- Файл
Аліна
Бариста
- Розглядає посади:
- Бариста, Кондитер
- Місто:
- Харків
Контактна інформація
Шукач вказав телефон .
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/13771906/
Завантажений файл
Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.
Вул.Гвардійців-Широнинців 79б кв.39
[
[
Профіль
Досвідчений кондитер-декоратор з понад 6-річним стажем, яка безкінечно закохана в каву . Маю досвід в роботі на посаді помічника бариста на протязі 3- тижнів . Шукаю відповідальну посаду в динамічному середовищі, щоб розвивати навички, реалізувати свою креативність, відповідальність, та бажання працювати з людьми, розвиватися з командою і створювати затишний та смачний простір навколо.
Професійні навички та особисті якості
• Технічна майстерність: Володіння на базовому рівні заварювання кави , лате арт, роботи з кавовою машиною та альтернативними видами приготування кави
• Декоративне мистецтво: Дівчина з почуттям прекрасного , креативна та компетентна до артистичного виконання завдань.
• Організаційні здібності: Ефективне планування та організація робочих процесів. Пунктуальність та охайність в роботі та на кожному етапі підготовки та виконання роботи.
• Цілеспрямованість і стресостійкість: Здатність продуктивно працювати в умовах високого темпу та вирішувати складні завдання.
• Легка адаптація до особливостей та вимог різних закладів . Досвід роботи в Канаді та Україні сприяє гнучкості до різних смакових уподобань та культур.
Освіта та сертифікати
Бакалавр харчових технологій та інженерії
Харківський державний університет харчування та торгівлі — Харків, Україна (2010–2015)
Кондитер
Харківське вище професійне училище — Харків, Україна (2007–2010)
Курси бариста
Кавʼярня “Kim coffee “ Харків , Україна ( 2025 )
Досвід роботи
Пекар
Sourdough Bakery & Windmill Cafe — Ватервіль, Канада (лютий 2023 – жовтень 2024)
Sweety Betty — Харків, Україна (вересень 2018 – січень 2019)
Donuts — Харків, Україна (травень 2018 – липень 2018)
• Приготування печива, пісочного тіста, пирогів
• Спеціалізація на випічці, глазуруванні та декоруванні пряників
• Професійне оформлення та прикрашання випічки
Кондитер / Кондитер-дизайнер / Майстер з шоколаду
Супермаркет РОСТ — Харків, Україна (вересень 2010 – жовтень 2015)
Studio Sweet Life — Харків, Україна (квітень 2013 – жовтень 2013)
Chocolate World — Харків, Україна (жовтень 2012 – березень 2013)
• Декорування та складання тортів, 3D-моделювання, робота з марципаном
• Оволодіння технікою темперування шоколаду та створення 3D-фігур
• Високий рівень майстерності в оформленні та моделюванні тортів, флористика з марципану
• Успішна робота з різними видами тіста та кремів для ефектного декору
Менеджер
Krosstep – Харків , Україна ( січень 2019- лютий 2022)