Резюме від 9 травня 2024

Сергей

Виконроб

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
43 роки
Місто проживання:
Харків
Готовий працювати:
Дистанційно, Харків

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Виконроб,головний інженер

з 02.2022 по 02.2023 (1 рік)
Будівельна компанія, Харків (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Фортифікаційни споруди...

Виконроб

з 10.2020 по 03.2021 (5 місяців)
БУДИВЕЛЬНА КОМПАНИЯ ПРАЙМ КОНСТРАКШН (Киев), Харьков (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Строки виконання, складання плану будівельних робіт, графік. Контроль чинного об'єкта. Контроль якість виконаних робіт. Контроль за веденням виконавчої документації на об'єкті. Контроль та управління персоналом на об'єкті. Контроль забезпечення дотримання техніки безпеки та охорони праці на будівельному майданчику. Ведення звітністі матеріалів, виконаних обсягів робіт. Заявки, геодезія, земляні, бетонні роботи, металоконструкції, сендвіч панелі, покрівля мембрана (об'єкт будівництва-фітнес кафе 450м2, будівля на території експохолу Радмір)

Виконроб, начальник дільниці

з 05.2020 по нині (4 роки)
ТОВ АСК "ИНСААТ", Харьков (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Організація роботи на будівельній ділянці;
підбір та залучення робітників, бригад, субпідрядників;
робота із субпідрядниками;
здавання робіт замовнику;
контроль заявок на забезпечення матеріалами та будівельною технікою;
контроль виробітку;
контроль за веденням виконавчої документації;
складання планів-графіків виконання, контроль їх виконання.

Виконроб

з 05.2019 по 05.2020 (1 рік)
ТДВ "ЖИЛСТРОЙ-2", Харьков (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

вища освіта (будівельна), теоретичні знання та практичний досвід роботи в будівництві та монтаж промислового обладнання / металоконструкцій / моноліт; навички роботи з ПК (AutoCad, Excel, Word,) вільне читання робочих креслень знання будівельних норм і правил,;
знання документації необхідної для організації будівельного виробництва, досвід керування на будівельно-монтажній ділянці виробничим персоналом від 50 осіб; навички роботи з проектною документацією, технологічними схемами,складальними схемами обладнання, ведення виконавчої документації, запровадження журналів.
Обов'язки:
організація виконання будівельно-монтажних робіт відповідно до проектної документації, будівельних норм і правил, технічних умов та інших нормативних документів;
забезпечення виконання виробничих завдань щодо виконання будівельно-монтажних та пусконалагоджувальних робіт за всіма кількісними та якісними показниками відповідно до графіків та проектів виконання робіт;
координація робіт на будівельному майданчику, взаємодія з підрядними та субпідрядними організаціями, що обслуговують та допоміжні служби, контроль їх діяльності;
формування заявок на матеріали, техніку, персонал та інший необхідний ресурс та забезпечення ефективного їх використання;
надання звітності щодо заявок на транспорт, матеріали;
формування та видача нарядів на виконання робіт;
контроль за дотриманням працівниками правил та норм охорони праці, техніки безпеки, пожежної безпеки, електробезпеки та правил внутрішнього розпорядку.

Виконроб

з 03.2018 по 01.2019 (10 місяців)
Спецстрой монтаж Украина, Харьков (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Керівництво виробничо-господарською діяльністю будівельної ділянки.
Забезпечення дотримання технологічної послідовності виконання робіт на ділянці.
Контроль якості робіт.
Ведення обліку виконаних робіт, оформлення технічної документації.
Керівництво робочим персоналом довіреної ділянки.Контроль за дотриманням ОТ и ТБ.

Інженер з експлуатації

з 09.2016 по 09.2017 (1 рік)
ТРЦ Екватор (Гріцевця 2а), Харьков (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Експлуатація, робота з органами контролю, енергоносії, підрядники, обслуговування

Виконроб

з 07.2016 по 09.2017 (1 рік 2 місяці)
ООО «АКБ-ОФ БРИГ» строительный отдел, Харьков (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Профіль: обслуговування внутрішніх територій, будівництво адміністративної будівлі, ремонт елітного житла, оздоблення квартир та офісів. Функціональні обов'язки: Пошук, закупівля матеріалів, робота з документацією, робота з енергоносіями, складання звітності до перевіряючих органів, організація та облік виконання робіт. Підбір персоналу.

Інженер

з 03.2015 по 03.2016 (1 рік)
ПАО "КУРЯЖСКИЙ ДОМОСТРОИТЕЛЬНЫЙ КОМПЛЕКС", Харьков (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Маю допуск та 5 групу з електробезпеки. Здійснення контролю за раціональним витрачанням електроенергії, води, теплової енергії. Організація обліку витрачання енергоресурсів, ведення встановленої звітності та своєчасне подання її до бухгалтерії. Технічне обслуговування та ремонт електрообладнання,технологічного обладнання, систем водопостачання та теплопостачання. Планування норм споживання енергоресурсів та розробка графіків ремонту електротехнічного та технологічного обладнання, електромереж, систем водопостачання,теплопостачання та споживання підприємством енергоресурсів.
Складання заявки та необхідні розрахунки до них на придбання електротехнічного та технологічного обладнання, матеріалів, запасних частин.
Розробка заходів щодо зниження норм витрати енергоресурсів, впровадження нової техніки, що сприяє більш надійній, економічній та безпечній роботі електроустановок, технологічного обладнання.
Участь у вирішенні основних питань господарської діяльності підприємства.
Забезпечення контролю за дотриманням вимог та нормативів технічної експлуатації електроустановок та електроустаткування, технологічного обладнання, систем водопостачання, теплопостачання.

Інженер

з 08.2014 по 04.2015 (8 місяців)
КП "Харьковский метрополитен", Харьков (IT)

Своєчасне обслуговування, ремонт та модернізація комп'ютерної мережі. Забезпечення робочих місць працівників ліній справною комп'ютерною, копіювально-розмножувальною технікою та витратними матеріалами. Забезпечення безперебійної роботи серверів та засобів комп'ютерного забезпечення. Придбання та встановлення програмного забезпечення. Організація оптимальної конфігурації, збирання та налаштування комп'ютерної системи. Робота з інформацією про комплектуючі, присутні на комп'ютерному ринку, їх сумісність, оптимальні варіанти для роботи. Оперативна робота з головним диспетчером з усунення несправностей, викликаних виходом обладнання з експлуатації

Інженер виробничого відділку

з 07.2011 по 07.2014 (3 роки)
ООО "СМИТ. Компьютеры и сети", Харьков (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Основні обов'язки: ведення переговорів із замовником, погодження з технаглядом, проектними організаціями, договори, робив виконавчу документацію щодо об'єктів, здавання об'єктів в експлуатацію. Здійснення контролю за дотриманням правил охорони праці та техніки безпеки, пожежної безпеки, електробезпеки;
взаємодія з комунальними службами
.Вів інженерні проекти та здав в експлуатацію об'єкти будівництва: Харківський міжнародний аеропорт, пішохідний перехід через проспект Гагаріна, готель «Калина***», пл. Конституції (перенесення телекомунікаційних колодязів), парк ім. М. Горького (ретро-зона та атракціони), спортивна база ФК Металіст-Харків, Харківський обласний центр зайнятості в Дергачах (СКС по 1,2 та 3 черги), обласні школи, виробничі цехи заводів тощо.

Майстер цеху

з 01.2011 по 07.2012 (1 рік 6 місяців)
ОАО Харьковский котельно-механический завод, Харьков (Енергетика)

Забезпечував виконання цехом планових завдань із випуску продукції високої якості та у встановлені терміни, максимальне використання виробничих потужностей, повне завантаження та правильна експлуатація обладнання. Своєчасне доведення денних виробничих завдань бригадам і основним робочим, що не входять до складу бригад, відповідно до графіка випуску продукції та забезпечення своєчасної підготовки виробництва матеріалами, інструментом, пристроями, технічною документацією та ін. для роботи цеху. Забезпечення найсуворішого дотримання працівниками технологічного процесу, трудової та виробничої дисципліни, чистоти та порядку на робочих місцях, інструктаж з питань техніки безпеки, охорони праці. Формування бригад, необхідними матеріалами, інструментом, оснащенням та пристроями. Закривання відрядного вбрання за підсумками місяця.

Начальник будівельної дільниці

з 01.2008 по 08.2010 (2 роки 7 місяців)
Укртелеком, АТ, Харків (Телекомунікації, зв'язок)

Забезпечення виконання планових та виробничих завдань, забезпечення високої якості будівельно-монтажних та оздоблювальних робіт, ефективне використання основних та оборотних засобів. Організація поточного виробничого планування, облік, складання та своєчасне подання звітності.
Ведення робіт з впровадження нових технологій, згідно з європейськими стандартами, вивчення та впровадження вітчизняного та зарубіжного досвіду конструювання та технологія виробництва аналогічних видів робіт.
Забезпечення відповідної експлуатації обладнання та інших основних засобів.

Освіта

Харківський національний університет міського господарства ім. О.М.Бекетова

Аспірантура кафедри Будівельних конструкцій, Харків
Вища, з 2022 по 2026 (4 роки)

Освітньо-наукова програма підготовки докторів філософії зі спеціальності 192 «Будівництво та цивільна інженерія

Харківський національний університет міського господарства ім. О.М.Бекетова

Промислове цивільне будівництво, Харьков
Вища, з 2016 по 2020 (4 роки)

Харківський національний університет радіоелектроніки, мережи зв'язку, инженер з телекомунікаційних систем зв'язку. Харків

Закінчив
Харківський машинобудівний коледж, спеціальності - молодший спеціаліст з стандартизації, Харків.

Додаткова освіта та сертифікати

Центр після дипломної освіти (Львів) - Організація виробництва, менеджмент

2009, 3.5 месяца

учебный комбинат (Харьков)

Пройшов навчання з "Правил будівництва та безпечної експлуатації вантажопідіймальних кранів"

учебный комбинат (Харьков)

Пройшов навчання та перевірку знань «Правил технічної експлуатації теплових установок та мереж»

Харківський навчальний комбінат,5 група з електробезпеки

2016

Знання і навички

AutoCAD MS Word MS Excel MS Office Пользователь Internet Работа в управлении, организации производства

Знання мов

  • Російська — вільно
  • Французька — середній
  • Англійська — початковий
  • Українська — вільно

Додаткова інформація

Особисті якості:
Самостійно працюю в рамках посадової інструкції,
цілеспрямованість,
професіоналізм,
комунікабельність,
вимогливість,
орієнтація на результат,
стресостійкість,
мобільність,
служба в армії,
посвідчення водія кат В,С ,
автокранівник 5р.
закордонний паспорт

Схожі кандидати

Производитель работ
Дніпро, Дистанційно

Прораб-мастер НВК
Харків

Прораб
Харків

Виконроб
Харків

Архітектор, дизайнер інтер'єрів, виконроб
Рівне, Дистанційно

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: