• Файл

Сергій

Керуючий рестораном

Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

РЕЗЮМЕ
Ряжко Сергій Іванович, 18.07.1994р., (30 років)​
Телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Email: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Адреса: м. Київ, Україна, вул. Березняківська, буд. 30

МЕТА
Посада керівника закладу громадського харчування. Мета – ефективне управління
персоналом, процесами, якістю сервісу та прибутковістю закладу. працювати на
результат підприємства.

КЛЮЧОВІ НАВИЧКИ
●​ Управління рестораном / кафе (щоденна операційна діяльність)
●​ Аналіз результативності підприємства, робота підрозділів
●​ Аналіз роботи працівників
●​ Вирішення аварійних / внепланових ситуацій по підприємству
●​ Ведення документації: фінансова та товарна звітність, касова дисципліна,
внутрішні документи
●​ Розробка(якщо потрібно) та контроль стандартів сервісу підприємства
●​ Формування та управління персоналом (дисципліна, контроль, підбір,
навчання, мотивація)
●​ Робота з постачальниками, облік і контроль запасів, контроль кількості закупок
●​ Бюджетування, оптимізація витрат, збільшення прибутку
●​ Робота з 1С, Poster, R-Keeper
●​ Дотримання норм HACCP, Держпродспоживслужби, супровід контролюючих
органів
●​ Робота з CRM, Microsoft Excel та організація доставок (Uklon Delivery)
●​ Швидко навчаюсь новому, роботу виконую сумлінно та якісно
●​ Робота з літніми терасами (замовлення, прорахунок, дозвільні документи)

ПРОФЕСІЙНИЙ ДОСВІД
Керівник закладу | Hype Bar, Київ​
Серпень 2023 – дотепер

- Керував командою з 16 співробітників (набір, навчання, мотивація, контроль
виконання обов'язків)
- Аналіз
- Впровадження та контроль процесів підприємства, управлінська звітність,
фінансова / товарна / кадрова документація.
- Закриття питань починаючи від каналізації до супроводу державних інстанцій​
- Оптимізував постачання, скоротивши втрати на 23%​
- Впровадив систему обліку витрат і контроль маржинальності страв​
- Організував події / промо-акції.
Керівник закладу | Narikela HUB, Київ​
Грудень 2023 – Вересень 2024 (продаж)

- Керував командою з 10 співробітників​
- Оптимізував постачання, скоротивши втрати на 9%​
- Впровадив систему обліку витрат і контроль маржинальності страв​

Кальянний майстер / Менеджер зміни / управлінець (4 місяці, неофіційно) | Hype bar
2, Hype bar, Narikela Hub (Була мережа), Київ
Лютий 2021 – Серпень 2023

- Контроль закупок товару, робота з постачальниками.​
- Контроль роботи персоналу по стандартам підприємства.​
- Вирішення побутових / аварійних завдань​

Кальянний майстер / Офіціант / Менеджер зміни | Кипяток, Полтава
Червень 2017 – Серпень 2020

- Контроль закупок товару, робота з постачальниками.​
- Контроль роботи персоналу по стандартам підприємства.​
- Вирішення побутових / аварійних завдань​

ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ
- Володіння мовами: українська (рідна)
- Наявність санітарної книжки​
- Готовність до роботи в умовах високого навантаження

СІМЕЙНИЙ СТАН
-​ Одружений
-​ Є діти
-​ Маю автомобіль

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: