Резюме від 20 січня 2024 PRO

Валентин

Геофізик

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
45 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Інженер геофізик

з 08.2001 по 11.2017 (16 років 3 місяці)
ДП КІІВД "Енергопроект", Київ (Інженерна геологія)

Виміровання вологості і щільності грунтів методом радіоактивного каротажу. Електророзвідка. Буріня свердловин. Посвідчення машиніста бурової установки 5 розряду. (Закінчив Київський Геологорозвідувальний технікум, за спеціальністю технік з буріння). Ремонт та обслуговування буровоі установки, генераторів, компресорів. Посвідчення водія категорії ВСЕ. Обслуговування геофізичной апаратури.

Освіта

КНУ ім.Т.Г.Шевченка

Геологічний. Геофізик, Київ
Вища, з 2007 по 2014 (6 років 9 місяців)

Заочна форма навчання

Додаткова освіта та сертифікати

Киівський Гелогорозвідувальний технікум. Технік з буріння

1998-2001р 3 роки

ОК ТСОУ телерадіомайстер

1996 6 місяців

Знання і навички

Власний автомобіль Безаварійне водіння Ремонт електро і бензо інструментів Робота з системами водопостачання і каналізації Робота з електроінструментом Водійські права кат. B Водій категорії АВСЕ категорія Е не використовував Маю досвід в ремонті ДВЗ ( двигунів внутрішнього згоряння), а та Насосне обладнання. Установка, ремонт та обслуговування Ремонт та обслуговування автомобільної і бурової техніки.

Додаткова інформація

Маю досвід роботи на обєктах підвищеноі безпеки (ГЕС. ТЕС. АЕС. Гірничо збагачувальні комбінати.). А також в тяжких умовах Екваторіальноі Африки (джунглі).

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: