Резюме від 29 квітня 2024 PRO

Людмила

Технолог, керівник у м'ясну промисловість

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
49 років
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Головний технолог / менеджер з якості

з 06.2018 по 03.2020 (1 рік 9 місяців)
ТОВ "Франс Гурме", Київ (Виробництво та продаж продуктів харчування з м’яса та субпродуктів качки)

1.Організація та розробка технологічних процесів і режимів виробництва продукції та прискорення темпів зростання продуктивності праці.
2.Розробка технологічної документації, розгляд і затвердження змін, що вносяться в технічну документацію у зв’язку з коригуванням технологічних процесів і режимів виробництва.
3.Контроль за виконанням планів, суворе додержання встановлених технологічних процесів.
4.Складання графіків та забезпечення проведення періодичних, сертифікаційних досліджень готової продукції.
5.Виявлення порушення технологічної дисципліни та вживання заходів щодо їх усунення.
6.Керування роботою з організації та планування заходів щодо запобігання і усунення браку, зниження матеріаломісткості продукції виробництва.
7.Забезпечення удосконалення технології виготовлення виробів, виконання робіт (послуг), удосконалення методів контролю якості продукції.
8.Розробка та забезпечення упровадження системи НАССР.
9.Узгодження складних питань щодо технологічної підготовки виробництва з підрозділами підприємства, проектними, дослідними організаціями, представниками замовників.

Технолог R&D

з 04.2015 по 12.2015 (8 місяців)
ТОВ "Міжнародний центр харчових технологій", Київ (Розробка та впровадження харчових інгредієнтів)

Основні обов'язки:
•розробка нових видів сумішей (рецептур);
•впровадження нових видів на виробництві;
•тестування інгредієнтів

Головний технолог / менеджер з якості

з 04.2013 по 12.2013 (8 місяців)
ООО "ЛПУ", Київ (Виробництво натуральних напівфабрикатів з м'яса кролів і птиці)

•здійснення контролю технологічного процесу виробництва;
•проведення ідентифікації та оцінки якості сировини та готової продукції;
•визначення оптимальних режимів технологічних процесів, температурних режимів;
•взаємодія з перевіряючими органами і організаціями;
•контроль роботи персоналу;
•ведення технічної документації;
•підготовка, документування та впровадження на виробництві системи НАССР

Головний технолог з переробки птиці

з 08.2009 по 09.2012 (3 роки 1 місяць)
ТОВ "ТД М'ясний магнат", Київ (Виробництво та переробка виробів з птиці)

Основні посадові обов'язки:
•робота зі стандартами в області виробництва продукції з птиці;
•організація та проведення робіт по якісному зберіганню м'яса птиці;
•розробка, проведення розрахунків і впровадження процедур температурного зберігання охолодженого і замороженого м'яса птиці;
•розробка рецептур і технології виготовлення продукції;
•пропозиції щодо розширення асортименту та впровадження нових видів сировини;
•грамотна робота з технічною документацією;
•взаємодія з перевіряючими органами і організаціями;
•контроль роботи персоналу;
•участь у підготовці, перепідготовці та підвищенні кваліфікації виробничих кадрів з урахуванням вимог ринкової економіки;
•вивчення ринку аналогічних послуг і тенденції його розвитку.

Освіта

Український державний університет харчових технологій

Технологія консервування, зберігання і переробки м'яса і м'ясних продуктів, Київ
Вища, з 1994 по 1999 (4 роки 8 місяців)

1990-1994 рр. - Полтавський технікум м'ясної промисловості. Спеціальність: «М'ясопереробне виробництво». Кваліфікація: технік-технолог (диплом з відзнакою).

Додаткова освіта та сертифікати

"Організація бухгалтерського обліку" - Інститут перепідготовки та підвищення кваліфікації при НПУ ім. М. Драгоманова

2014

Знання і навички

MS Office Користувач Internet Windows Email 1С:Підприємство Досвід роботи в бухгалтерії

Додаткова інформація

Особисті якості:
•яскраво виражені якості керівника (управлінця);
•лідерські навички
•досвід керівництва великим колективом
•можу правильно донести ідею (інформацію) до колективу і повести людей за собою
•високий рівень самоорганізації
•активність
•цілеспрямованість
•самовіддача в роботі
•аналітичне мислення
•стресостійкість
•відповідальність
•уважність
•старанність
•комунікабельність
•навик організації багатозадачного діяльності
•досвідчений користувач ПК, офісною технікою
•здатність швидко навчатися
•водійські права категорії В

Досвід роботи:
2002-2003рр., 2008 р .: ТОВ «Черкаська продовольча компанія»
Напрямок діяльності: виробництво м'ясних виробів.
Посада: інженер-технолог ковбасного цеху.

2007-2008 рр. Головний технолог ВАТ "Фабрика кулінарія"
Напрямок діяльності: виробництво ковбасних та делікатесних м'ясних виробів.

2006-2007 рр. Робота Технолог м'ясопереробного департаменту в ЗАТ «Беарс»
Напрямок діяльності: оптова торгівля харчовими інгредієнтами
Основні посадові обов'язки:
•робота з нормативно-технічною документацією
•пошук клієнтів, робота з ними, технологічна підтримка
•впровадження в м'ясопереробне виробництво харчових інгредієнтів компанії на ринку України і експортних ринках
•розробка нових ексклюзивних продуктів харчування (експериментальне і мале виробництво); відпрацювання моделей технологічних процесів на пілотних лініях з подальшим впровадженням на виробництво,
•надання консультативної допомоги підприємствам, в застосуванні нових допоміжних компонентів, харчових добавок, інгредієнтів, сумішей і т.д.
•надання консультативної допомоги підприємствам в оптимізації і модернізації існуючого технологічного процесу, виявленні та усуненні причин шлюбу.
•проведення науково-практичних семінарів
•написання професійних статей в спеціалізовані видання.
підготовка матеріалів, виставкових зразків і участь в спеціалізованих виставках, науково-практичних конференціях, галузевих форумах і семінарах.

2005р. Робота Технолог ковбасного цеху ТОВ «Агрофірма Столична»
Напрямок діяльності: виробництво ковбасних та делікатесних м'ясних виробів.

2003-2004 рр. Робота в ДП «Український науково-виробничий інноваційний центр харчових технологій і незалежних експертиз»
Посада: технолог досліджень і розвитку м'ясопереробної промисловості.
Напрям діяльності:
•розробка нормативно-технічної документації на нові види сировини (ТУ, ТІ);
•розробка нових видів продукції (рецептур);
•впровадження нових видів продукції на виробництві;
•тестування інгредієнтів;
•проведення науково-практичних семінарів;
•проведення курсів підвищення кваліфікації;
•проведення тренінгів;
•проведення майстер-класів;
•участь у проведенні виставок.

2000-2002 рр .: ТОВ «Канів-Нафта».
Напрямок діяльності: торгівля нафтопродуктами.
Посада: секретар-референт, інспектор відділу кадрів, помічник директора.
Основні посадові обов'язки як секретаря / помічника директора:
-рішення різних організаційних питань офісу;
-організація робочого часу, зустрічей і переговорів керівництва;
-ведення документообігу, робота з кореспонденцією;
-прийом і розподіл дзвінків;
-організація ділових поїздок співробітників.
•Основні посадові обов'язки як інспектора відділу кадрів:
-робота зі штатним розкладом;
-оформлення наказів по особовому складу, відряджень;
-оформлення та реєстрація посвідчень про відрядження;
-ведення трудових книжок;
-ведення табеля обліку робочого часу;
-видача та реєстрація довідок (про зарплату, про трудову діяльність на підприємстві та ін.);
-взаємодія з державними органами (формування і здача звітності).

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: