
• казначейства (рух коштів);
• фінансовий результат й контроль;
Положення, інструкції, програми, нормативні та інші матеріали, якими слід керуватися при організації бухгалтерського і податкового обліку, складанні звітності.
Відповідальна за охорону праці понад 5 років – Інженер з охорони праці:
- Законодавство України та нормативні акти про охорону праці, методичні матеріали з охорони праці, ДСТУ OHSAS 18001:2010 «Система управління гігієною та безпекою праці», основи законодавства про працю;
- Основні технологічні процеси виробництва продукції підприємства;
- Порядок i строки складання звітності про виконання заходів з охорони праці.
- Методи та інструменти вивчення умов праці на робочих місцях, організацію роботи з охорони праці;
- Особливості експлуатації устаткування, яке застосовується на підприємстві;
- Правила i засоби контролю відповідності технічного стану устаткування вимогам безпечного ведення робіт;
- Психофiзiологiчнi вимоги до працівників виходячи з категорії важкості робіт, обмеження застосування праці жінок, підлітків, працівників, переведених на легшу роботу;
Відповідальна за пожежну безпеку понад 5 років – Інженер з пожежної: безпеки
- основні вимоги Закону України "Про пожежну безпеку", законодавчу та нормативну базу у сфері пожежної безпеки;
- статути, розпорядження та накази, методичні, нормативні та інші керівні матеріали, які регламентують функціонування пожежних підрозділів;
- техніку та пожежно-технічне оснащення, які використовуються;
- види небезпеки, основні джерела небезпеки, які притаманні потенційно небезпечним об'єктам, характеристики небезпечних речовин, що використовуються на об'єкті господарської діяльності;
- вимоги правил та інструкцій з попередження виникнення пожеж;
- характеристики пожежонебезпечних матеріалів, пожежного спорядження та пожежного устатковання, якими оснащено підрозділи;
- технологію ліквідації пожеж згідно з їх характеристиками та класифікаціями;
Керівник групи НАССР – Розроблення та впровадження Системи управління безпечністю харчових продуктів (СУБХП) понад 5 років:
Керівник групи безпечності виконує наступні функції:
- забезпечує, щоб склад групи безпечності відповідав сфері досліджень, які вона проводить;
- вносить пропозиції щодо змін в складі групи безпечності (за необхідності);
- координує роботу групи безпечності, забезпечує розробку, впровадження і підтримку СУБХП;
- забезпечує виконання плану безпечності;
- розподіляє роботи і відповідальність за їх виконання серед членів групи безпечності;
- доводить до відома виконавців рішення групи безпечності;
- веде засідання групи безпечності і дає можливість висловити свої думки всім членам групи безпечності;
- представляє групу безпечності в керівництві підприємства і забезпечує зв’язок із зовнішніми організаціями;
- вирішує питання залучення до роботи групи безпечності зовнішніх експертів;
- звітує перед керівництвом підприємства щодо використання ресурсів;
- забезпечує організацію підготовки та навчання членів групи безпечності;
звітує перед вищим керівництвом про результативність і придатність СУБХП.
- здійснює контроль над роботою співробітників і вживає заходів впливу у разі невиконання ними обов'язків.

ПК та програми:
BAS ERP BAF, MS Office, 1С, M.E.Doc.

Особисті якості:
Чесність, відповідальність, уважність до деталей, швидко навчаюсь.
Дисциплінованість, пунктуальність, комунікабельність.
Стійка до стресів та навантажень.

Додаткова інформація:
Водійське посвідчення: так.
Власне авто: так.
Можливість відряджень: при необхідності.
Знання мов: українська - рідна; російська – негативне відношення; німецька - початковий рівень;

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: