Резюме від 4 жовтня 2022

Павел

Директор, юрист (управління юридичним відділом, персоналом)

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
44 роки
Місто:
Коростень

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Косенко
Павло
Віталійович



МЕТА:
Шукаю роботу в сфері правового забезпечення:
1. Начальник юридичного відділу.
2. Юрисконсульт.
3. Інспектор відділу кадрів.
4. Директор, заступник директора
5. Начальник служби безпеки підприємства
6. Начальник сектору охорони праці
7. Начальник відділу управління персоналом
8. NR - менеджер

ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІ:
1979 року народження (40р.)
Мобільний тел. : [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»).

ОСВІТА:
Житомирський «Комерційний технікум» на базі вищої освіти в 2005 р.
Спеціальність: правознавство.
Кваліфікація: юрист.
Житомирська філія «Університету сучасних знань» в 2009 р
Спеціальність: правознавство.
Кваліфікація: спеціаліст-юрист.

ТРУДОВА ДІЯЛЬНІСТЬ:
З 1998р. по 1999 р. служба в армії, рід військ Служба безпеки України в м. Києві
З 2000р. по 2002 р гірник в ВАТ «Київметробуд» в м. Києві.
З 2005р. по 2010р. головний спеціаліст з питань правової роботи, юрисконсульт, експерт з охорони праці, відділ кадрів у Відділенні виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві… м. Коростень.
З 2010 р. інженер з охорони праці ТОВ «Коростенський індустріальний парк» в м. Коростень. (будівництво Коростенського заводу МДФ)
З 2011 по 2012 р. інженер з охорони праці ПАТ “Коростенський хлібозавод”.
З 2012 по 2013 р. начальник юридичного відділу ПрАТ "Коростенський завод МДФ"
З 2013 по 2014 р. інженер з охорони праці ПАТ “Коростенський хлібозавод”.
З 2014 по 05.11.2015 р. інженер з охорони праці ТОВ «Коростенський індустріальний парк» в м. Коростень ( виробництво керамогранітної плитки).
З 2016 по 2018р. інженер з охорони праці - юрист ТОВ «Коростенський індустріальний парк» в м. Коростень (виробництво керамогранітної плитки).
З 2018 по сьогоднішній день інженер з охорони праці ТОВ "БФ Паркет" (деревообробка)
З 2021 начальник відділу охорони праці та навколишнього середовища ТОВ "Українська холдингова лісопильна компанія" та одночасно сумісник інженер з охорони праці ТОВ "БФ Паркет".

ПРОФЕСІЙНІ НАВИЧКИ І ЗНАННЯ:
- організація юридичного відділу та управління ним; -претензійно-позовна робота, безпосередній супровід справ; - робота з ДВС, - створення «схем» роботи із боржниками, проведення зустрічей; - оформлення взяття майна на баланс; - договірна робота, юридичне обслуговування підприємств;- внесення змін до установчих документів, реєстрація підприємств; - створення правових схем купівлі-продажу ; - супровід (оформлення, підготовка документів) операцій з цінними паперами; - стягнення заборгованості, невиконання робіт підрядниками, замовниками, повернення надлишково (помилково) сплачених коштів, захист честі і гідності, спростування недостовірних відомостей, відшкодування моральної шкоди, примушення до вчинення дій, визнання договорів недійсними (реституція); - надання консультацій, правових висновків у сфері господарського, фінансового, цивільного, адміністративного, кримінального та трудового права, детальніше при співбесіді...

Під час трудової діяльності проходив підвищення кваліфікації, наявні сертифікати, а саме:
«Правове забезпечення діяльності виконавчої дирекції Фонду ССНВ та їх робочих органів» в Державному інституті підготовки кадрів при Міністерстві промислової політики України;
«Страховий експерт з охорони праці виконавчої дирекції Фонду ССНВ та їх робочих органів» в Державному інституті підготовки кадрів при Міністерстві промислової політики України.

Також під час трудової діяльності в Фонді ССНВ в м. Коростені виконував посадові обов’язки в таких напрямках:
- експерт з охорони праці (розслідування нещасних випадків на виробництві, проведення перевірок підприємств в напрямках КЗпП, ЗУ “Про охорону праці” та інших підзаконних нормативних актів, участь у державних комплексних комісіях з представниками СБУ, Прокуратури, МВС, ОДПІ, КРУ, МЧС, СЕС, екології, природоохоронної Прокуратури, Міськвиконкому, ДБАК , тощо)
- ревізор профспілкового комітету при Управлінні виконавчої дирекції Фонду ССНВ в Житомирській області.

ДОДАТКОВІ ТРУДОВІ НАВИЧКИ:
Використовую свої знання та практику в юриспруденції при наданні юридичних послуг юридичним та фізичним особам, своїм родичам, знайомим та іншим .
Можу застосовувати знання і досвід в роботі в всіх існуючих галузях права..
Маю досвід роботи з юридичними та фізичними особами, а також з органами державної влади тощо.
Володію ПК.
В наявності посвідчення відповідального з пожежного технічного мінімуму, з електробезпеки 4 група допуску, з охорони праці. Наявні сертифікати в галузі охорони праці та страх. діяльності, юриспруденції.
Маю права та власне авто.



ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ:
Своїми основними якостями вважаю компетентність, ініціативність, комунікабельність, наполегливість, відповідальність, багатогранність, мужність брати на себе ініціативу і відповідальність за власні дії та дії своїх підпорядкованих тощо. Також вміння швидко використовувати зміни в законодавстві і використовувати їх на практиці.
Збереження конфіденційності гарантую.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: