- Файл
Надежда
Офіціант
- Вік:
- 36 років
- Місто:
- Київ
Контактна інформація
Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/14427766/
Завантажений файл
Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.
Регіон:
Київ
Дата народження 01.11.1988
Телефон:
[
E-mail:
[
Соціальна мережа:
[
Офіціант
Ключова інформація
•вища освіта по спеціальності ресторатор/інженер-технолог харчового виробництва;
•робота в сегменті HoReCa більше 9 років;
•знання стандартів сервісу, технології виробництва страв та технологій продаж;
•знання ділового етикету;
• навички планування та комунікації;
•регулярне навчання, нові проекти, ідеї, вирішення складних питань
•навички роботи з R-keeper, Либро, пакетом документів Microsoft;
•аналіз ринку конкурентів;
•структурування розвитку ресторанної сфери.
Досвід роботи
Офіціант
лют2023-бер2025
Веранда на річці | преміум сегмент
Готели / Рестораны / Развлекательные комплексы
•Сервірую зал;
•Обслуговую гостей відповідно до стандартів;
•Рекомендую гостям страви/напої;
•Розширюю замовлення;
•Консультую гостей про специфіку страв/напоїв;
•Приймаю замовлення;
•Сервірую;
•Презентую страви/напої;
• Розраховую гостей;
• Пересетап, закриття зміни.
Менеджер-касир
груд 2021 – лист2022
Юджин Бургер
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
•Ведення касової звітності;
•Контроль наявності необхідних продуктів/товарів;
•Контроль справності обладнання;
•Підтримка повної життєдіяльності циклу виробництва;
•Робота з сервісами доставок;
•Закупка;
•Переоблік;
•Приймання замовлення;
•Підвищення середнього чеку;
•Розрахунок гостей;
•Таймінг приготування позицій;
•Сервірування, подача страв;
•Приготування та стікерування холодних і гарячих напоїв.
Офіціант
черв 2020- гру 2021
Navy |Наживо |Matisse |преміум сегмент
Готели / Ресторани / Розважальні комплекси
•Обслуговування згідно стандартам сервісу;
•Зустріч гостя, привітання, проведення до столику, подача меню;
•Знання стоп листу, хіт листу;
•Пропозиція напоїв згідно ТТК;
•Прийняття замовлення;
•Внесення замовлення через систему;
•Сервірування згідно замовленню, дотримання норм і правил подачі- тайм менеджмент, санітарним нормам;
•Переоблік, інвентаризація.
Експерт з сервісу| Удосконалення сервісної моделі
лип 2019- жовт 2021
Altecho
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
•Опис і впровадження посадових інструкцій працівникам;
•Навчання персоналу стандартам обслуговування;
•Нормування технологічних процесів та обслуговування;
•Впровадження технологічних карт;
•Формування та прийняття рішень по викладці страв після сезонної та часткової заміни страв, оновлення меню;
•Впровадження калькуляційних карт;
•Контроль над дотриманням дисципліни охайностіі прибирання;
•Надання консультацій на тему продаж і роботи з гостями;
•Декорування заходів.
Офіціант | преміум сегмент
лют 2014 – кві 2018
Astarta Holding
Готели / Ресторани / Розважальні комплекси
•Організація повного циклу безперебійної роботи «ресторану» для перших осіб компанії, у т.ч. генерального директора, родичів, знатних осіб (сніданок, обід, вечеря);
•Організація банкетів, кава-пауз, ділових зустрічей, конференцій, повний цикл супроводження на протязі дня (сніданок, обід, вечеря);
•Закупка продукції, залежно від запиту;
•Робота з постачальниками: від аналізу ринку до контролю відгрузки товару;
•Надання звітності контролюючим департаментам
Офіціант, бармен, кухар
Кві 2006 – гру 2012
Сюрприз; Велюр; Бабай; Leto, Кувшин - "Козирна карта";
Готелі / Ресторани / Разважальні комплекси
•Обслуговування згідно стандартам сервісу;
•Зустріч гостя, привітання, проведення до столику, подача меню;
•Знання стоп листу, хіт листу;
•Пропозиція напоїв згідно ТТК;
•Прийняття замовлення;
•Внесення замовлення через систему;
•Сервірування згідно замовленню, дотримання норм і правил подачі- тайм менеджмент, санітарним нормам;
•Переоблік, інвентаризація.
Освіта
Національний університет харчових технологій (Київ)
Рік закінчення 2012
Інженер-технолог харчового виробництва/ресторатор
Володіння мовами
Англійська – В1
Німецька – A2
Схожі кандидати
-
Официант, бариста
10000 грн, Київ -
Офіціант
45000 грн, Київ -
Офіціант
Київ -
Член бригади ресторану
Київ -
Офіціант
30000 грн, Київ -
Офіціант
Київ