• PRO

Олександр

Адміністратор, 30 000 грн

Розглядає посади:
Адміністратор, Адміністратор ресторану, Завідувач складу, Керуючий рестораном
Вид зайнятості:
повна
Вік:
25 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Адміністратор

з 02.2025 по 05.2025 (3 місяці)
Бар-ресторан Pulse, Lounge&Karaoke, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Продавець-консультант

з 07.2024 по 03.2025 (8 місяців)
Територія мінімальних цін, Київ (Роздрібна торгівля)

Адміністратор

з 08.2023 по 07.2024 (11 місяців)
Караоке бар "4B", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Адміністратор

з 05.2021 по 08.2024 (3 роки 3 місяці)
Клуб "Versace", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Бармен

з 06.2020 по 06.2021 (1 рік)
Ресторан "Містер Кет", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Керівник театральної студії

з 09.2018 по 05.2020 (1 рік 8 місяців)
Херсонська обласна бібліотека імені дніпрової чайки, Херсон (Освіта, наука)

Аніматор

з 09.2016 по 05.2020 (3 роки 8 місяців)
Найманий працівник, Херсон (Шоу-бізнес, мистецтво, культура)

Працював аніматором, ведучим, Dj, займався та допомагав в організації заходів

Освіта

Київський університет культури

Сценічне мистецтво, Київ
Незакінчена вища, з 2020 по 2022 (2 роки)

Режисура єстради та масових свят

Херсонський фаховий коледж культури та мистецтв

Сценічне мистецтво, Херсон
Середня спеціальна, з 2017 по 2020 (3 роки)

Видовищно театратізовані заходи
(З відзнакою)

Знання і навички

  • Комунікабельність
  • Організація заходів
  • Стабільність
  • Організаторські здібності
  • Огранізованісь
  • Вміння швидко пристосовуватись
  • Швидка здатність до навчання
  • Відповідальність
  • Вміння швидко приймати рішення
  • Вміння швидко знаходити рішення

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

Як адміністратор виконував такі обов'язки:
Відкриття та закриття закладу
Контроль касових змін, ведення звітності (Poster, R-kiper і схожі)
Контроль роботи персоналу (залу, бару, кухні)
Контроль, підтримання чистоти та порядку, дотримання стандартів та санітарних норм
Бронювання столиків, банкетів, спілкування з гостями
Вирішення конфліктних, форс-мажорних ситуацій
Контроль, облік бар та кухня, дотримання термінів придатності
Закупівлі, поставки
Контроль, дотримання стандартів безпеки, роботи обладнання та техніки
Найм, стажування персоналу, організація співбесід, брифінгів, складання графіків
Робота з документацією, прийняття рішень з покращення та оптимізації роботи, допомога деректору
Також приймав участь у відкритті нових закладів.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: