- Файл
Сергій
Керуючий рестораном
- Місто:
- Київ
Контактна інформація
Шукач вказав телефон .
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/14183056/
Завантажений файл
Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.
Ряжко Сергій Іванович, 18.07.1994р., (30 років)
Телефон: [
Email: [
Адреса: м. Київ, Україна, вул. Березняківська, буд. 30
МЕТА
Посада керівника закладу громадського харчування. Мета – ефективне управління
персоналом, процесами, якістю сервісу та прибутковістю закладу. працювати на
результат підприємства.
КЛЮЧОВІ НАВИЧКИ
● Управління рестораном / кафе (щоденна операційна діяльність)
● Аналіз результативності підприємства, робота підрозділів
● Аналіз роботи працівників
● Вирішення аварійних / внепланових ситуацій по підприємству
● Ведення документації: фінансова та товарна звітність, касова дисципліна,
внутрішні документи
● Розробка(якщо потрібно) та контроль стандартів сервісу підприємства
● Формування та управління персоналом (дисципліна, контроль, підбір,
навчання, мотивація)
● Робота з постачальниками, облік і контроль запасів, контроль кількості закупок
● Бюджетування, оптимізація витрат, збільшення прибутку
● Робота з 1С, Poster, R-Keeper
● Дотримання норм HACCP, Держпродспоживслужби, супровід контролюючих
органів
● Робота з CRM, Microsoft Excel та організація доставок (Uklon Delivery)
● Швидко навчаюсь новому, роботу виконую сумлінно та якісно
● Робота з літніми терасами (замовлення, прорахунок, дозвільні документи)
ПРОФЕСІЙНИЙ ДОСВІД
Керівник закладу | Hype Bar, Київ
Серпень 2023 – дотепер
- Керував командою з 16 співробітників (набір, навчання, мотивація, контроль
виконання обов'язків)
- Аналіз
- Впровадження та контроль процесів підприємства, управлінська звітність,
фінансова / товарна / кадрова документація.
- Закриття питань починаючи від каналізації до супроводу державних інстанцій
- Оптимізував постачання, скоротивши втрати на 23%
- Впровадив систему обліку витрат і контроль маржинальності страв
- Організував події / промо-акції.
Керівник закладу | Narikela HUB, Київ
Грудень 2023 – Вересень 2024 (продаж)
- Керував командою з 10 співробітників
- Оптимізував постачання, скоротивши втрати на 9%
- Впровадив систему обліку витрат і контроль маржинальності страв
Кальянний майстер / Менеджер зміни / управлінець (4 місяці, неофіційно) | Hype bar
2, Hype bar, Narikela Hub (Була мережа), Київ
Лютий 2021 – Серпень 2023
- Контроль закупок товару, робота з постачальниками.
- Контроль роботи персоналу по стандартам підприємства.
- Вирішення побутових / аварійних завдань
Кальянний майстер / Офіціант / Менеджер зміни | Кипяток, Полтава
Червень 2017 – Серпень 2020
- Контроль закупок товару, робота з постачальниками.
- Контроль роботи персоналу по стандартам підприємства.
- Вирішення побутових / аварійних завдань
ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ
- Володіння мовами: українська (рідна)
- Наявність санітарної книжки
- Готовність до роботи в умовах високого навантаження
СІМЕЙНИЙ СТАН
- Одружений
- Є діти
- Маю автомобіль
Схожі кандидати
-
Адміністратор
Київ -
Заступник директора ресторану
40000 грн, Київ -
Менеджер ресторану, керуючий, аудитор
40000 грн, Київ -
Нач. виробництва, зав. складом
Київ, Ірпінь , ще 4 міста -
Керівник ресторану
Київ -
Операційний директор мережі кафе, ресторанів
50000 грн, Київ