• Файл

Ольга

Менеджер проєктів

Розглядає посади:
Менеджер проєктів, Менеджер по продукту
Вік:
41 рік
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

ОЛЬГА ОСТРЯНКО
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») | [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») | м.Київ

Маю багаторічний досвід у стратегічному управлінні та розвитку бізнесу. Моя кар'єра побудована на
відповідальності, системному підході, здатності фокусуватися на результаті та досягати поставлених
цілей. Я завжди готова прийняти нові виклики, залишаючись спокійною та позитивною. Маю високий
рівень комунікабельності. Поважаю дедлайни. Вмію концентруватися на найважливіших завданнях та
ефективно розподіляти ресурси. Здатна ініціювати та очолювати зміни, розвиваючи нові ідеї та підходи.
Спокійно реагую на нестабільність, зберігаючи ефективність в умовах невизначеності.

Моя мета - знайти динамічне середовище, де зможу використати свої навики та досвід для досягнення
бізнес цілей та продовження професійного розвитку.

ОСВІТА ПРОФЕСІЙНА ДІЯЛЬНІСТЬ
Економіка підприємства, Керівник групи категорій відділу їжі та напоїв | 02.2022 – теперішній час
інженер-економіст. Магістр.
Головний менеджер проектів відділу їжі та напоїв | 08.2018 по 02.2022
Національний Університет
Кораблебудування. ПрАТ Мультиплекс-Холдинг, Київ (мережа кінотеатрів)

2000-2006, м. Миколаїв. Відкриття нових маркетів та барів: аналіз ринкових тенденцій та
ідентифікація нових можливостей.
Створення нових продуктів: розробка та впровадження продуктів
НАВИКИ відповідно до потреб клієнтів та бізнесу.
Досвідчений користувач MS Проведення тендерів: організація тендерних процедур для закупівлі
Office: Excel, Word, Power ключових категорій товарів.
Point, 1С, R-Keeper.
Управління маркетинговими договорами: перемовини та укладення
договорів, управління відносинами з постачальниками.
ЗНАННЯ МОВ Планування бюджету та аналіз витрат: розробка бюджету та аналіз net
food cost для ефективного управління фінансами.
Українська – вільно
Російська ─ вільно Впровадження нових технологій: впровадження ініціатив та технологічних
Англійська ─ intermediate рішень для оптимізації бізнес-процесів.

ДОДАТКОВА ІНФО Керівник проекту ресторан L’entrecote | 06.2014 – 08.2018

Водійські права, кат.В ТОВ Лянтрикот, Київ
Відкриття ресторанів з нуля: створення концепцій та управління
проектами.
Удосконалення стандартів: контроль за дотриманням стандартів та
поліпшення рівня сервісу.
Розвиток персоналу: мотивація, навчання та розвиток команди.
Оптимізація витрат: розробка стратегій для збільшення прибутковості
закладу.

Асистент директора | 04.2007 – 05.2012
McDonald's, Київ, Миколаїв
Навчання та управління персоналом: створення навчальних матеріалів,
розробка шаблонів документів та звітів.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: