• Файл

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/13012573/

Технолог

Розглядає посади:
Технолог, Технолог харчової промисловості, Директор з якості
Місто проживання:
Чернігів
Готовий працювати:
Інші країни, Київ, Чернігів

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

РЕЗЮМE
Коваленко Олена Анатоліївна
Технолог ,технолог-розробник
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

E-mail : [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Освіта:
Український державний університет харчових технологій(НУХТ)
Спеціальність: інженер-технолог молочної промисловості, з відзнакою

Досвід роботи:
02.2023-по тепер- начальник цеху по виготовленню готових сніданків ТОВ “Добродія Фудз»(екструзійним методом) та граноли. Керую процесом виготовлення продукції з дотриманням якісних та кількісних показників. Під час роботи проходила навчання SGS по впровадженню V5.1 FSSC
Беру участь в підготовці та проходженні аудитів сертифікаційними органами (HALAL, Кошер), а також аудитів на відповідність вимогам FSSC
Розробила та впровадила ефективну санітарну програму в цеху.

03.2021- 09.2022 – ТОВ «ФАБРИКА БІО ПРОДУКТІВ», головний технолог ( з виконанням функцій начальника відділу якості).
Організовувала роботу по постановці на виробництво веганської харчової продукції на соєвій основі (тофу, фалафель, паштети, йогурт ,сметана). Розроблення нормативної документації по виробництву соєвих харчових продуктів, впровадження технологій на виробництві. Впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів HACCP (на дільниці соєвих продуктів та харчо концентратів- супів швидкого приготування, панкейків, суперфудів)
згідно ДСТУ ISO 22000:2019та підтримка її функціонування( включно функції ВКЯ), а саме:
-оцінка та відбір постачальників ;
-підготовка та погодження текстів маркування упаковки;
-розробка та погодження технічної специфікації на продукцію;
-робота з скаргами, невідповідностями;
-контроль невідповідної продукції ;
- проведення внутрішніх аудитів на основі процесного та ризик-орієнтованого підходів;
-розробка та впровадження документації (СОП, методик, регламентів, протоколів НАССР тощо)спільно з власниками процесів;
- впровадження коригуючих та запобіжних дій, аналіз кореневих причин виникнення проблем;
-координація робіт власників процесів по підготовці та проведення аудитів другою та третьою стороною.

04.2020-01.2021- ТДВ ПК «Ясен», зав. лабораторії. Керівництво роботою відділу якості кондитерського підприємства ( в підпорядкуванні лабораторія фізико-хімічна та мікробіологічна), робота з контролюючими організаціями, організація та проходження аудитів торговими мережами ( Fozzy Group,АТБ, Ашан), підтримання функціонування систем управління якістю та безпечністю харчових продуктів.

05.2014-03.2020- ПАТ «Чернігівський молокозавод», начальник зміни цеху по виготовленню незбираномолочної продукції .
Організація роботи цеху по виконанню виробничих завдань з дотриманням санітарно-гігієнічних вимог, постановка на виробництво нових продуктів (йогурти термостатні та ложкові ,сири м'які та вершкові ,сметана різної масової частки жиру)ведення технологічного процесу. Документальний супровід виробництва згідно вимог HACCP, виконання коригуючих та запобіжних дій на практиці для забезпечення випуску якісної та стандартної продукції. Підготовка виробництва та проходження внутрішніх та зовнішніх аудитів (Держпродслужбою та торговими мережами)
В підпорядкуванні - технологи, майстри 3 цехів

09.2013-04.2014- ТОВ «Терра Фуд»-технолог з якості . Займалася питаннями стосовно функціонування систем HACCP та ISO на підприємствах компанії, підтримання належного санітарно-гігієнічного стану виробництва. Організовувала роботи з вирішення проблемних питань з якості на виробництві( недостатня якість миття, розгерметизація вакуумної упаковки, бомбаж сиру), в межах крос-функціональної взаємодії з технологічним відділом.

08.2012-04.2013 ООО «Промконсервы», Россия
• Інженер-технолог (згущене молоко, незбираномолочна продукція)
Робота на контрактній основі- постановка на виробництво згущеного молока методом змішування, впровадила нові види вареного та білого згущеного молока економ-сегменту.
Освоїла вимоги законодавства Митного Союзу до виробничої програми щодо експортної продукції.

04.2009-07.2012 ПАТ «Ічнянський молочно-консервний комбінат»
• Інженер-технолог ( по виготовленню згущеного молока)
• Директор з якості
Розробка нових видів продукції - молока згущеного з фруктозою, аналогового вареного згущеного молока та розширення асортименту (підбір рецептур згущеного молока для кондитерських фабрик України ). Володію навиками роботи з НТД- розробила 2ТУ та ТІ до них, проводила роботу по отриманню сан.- епід. висновків на продукцію з подовженими термінами зберігання та з лікувально-профілактичними властивостями, сертифікація продукції для виробництва на експорт (США). Запуск нових технологічних ліній (по виробництву згущеного та ультрапастеризованого молока). Організація виробничих процесів,розрахунок норм витрат сировини та їх зменшення, взаємодія з контролюючими організаціями (СЕС, Стандартметрологія).
Розробка документації та впровадження інтегрованої системи управління якістю та безпечністю продукції підприємства. Керівництво організацією і проведенням заходів щодо підвищення якості продукції,відповідності стандартам та нормативам,розгляду рекламацій. Ведення роботи щодо проведення сертифікації виробництва і продукції національними та міжнародними компаніями,забезпечення успішного проходження аудиту виробництва(внутрішні аудити) .

Знання мов:

Українська - вільно
Російська-володію
Англійська- Elementary
Хобі: підвищую свій рівень в області менеджменту харчової безпечності.
Зараз проходжу курси по впровадженню FSSC V6

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: