• Файл

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/13619818/

Керуючий рестораном

Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

CONTACT
ДАНІІЛ [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») / [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

СЛІПЧЕНКО [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Київ, Україна
КЕРУЮЧИЙ ЗАКЛАДУ
ПРОФЕСІЙНЕ РЕЗЮМЕ
Операційний менеджер з досвідом успішного управління закладами
громадського харчування, включаючи дві пекарні мережі «БоХліб».
Маю глибокі знання в управлінні персоналом, оптимізації витрат,
підвищенні рівня сервісу та знання у технологіях приготування
харчової продукції . Досвід роботи з POS-системами та обліковими
програмами 1С (BAS). Досягав найвищих показників виторгу в мережі,
збільшував продажі на 25% та забезпечував зниження витрат до 30%.

ДОСВІД
КЕРУЮЧИЙ ПЕКАРНІ

ОСВІТА Мережа пекарень «БоХліб» | Київ, Україна

КУХАР-ТЕХНОЛОГ (З ВІДЗНАКОЮ) червень 2024 - квітень 2025
Київський державний коледж туризму
та готельного господарства Основні Досягнення
Забезпечив зростання продажів на 25%, досягнувши найвищих показників
2013 - 2016 виторгу серед усієї мережі в зимовий сезон
Забезпечив 98% відповідності стандартам сервісу та гігієни за результатами
МЕНЕДЖЕР СЕРЕДНЬОГО ТА МАЛОГО зовнішнього аудиту, завдяки системному навчанню та контролю команди
ПІДПРИЄМСТВА Зменшення витрат на 30% шляхом оптимізації запасів та зниження списань
Вроцлавський Університет Стабілізація колективу та мінімізація плинності кадрів
Менеджменту
Обов’язки
2017 - 2020 Управління операційною діяльністю двох пекарень, контроль усіх внутрішніх
процесів включаючи підбір, адаптацію, навчання та мотивацію персоналу,
ПРОФЕСІЙНІ НАВИЧКИ складання графіків та контроль дотримання стандартів обслуговування (20+
працівників).
Операційне управління рестораном/
Забезпечення дотримання санітарно-гігієнічних норм і корпоративних вимог
пекарнею рестораном/ закладом
до якості продукції та сервісу.
харчування Організація процесів закупівлі, обліку товарно-матеріальних запасів,
Фінансове планування та контролю постачання та списання продукції.
бюджетування (P&L) Ведення фінансової звітності, контроль доходів і витрат, бюджетування
1С (BAS), облік і аналітика діяльності пекарень.
Планування та контроль виробничих Робота з POS-системами та системами обліку, зокрема 1С (BAS), для
процесів автоматизації процесів та аналітики.
Оптимізація витрат і контроль запасів Підтримка позитивного мікроклімату в колективі, вирішення кадрових
Контроль касової та фінансової питань, запровадження систем мотивації.
дисципліни Взаємодія з центральним офісом мережі, постачальниками та
Взаємодія з постачальниками, контролюючими органами.
державними органами та
контролюючими службами
АДМІНІСТРАТИВНИЙ КОНСУЛЬТАНТ / ОПЕРАЦІЙНИЙ
Впровадження стандартів сервісу та СУПРОВІД
санітарних норм Проєктна діяльність
Антикризове управління
Підбір, навчання та мотивація Україна — Польща
персоналу 2019 - 2024
Оптимізація внутрішніх процесів закладів громадського харчування, для
SOFT SKILLS підвищення ефективності та зниження витрат.
Аналітичне мислення Впровадження нормативних вимог і стандартів роботи, зокрема у сфері
Лідерство та командна робота санітарних норм та фінансового контролю.
Клієнтоорієнтованість Супровід з юридичних та фінансових питань, включаючи договори з
Комунікативні навички постачальниками, орендодавцями та підрядниками.
Консультації з питань організації обліку, касової дисципліни та
Стратегічне мислення
управління витратами в закладах харчування.
Навички делегування та координації
КУХАР, КЕРІВНИК ЗМІНИ
МОВИ
Ресторан “Chiken Kyiv”
English | Upper-Intermediate B2 2016 - 2017
Polish | Advanced C2
Ukrainian | Naitive Speaker КУХАР
Ресторани (Київ)
2014 - 2016

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: