• Файл

Щупачинська

Керуючий рестораном

Розглядає посади:
Керуючий рестораном, Керуючий магазином, Директор ресторану
Вік:
27 років
Місто:
Полтава

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Професійні навики

• комунікація з відвідувачами, аналіз зворотного зв’язку на
платформах Inmoment, CRM, Google, робота зі скаргами.
• впровадження систем SPA-Service для покращення клієнтського
досвіду (збільшення задоволеності відвідувачів OSAT з 97,3% в
АНІТА жовтні 2024 до 99,0% YTD на квітень 2025).
ЩУПАЧИНСЬКА • аналіз звітів, результатів діяльності, пошук шляхів підвищення
прибутку та зниження витрат.
• навчання, наставництво та розвиток працівників, аналіз потреб в
навчанні та складання графіку, проведення оцінки роботи
працівників (розвинула до посади менеджер зміни 5 працівників,
до посади інструктор з навчання під моїм керівництвом
розвинули 15 працівників).
• набір персоналу, проведення співбесід та відбір якісних
кандидатів, метод STAR (набрала більше 100 працівників,
провела більше 300 співбесід).
• аналіз товарообігу та замовлення продукції відповідно до нього.
Актуальний досвід • робота з ключовими показниками ефективності (KPI).
• виконання, контроль і дотримання внутрішніх нормативів,
інструкцій та процедур.
• знання та управління документацією (звітність, договори,
Керівник відділу досвіду Клієнтів,
ПІІ МакДональдз Юкрейн Лтд рахунки, накладні).
— з жовтня 2024 р.
• дотримання вимог охорони праці, пожежної безпеки та техніки
Керівник відділу досвіду Працівників, безпеки в ресторані (систематизація матеріалів наданих
ПІІ МакДональдз Юкрейн Лтд
— з червня 2021 р. по жовтень 2024 р. компанією по охороні праці, навчання команди веденню
документації та організація процесу навчання з ОП і ПБ для
команди ресторану).
• знання роботи обладнання, систем безпеки, охоронних та
відеонаглядових систем.
Навчання Обучение
• контроль и семинары
дотримання санітарно-гігієнічних норм та чистоти
приміщень і території.
• контроль якості продукції та безпечного приготування їжі згідно

Сумський державний педагогічний
НАССР.
університет імені А.С. Макаренка
Диплом магістра, спеціальність
«Середня освіта»
— грудень 2020 р.

Сумський державний педагогічний
університет імені А.С. Макаренка
Диплом бакалавра, спеціальність
«Фізика»
— червень 2019 р.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: