- Файл
Ліна
Керуючий рестораном
- Розглядає посади:
- Керуючий рестораном, Шеф-кухар
- Вік:
- 51 рік
- Місто:
- Київ
Контактна інформація
Шукач вказав телефон .
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/14757544/
Завантажений файл
Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.
26.04.74
м. Одеса
[
Досвід роботи
2003-2010 ФОП Каприз, День і ніч, Богемія (Одеса); керуюча
2011-2012 ресторан Магніт (Одеса); шеф-кухар
2013-2014 ресторан готелю Уютний (Одеса); шеф-кухар
2014-2016 комплекс Королівська бочка (Житомир); зав. виробництвом
2016 -2017 комплекс Чарівне озеро (Коростишів); шеф-кухар
2019 -2019 ТОВ АШАН; менеджер кулінарії (Житомир);
2020 – 2021 гімназія 23 (Житомир); зав виробництвом
2021 -20 23 ресторація МамаДача (Житомир); шеф-кухар – керуючий
2023-2024 готель Жива Вода (Закарпаття смт Міжгір'я СПА) шеф-кухар
2024-2025 СПА готель Бірюза клаб (Київ); шеф-кухар
березень 2025-по даний час Санаторно-курортний комплекс «Арден Палац» (смт Сатанів); керівник служби харчування (лоббі бар; шведська лінія, ресторан а-ля карт)
Навички
• Відкриття ресторанів з «0»
• знання технологій, складання меню (технологічних та калькуляційних карт); розробка сезонного меню
• товарообіг та необхідний документообіг по кухні, та бару закладу
• проведення інвентаризацій та обліку продукції
• формування банкетного меню, та меню по кейтерингу
• знання та навички праці на кухонному обладнанні любої складності
• знання кондитерської та пекарської справи
• знання особливостей приготування страв кухонь: Італійська, Вірменська, Азербайджанська, Чеська, Національна Українська
• контроль за проведенням банкетів, фуршетів
• контроль роботи персоналу (табелі, нарахування бонусів, премій)
• робота з відділом постачання (контроль замовлень та розподілу по цехах)
Освіта
Одеська національна академія харчових технологій (Одеса 1990-1995рр); спеціальність - інженер з управління та автоматизації харчової промисловості.
Особисті якості
Комунікабельність, стресостійкість, ввічливість, висока працездатність, аналітичне мислення, здібність працювати в режимі багатозадачності.
Прагну професійного та особистого росту.
Додаткова інформація:
Знання мов – українська, російська – вільно; англійська (базовий)
Комп‘ютер - Word, Excel впевнений користувач, Servio, C 1.8, Poster
Права кат В
Схожі кандидати
-
Бренд-шеф, керуючий рестораном
Київ, Дніпро , ще 2 міста -
Керуючий рестораном
20000 грн, Київ -
Заступник директора ресторану
Київ -
Керуючий рестораном
20000 грн, Київ -
Замірник
50000 грн, Київ, Софіївська Борщагівка -
Керуючий рестораном
Київ