• Файл

Максим

Бар-менеджер (F&B)

Вік:
28 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

ДОСВІД РОБОТИ
Бар-менеджер, технолог
Заміський комплекс “SHELEST.hotel” з 2019 року по
сьогодення.
- запуск барів з нуля: бари ресторану, міні-бари готелю, літні
бари;
- розробка технології роботи бару: пошук, замовлення та
укомплектування барів обладнанням;
- розробка алкогольних та безалкогольних напоїв, підбір і
створення винної карти, створення технологічних та
МАКСИМ калькуляційних карт, внесення в систему;
СТОЛЯРЧУК - навчання персоналу, тренінги, мотивації;
- робота з постачальниками: підбір і замовлення товару,
БАР-МЕНЕДЖЕР, проведення тендерів, заключення маркетингових контрактів,
ТЕХНОЛОГ, F&B контроль взаєморозрахунків, заключення договорів; внесення
МЕНЕДЖЕР накладних, акти звірки;
- надання та контроль звітності, АВС-аналіз, контроль
ПРО СЕБЕ собівартості та Food Cost-у, проведення інвентаризації та
повний її розбір, контроль залишків на складах;
Бар-менеджер, технолог з 10+ роками - створення та обробка технологічних карт кухні, розрахунок
досвіду в HoReCa. Забезпечую повний
цикл управління баром - від запуску до калькуляційних карт, контроль напівфабрикатів та товару,
контролю витрат. Працюю з оптимізація виробничих процесів на кухні.
аналітикою, обліком, постачанням і
персоналом. У 2022 р. пройшов навчання на посаду бухгалтера-
калькулятора (технолог). Працюю з такими програмами, як
1C, Servio, Word, Excel.
МОЇ ДОСЯГНЕННЯ
Запустив з нуля бари у ресторанах
Бар-менеджер
та літніх локаціях. Заміський комплекс відпочинку “Riviera Village” | 2021
Розробив та впровадив авторські рік.
коктейлі, винні та безалкогольні - робота з постачальниками;
карти.
Оптимізував витрати бару та кухні - створення та запуск винної, коктейльної карт,
через впровадження техкарт, безалкогольного та сезонного меню;
калькуляцій та контролю Food Cost. - участь у проведенні івентів для гостей;
Сформував ефективні команди - аналіз собівартості та Food Cost-у, систематизація процесів
барменів для безперебійної роботи роботи в програмі, технологічні карти;
локацій бар. - навчання персоналу, тренінги;
Реалізував барний кейтеринг на - реалізація барного кейтерингу.
великих івентах.
Налагодив ефективну співпрацю з Працював барменом у закладах:
постачальниками, уклав вигідні
маркетингові контракти. “Khreschatyk Hotel”, “Paul”, “SoloPizza”,
Пройшов підготовку та впровадив “D.Fleur Night Club”, “Forsage Dance Club”,
функцію калькулятора-технолога в
барно-кухонні процеси. “Bionica Night Club” з 2014 до 2019 року.
В “SolloPiza” отримав підвищення до старшого
бармена мережі з 2016 до 2018 року.
КОНТАКТИ - підбір персоналу для ресторанів мережі;
- контроль товару на складах всіх ресторанів, формування
Мобільний телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Електронна адреса: замовлень через програму;
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») - введення сезонних меню;
Домашня адреса: м.Київ, Оболонь. - контроль інвентаризацій по всім ресторанам мережі,
звітність.

Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: