Сайт пошуку роботи №1 в Україні
- Файл
Особисті дані приховані
Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/13285711/
Кухар гарячого процесу
- Розглядає посади:
- Кухар гарячого процесу, Кухар піци, Кухар на мангал
- Місто:
- Київ
Контактна інформація
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Завантажений файл
Версія для швидкого
перегляду
Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.
МИКИТА
МИКОЛАЙОВИЧ
КУХАР / СУ-ШЕФ
ОСВІТА:
Dniprovsʹkyy Transportno-Ekonomichnyy Fakhovyy Koledzh,
2019
Спеціальність: Технік-технолог харчової промисловості
ПРОФЕСІЙНИЙ ДОСВІД:
кухар
ОСОБИСТА
ІНФОРМАЦІЯ: Street Food Alef (Дніпро) (21.04.21- 01.10.21)
Заклад ізраїльської кухні
Ім’я: Білоножко Микита
Миколайович Приготування хумусу, тхіни, фалафелю та інших
Телефон: [відкрити контакти ](див. вище в блоці «контактна інформація») традиційних страв
Місто: Київ, вул. Вадима Робота з автентичними інгредієнтами та
Гетьмана 38
рецептами
[відкрити контакти ](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Кухар гарячого цеху / Піцайоло (2021 – 2025)
ПРОФЕСІЙНІ Drem Club (Дніпро) (03.10.21- 01.04.25)
ВМІННЯ:
Приготування страв європейської та
Європейська, італійська та
італійської кухні
ізраїльська кухні
Випікання піци, заміс тіста, робота з
Приготування піци, пасти,
італійськими інгредієнтами
м’ясних, рибних і
вегетаріанських страв Робота з технологічними картами
Контроль якості страв, дотримання
Робота з технологічними
стандартів і санітарних норм
картами
Організація кухонного Су-шеф
процесу Drem Club (Дніпро) (01.04.2024- 01.04.25)
Координація роботи кухні
Управління персоналом Контроль за дотриманням технологій
приготування
Дотримання стандартів
HACCP та санітарних норм
Навчання нових працівників
Участь у складанні меню
ОСОБИСТІ ЯКОСТІ: Су-шеф у літньому таборі ГО “Експедиція”
Дністровський каньйон (2022-2024 роки, сезонно)
Відповідальність Організація та контроль роботи кухні під час
літнього сезону
Стресостійкість
Приготування страв європейської кухні
Робота в умовах підвищеного навантаження
Пунктуальність Контроль якості та подачі страв
Кухар
Командна робота
Hike (Дніпро) (лютий-січень 2025)
Бажання розвиватися та
вдосконалюватися Кафе європейського стандарту
Приготування страв сучасної європейської
кухні
Дотримання високих стандартів якості та
обслуговування
МИКОЛАЙОВИЧ
КУХАР / СУ-ШЕФ
ОСВІТА:
Dniprovsʹkyy Transportno-Ekonomichnyy Fakhovyy Koledzh,
2019
Спеціальність: Технік-технолог харчової промисловості
ПРОФЕСІЙНИЙ ДОСВІД:
кухар
ОСОБИСТА
ІНФОРМАЦІЯ: Street Food Alef (Дніпро) (21.04.21- 01.10.21)
Заклад ізраїльської кухні
Ім’я: Білоножко Микита
Миколайович Приготування хумусу, тхіни, фалафелю та інших
Телефон: [
Місто: Київ, вул. Вадима Робота з автентичними інгредієнтами та
Гетьмана 38
рецептами
[
Кухар гарячого цеху / Піцайоло (2021 – 2025)
ПРОФЕСІЙНІ Drem Club (Дніпро) (03.10.21- 01.04.25)
ВМІННЯ:
Приготування страв європейської та
Європейська, італійська та
італійської кухні
ізраїльська кухні
Випікання піци, заміс тіста, робота з
Приготування піци, пасти,
італійськими інгредієнтами
м’ясних, рибних і
вегетаріанських страв Робота з технологічними картами
Контроль якості страв, дотримання
Робота з технологічними
стандартів і санітарних норм
картами
Організація кухонного Су-шеф
процесу Drem Club (Дніпро) (01.04.2024- 01.04.25)
Координація роботи кухні
Управління персоналом Контроль за дотриманням технологій
приготування
Дотримання стандартів
HACCP та санітарних норм
Навчання нових працівників
Участь у складанні меню
ОСОБИСТІ ЯКОСТІ: Су-шеф у літньому таборі ГО “Експедиція”
Дністровський каньйон (2022-2024 роки, сезонно)
Відповідальність Організація та контроль роботи кухні під час
літнього сезону
Стресостійкість
Приготування страв європейської кухні
Робота в умовах підвищеного навантаження
Пунктуальність Контроль якості та подачі страв
Кухар
Командна робота
Hike (Дніпро) (лютий-січень 2025)
Бажання розвиватися та
вдосконалюватися Кафе європейського стандарту
Приготування страв сучасної європейської
кухні
Дотримання високих стандартів якості та
обслуговування
Схожі кандидати
-
Кухар
Київ -
Повар на горячий процес
Київ -
Повар на мангал, хоспер, мучной процесс, горячий процесс узбекской кухни
Київ -
Кухар холодного процесу
40000 грн, Київ -
Шеф-повар, повар на гарячий процес (мангал)
Київ -
Кухар
Київ