• PRO

Валентин

Помічник керівника

Розглядає посади:
Помічник керівника, Мерчендайзер, Менеджер роботи з клієнтами
Вид зайнятості:
повна
Вік:
28 років
Місто проживання:
Тучин
Готовий працювати:
Рівне

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Фінансовий тренер, психолог, тренер по навчанню персонала, sales

з 05.2021 по 09.2021 (4 місяці)
Сфера, Київ (Фінанси, банки, страхування)

Sales manager, навчання персоналу, психолог, організатор

з 06.2020 по 02.2021 (8 місяців)
Арена, Київ (Фінанси, банки, страхування)

Робочий ресторанної сфери

з 09.2019 по 03.2020 (6 місяців)
Потрефена гуса, Prague (Готельно-ресторанний бізнес)

- робота по контракту
- різна робота в різних закладах мережі

Технік-технолог, шеф кухар

з 04.2019 по 07.2019 (3 місяці)
Reikartz hotel group, Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)

- робота з документами
- НАССР
- організація роботи кухні
- чистота та порядок на кухні (документація, продукція, обладнання)

Менджер по рекламі, працівник кухні

з 10.2018 по 04.2019 (6 місяців)
Fit kitchen, Prague (Готельно-ресторанний бізнес)

- фото, відео контент
- реклама
- робота в точності ( калорії, вуглеводи, мг..)
- різностороння робота в закладі
- здорове харчування ( дієти, спортивне харчування)

Шеф кухарь

з 05.2018 по 09.2018 (4 місяці)
Berlin bar, Prague (Готельно-ресторанний бізнес)

- ставлення себя як медійна людини
- спілкування з блогерами та фотографіями
- удосконалення навичок спілкування та якості роботи безпосередньо на кухні

Кухар універсал

з 10.2017 по 03.2018 (5 місяців)
Паб Сталева Гора, Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)

- видача замовлень (300, 500, 700) людей
- організація себе як кухаря при великих кількостях людей
- дотримання чистоти на робочому місці
- чіткість роботи

Помічник Шефа

з 02.2017 по 09.2017 (7 місяців)
Кафе-бар Chaplin, Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)

- розробка меню з 0
- допомога в ставленні кухні з 0
- контроль виходу продукції
- контроль якості продукції
- навчання персоналу
- становлення себе як особистості в ресторанного бізнесі

Помічник Шефа

з 03.2016 по 05.2016 (2 місяці)
Коктель-бар Мармелад, Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)

- організація чистоти на кухні
- робота в команді
- організація закупок
- дотримання стандартів приготування страв
- якість подачі (страв)

Помічник кухаря, кухарь, сушист, старший зміни

з 10.2014 по 01.2016 (1 рік 3 місяці)
Парк-готель Швейцарія, Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)

- навички роботи на кухні (користуватись ножом, інструментами кухні)
- організація робочого місця
- видача страв
- швидкість та якість роботи
- приготування страв згідно калькуляційних карт
- організація себе як працівника згідно робочого місця

Освіта

РКЕБ

Виробництво харчової продукції
Середня спеціальна, з 2012 по 2016 (4 роки)

Знання і навички

  • Комунікабельність
  • Здатність до навчання
  • Відповідальність
  • Організованість
  • Привітність
  • Ведення документації
  • Ресторанне обслуговування
  • Грамотна усна та письмова мова
  • Користувач 1С
  • Ведення соціальних мереж
  • Ведення CRM
  • Знання офісних програм

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — вище середнього
  • Чеська — початковий

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: