- Файл
Ігор
Керівник підприємства, начальник виробництва
- Вік:
- 58 років
- Місто проживання:
- Збараж
- Готовий працювати:
- Київ
Контактна інформація
Шукач вказав телефон та ел. пошту.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/14534932/
Завантажений файл
Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.
Тел.:[
e – mail:[
Viber [
Починаючи з 2004 року моя трудова діяльність повязана з відновленням роботи, будівництвом або реконструкцією і запуском підприємств харчовоі промисловості. Дані проекти вимагали глибокого знання технологіі, інженерноі складовоі, управління підприємствами при поставлених стислих строках реалізаціі проектів. Це дало мені величезний досвід в управлінні підприємствами, розробці та затвердженні бюджетів, розробці та затвердженні планів реконструкцій та розширення підприємств.
На всіх підприємствах впроваджував системи HACCP, та ISO.
Впевнений користувач ПК. Маю автомобіль.Права категор В С
Досвід роботи:
02.2024 – 09.2024
Фабрика Кулінарія м.Киів
Директор виробництва
Керівництво усіма виробничими цехами підприємства. Налагодження плановоі роботи цехів, та виробничих підрозділів.Взаємодія з технічними службами та компаніями у реконструкціі підприємства. Затвердження виробничих нормативних документів. Щоденне планування виробництва усіх цехів.
2022- по 08.2023
Компанія Єврокомерс м. Червоноград
Головний технолог
Реконструкція,переобладнання та запуск ковбасного цеху потужністю 4-5тон\добу.
Повна реконструкція площ виробничого підприємства.Реконструкція всього інженерного господарства. Підбір та закупівля обладнання.Реконструкція холодильного господарства.
Розробка асортиментного ряду продукціі. Запуск виробництва.
2019-2022 Торгова марка “Власна Ферма”.Виробництво в с.Троковичі
Директор виробництва
Запуск виробництва з “нуля”.
Повна реконструкція виробничого підприємства,в минулому консервного цеху, під виробництво ковбас та делікатесів. Повне перепланування виробничих площ. Реконструкція виробничого цеху. Реконструкція енерго,водо постачання. Реконструкція водобідведення. Монтаж та запуск в роботу станціі ХВО. Монтаж та налагодження технологічного обладнання. Розобка рецептур та затвердження калькуляцій асортименту продукціі. Запуск виробництва. Штат 54 працівники. Працював до 24.02.2022 включно.
2017 – 2019ТОВ «Роганський м’ясокомбінат», дільниця Вовчанський м’ясокомбінат. м. Харків
Заступник генерального директора, директор віддаленої дільниці.
Запуск м’ясокомбінату після 5 років простою.
Розробка, затвердження плану реконструкції підприємства. Затвердження кошторису будівельних робіт. Повна реконструкція паро господарства включаючи будівництво котельні, закупки та монтажу італійських парогенераторів Panini. Повна реконструкція та модернізація електрогосподарства, з включенням в роботу двох підстанцій. Часткова реконструкція та облаштування системи водо забезпечення.
Ввід в експлуатацію, додатковий монтаж холодильного обладнання (добудова камери зберігання сировини -18С). Загальна кількість низькотемпературних камер була розрахована на зберігання 160 тон сировини.
Запуск технологічного обладнання та випуск готової продукції.
Штат нараховував 12 працівників служби головного механіка.
Штат служби головного технолога 8 працівників.
2016ТзОВ «ВМП» м. Нововолинськ.
Перший заступник директора, Директор з виробництва
Випуск ковбасної продукції 420тонн\міс та напівфабрикатів 65тон\міс.
Налагодження та управління всіма виробничими процесами. Аналіз фінансового стану підприємства та виконання плану, щодо погашення кредиторської заборгованості. Щомісячний план та фінансовий звіт по підприємству у розрізі всіх підрозділів.
2015 – 2016Тернопільський м’ясокомбінат, м. Тернопіль.
Головний технолог
Запуск всіх цехів (забійний, консервний, ковбасний). Аналіз придатності та можливості ремонту обладнання.
Розробка та впровадження асортименту м’ясокомбінату та затвердження калькуляцій продукції.
Підбір персоналу на виробничі ділянки.
2013ХАЛЯЛЬ ТМ «Країна смаку» м. Рівне.
Запуск ковбасного цеху. Виготовлення проекту, підбір обладнання, розробка рецептур ковбас ХАЛЯЛЬ.
Навчання персоналу. Повне впровадження та відпрацювання всього асортиментного ряду продукції.
2013ТМ «Хуторянські ковбаси» м. Каменець-Подільськ
Головний технолог
Управління технологічним процесом виробництва, налагодження чіткої взаємодії виробництва з відділом продаж.
Підвищення продуктивності та культури виробництва.
2011 – 2012М`ясокомбінат м. Ташкент, Узбекистан.
Керуючий м`ясокомбінатом
Штатний розпис 280 працівників.
Впровадження нових технологічних ліній на підприємстві.
Задача поставлена засновниками підприємства: вивести продукцію підприємства на ринок Ташкенту.
Розробка та впровадження продукції під даний регіон.
Модернізація підприємства. Інвестиційний план – 2.5млн долл.
Перебудова роботи відділу збуту.
2011«Feraks» (контракт на запуск виробництва)
Директор з виробництва
Запуск з «нуля» нового м’ясопереробного підприємства.
Забезпечення впровадження інвестиційного плану у 5 млн долл.
Монтаж обладнання, побудова технологічних ліній, прив’язка до інженерних мереж.
Підбір персоналу.
Розробка асортиментного ряду продукції.
Розробка та впровадження технологічних карт виробництва.
Технологічний запуск виробництва.
Організація роботи з постачальниками сировини та комплектуючих матеріалів.
2010М`ясокомбінат м. Бугуруслан Оренбурзька обл. Росія.
Директор м`ясокомбінату
Штатний розпис 250 працівників.
Запуск м`ясокомбінату після двох років вимушеного простою.
Обґрунтований підхід до розробки штатного розпису під потужність підприємства, планує мий об’єм продаж та виконання держзамовлення (держрезерв).
Формування усіх підрозділів підприємства.
Підготовка та запуск комбінату.
Організація роботи з постачальниками сировини та пакувальних матеріалів.
Отримання дозволу на роботу підприємства (аміачне холодильне обладнання).
Організація ефективної роботи відділу продаж.
Розробка нових технологічних схем виробництва та їх впровадження.
Інвестиційний план реконструкції 3.4 млн долл.
2007 – 2008ТзОВ «Берком» філіал, Русанівського м`ясокомбінату.
Виконавчий директор
Штатний розпис 85 працівників .
Інвестиційний проект 2.2млн доларів.
Розробка проекту та бізнес плану під виробництво сирокопчених ковбас
потужністю 60 тон в місяць.
Повна реконструкція м`ясокомбінату та перевід даного комбінату під випуск моно продукту, а саме – сирокопчених ковбасних виробів.
Робота з підрядними організаціями по реконструкції будівлі.
Робота з постачальниками обладнання та матеріалів.
Монтаж нового технологічного обладнання.
Запуск підприємства та його вихід на планову потужність.
2005 – 06.2007ТОВ «Агромарс». ТМ «Гаврилівські курчата».
Директор м’ясопереробного виробництва
Впровадження інвестиційного плану з фінансовими затратами близько 250 млн доларів, а саме: проектування та будівництво нового цеху забою птиці, керівництво проектом запуску нового комплексу по зберіганню та відвантаженню продукції, розробка проекту м’ясокомбінату потужністю 85-100тон\добу.
Керівництво діючим цехом забою птиці потужністю 9 тис\год. . Керівництво відділом головного технолога.
Розробка та впровадження нових видів продукції (напівфабрикати).
Під час виконання службових обов’язків на даному підприємстві отримав великий досвід у впровадженні нових, великих інвестиційних проектів.
2004 – 2005Бєльцький м`ясокомбінат «Бессарабія Норд» м. Бельци Молдова.
Генеральний директор
Штатний розпис 720 працівників.
Реструктуризація підприємства після зміни власників контрольного пакету акцій.
Аналіз роботи підприємства, перехід на нову систему управління комбінатом та відділу продаж (64 магазини які належали комбінату).
Впровадження інвестиційного проекту у 2.5млн доларів, повна реконструкція цеху сирокопчених ковбас, запуск та реконструкція цеху напівфабрикатів та консервного цеху.
На даному підприємстві отримав великий досвід як кризи менеджер.
2002 – 2004м. Сідней Австралія.
Супервайзер ковбасного цеху.
Робота в Австралії дала можливість отримати знання по веденню бізнесу «за кордоном».
Робота з постачальниками сировини. Управління та контроль продажами продукції.
Управління та контроль на виробництві.
Освіта:
1991Київський університет харчових технологій.
Факультет технології м’яса (стаціонар).
Професійні навик:
За час роботи на підприємствах м’ясопереробної промисловості набув глибоких знань у питаннях швидкої заморозки продуктів харчування. Досконало знаю роботу як спіральних фрізерів, так і камер швидкої, заморозки продуктів, умов зберігання заморожених продуктів.
ПК: MS Office, 1С – 8*, Excel.
Посвідчення водія категорії В,С.
Одружений, 3 дітей.
Дата народження 19 червня 1967р.
Схожі кандидати
-
Заступник керівника виробництва
80000 грн, Київ, Кропивницький -
Директор з виробництва
Київ -
Директор підприємства
55000 грн, Київ -
Керівник підприємства
Київ, Вінниця , ще 4 міста -
Директор підприємства
Київ, Харків -
Керівник заводу
Київ, Дніпро , ще 5 міст