• Файл

Юлія

Керівник виробництва харчова промисловість

Вік:
38 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Ю Л ІЯ К И Р И Л Е Н КО

ОСОБИСТІ ДАНІ ДОСВІД РОБОТИ
Ім'я Завідувач лабораторії бродильних та ферментаційних лют
виробництв
2012 - лип 2018
Юлія Кириленко НУБіП України
Адреса НУБіП, Київ
Киів Розробка проекту та встановлення обладнання, міні пивоварні лабораторного типу,
Номер телефону для навчально‑науково‑дослідної роботи студентів та аспірантів НУБіП України.
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Впровадження інноваційних рецептур продуктів бродіння та безалкогольних
Email
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») продуктів.

Головний технолог/ директор з якості лип 2018 - сер 2023
ІНТЕРЕСИ ТОВ "ДОГОДА", Старі Безрадичі
Відновлення пивоварні після простою в 10 років.
Кулінарія, кондитерське мистецтво.
Розробка нормативної документації.
Організація та здійснення оперативного керівництва виробничо‑господарською
діяльністю пивоварні, як внутрішнього структурного підрозділу ТОВ «Догода».
Розробка нових, конкурентних сортів пива.
Організація ритмічного та безперебійного здійснення технологічного процесу
приготування пивного сусла на усіх його стадіях
Організація своєчасного та повного забезпечення пивоварні необхідними
матеріалами, сировиною, напівфабрикатами, устаткуванням, деталями,
інструментом, миючими та дезінфікуючими засобами, технологічною і технічною
документацією тощо.
Контроль за веденням встановленої документації на обладнання пивоварні.
Організація систему оперативного обліку виробничої діяльності пивоварні,
правильне і своєчасне оформлення актів зняття залишків, лімітно‑забірних карт,
первинних документів з обліку робочого часу, виробітку, заробітної плати, простоїв
тощо.

Проектний головний технолог (пиво та безалкогольні напої)
лип 2022 - теп. час
Крафт Фабрика, Тімішоара Румунія
Впровадження бізнес ідеї, від проекту до готового продукту, контроль за якістю
виробництва. Впровадження інноваційних технологій.

вер 2024 - лип 2024

О С В І ТА І К В А Л І Ф І К А Ц І Ї
Магістр вер 2004 - лип 2009
НУХТ -Національний університет харчових технологій, Киів
Магістр з напрямку технологія безалкогольних , бродильних виробництв та
виноробства.
Курси підвищення кваліфікації ‑ Мікробіологія бродильних виробництв. Фізико‑
хімічний аналіз безалкогольних та бродильних виробництв.

НАВИЧКИ
Відмінне знання
нормативної бази
Комплексне рішення
проблем
Критичне мислення, вміння
приймати рішення
Взаємодія з людьми
Ведення перемовин

КУРСИ
Brewery courses-master brewer/ Курси пивоварної справи-
вермайстер
2018 - теп. час
пивовар
Київ
Співзасновник та незмінний викладач курсів.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: