Сервіс пошуку роботи №1 в Україні
- Файл
Особисті дані приховані
Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/16541035/
Операційний керівник (готелі, ресторани, SPA)
Місто проживання:
Трускавець
Готовий працювати:
Буковель, Київ, Львів, Одеса, Східниця
Контактна інформація
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Завантажений файл
Версія для швидкого
перегляду
Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.
Шевчун Олексій
Керівник з операцій
Hospitality-сегменту
Готелі • Ресторани • SPA • Сервісні служби
Я створюю команди й системи, які стабільно
дають прибуток, якість, маштабування і бренд
ОСВІТА
06.1997 - 07.2002
КОНТАКТИ Національний Авіаційний Університет, Київ
[відкрити контакти ](див. вище в блоці «контактна інформація») Економіка та Управління, Зовнішньоекономічна Діяльність
[відкрити контакти ](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Instagram
ДОСВІД РОБОТИ
Вся Україна
F&B Director
Керуюча компанія Phoenix | Україна, Буковель
Phoenix Relax Park – Ресторан All Day Dining, Room Service, Гастро ПАБ,
1.02.2023 - 10.11.2025
ПРОФЕСІЙНІ НАВИЧКИ найбільше котеджне містечко Буковелю.
Phoenix Medical Resort – Ресторан Хьюгге, Room Service, Східниця.
Стратегічне планування Досягнення KPI: зниження Food Cost до 29%, Labor Cost 25%,
Бюджетування маржинальність 25%.
Збільшення прибутковості аутлетів до 27% .
P&L, Cash Flow, Balance, NFS Розробка ресторанної служби у Phoenix Relax Park, Phoenix Medical
Ведення звітності, AI, power BI, Resort: концепція, проект та фінансова модель.
CRM
Менеджер з персоналу | HR / Talent Acquisition Manager
Підбір персоналу, адаптація,
розробка системи мотивації, UkrPersonal | Україна
SOP Здійснював повний цикл пошуку та підбору персоналу на всі рівні
позицій (від лінійного персоналу до менеджерів Front Office, Food and
ОСОБИСТІ ЯКОСТІ Beverage і шеф-кухарів), кандидатів з України, Вірменії, Грузії,
Казахстану, Чорногорії та Чехії, для мережевих готелів та ресторанів
06.2021 – 10.2022
Лідерство через зміст, а не статус країн Перської затоки.
Прагматичність у використанні Закрив 170+ вакансій.
ресурсів (процеси без зайвих витрат) Провів 300+ інтерв'ю на всі рівні позицій; конверсію в оффер
збільшив до 28%.
Вбудована відповідальність “власника Зменшив кількість нерелевантних кандидатів на 40% через
бізнесу”, а не найманого менеджера competency-based інтерв’ю.
Скоротив час погодження роботодавцями кандидатів на 20–25%
Чіткість комунікації та завдяки стандартизації комунікацій і звітів.
передбачуваність управління Знизив ризик зриву офферів до <5% завдяки супроводу й підготовці
кандидатів.
Zero-drama підхід: фокус на факти, а не
емоції Керуючий готельно - ресторанного комплексу
Управління через цифри та індикатори Готельно - ресторанний комплекс River Wood | Україна, Черкаси
04.2020 – 03.2021
Організований процес роботи з відкриття та запуску об'єкта (в тому
Уміння структурувати хаос і числі, розроблене меню спільно з шеф-кухарем та бренд-шефом
перетворювати його в робочу систему Алексом Якутовим, введення барної технології спільно зі Степаном
Цуцманом, впровадження системи iiko спільно з Start-Up Облік
Horeca).
Операційне керування об'єктом
Досягнення KPI: утримання фудкосту на рівні 26-30%
Керуючий ресторану
Керуючий ресторану
03.2016 – 08.2018
09.2018 – 12.2019
10.2014 – 02.2016
Директор з сервісу мережі Etesian Restaurant Fine Dinning,
The Evergreen Organics Restaurant,
Ресторанний холдинг Cartel | острів-курорт Velassaru Hotels &
сімейний вегетаріанський ресторан |
Україна, Буковель Resorts 5* французська кухня |
Катар, Доха
Мальдіви, Південний Мале Атол
Керівник з операцій
Hospitality-сегменту
Готелі • Ресторани • SPA • Сервісні служби
Я створюю команди й системи, які стабільно
дають прибуток, якість, маштабування і бренд
ОСВІТА
06.1997 - 07.2002
КОНТАКТИ Національний Авіаційний Університет, Київ
[
[
ДОСВІД РОБОТИ
Вся Україна
F&B Director
Керуюча компанія Phoenix | Україна, Буковель
Phoenix Relax Park – Ресторан All Day Dining, Room Service, Гастро ПАБ,
1.02.2023 - 10.11.2025
ПРОФЕСІЙНІ НАВИЧКИ найбільше котеджне містечко Буковелю.
Phoenix Medical Resort – Ресторан Хьюгге, Room Service, Східниця.
Стратегічне планування Досягнення KPI: зниження Food Cost до 29%, Labor Cost 25%,
Бюджетування маржинальність 25%.
Збільшення прибутковості аутлетів до 27% .
P&L, Cash Flow, Balance, NFS Розробка ресторанної служби у Phoenix Relax Park, Phoenix Medical
Ведення звітності, AI, power BI, Resort: концепція, проект та фінансова модель.
CRM
Менеджер з персоналу | HR / Talent Acquisition Manager
Підбір персоналу, адаптація,
розробка системи мотивації, UkrPersonal | Україна
SOP Здійснював повний цикл пошуку та підбору персоналу на всі рівні
позицій (від лінійного персоналу до менеджерів Front Office, Food and
ОСОБИСТІ ЯКОСТІ Beverage і шеф-кухарів), кандидатів з України, Вірменії, Грузії,
Казахстану, Чорногорії та Чехії, для мережевих готелів та ресторанів
06.2021 – 10.2022
Лідерство через зміст, а не статус країн Перської затоки.
Прагматичність у використанні Закрив 170+ вакансій.
ресурсів (процеси без зайвих витрат) Провів 300+ інтерв'ю на всі рівні позицій; конверсію в оффер
збільшив до 28%.
Вбудована відповідальність “власника Зменшив кількість нерелевантних кандидатів на 40% через
бізнесу”, а не найманого менеджера competency-based інтерв’ю.
Скоротив час погодження роботодавцями кандидатів на 20–25%
Чіткість комунікації та завдяки стандартизації комунікацій і звітів.
передбачуваність управління Знизив ризик зриву офферів до <5% завдяки супроводу й підготовці
кандидатів.
Zero-drama підхід: фокус на факти, а не
емоції Керуючий готельно - ресторанного комплексу
Управління через цифри та індикатори Готельно - ресторанний комплекс River Wood | Україна, Черкаси
04.2020 – 03.2021
Організований процес роботи з відкриття та запуску об'єкта (в тому
Уміння структурувати хаос і числі, розроблене меню спільно з шеф-кухарем та бренд-шефом
перетворювати його в робочу систему Алексом Якутовим, введення барної технології спільно зі Степаном
Цуцманом, впровадження системи iiko спільно з Start-Up Облік
Horeca).
Операційне керування об'єктом
Досягнення KPI: утримання фудкосту на рівні 26-30%
Керуючий ресторану
Керуючий ресторану
03.2016 – 08.2018
09.2018 – 12.2019
10.2014 – 02.2016
Директор з сервісу мережі Etesian Restaurant Fine Dinning,
The Evergreen Organics Restaurant,
Ресторанний холдинг Cartel | острів-курорт Velassaru Hotels &
сімейний вегетаріанський ресторан |
Україна, Буковель Resorts 5* французська кухня |
Катар, Доха
Мальдіви, Південний Мале Атол
Схожі кандидати
-
Виконавчий директор, Executive Director, керівник підприємства, готеля
Київ, Вінниця , ще 6 міст -
Директор, керуючий, заступник ЗЕД
Одеса -
Операційний керівник мережі ресторанів, кафе, кав'ярень, барів
60000 грн, Київ -
Керуючий готельно-ресторанним комплексом
Київ, Черкаси -
Директор департаменту, начальник управління (Collection), керівник компанії СЕО, СОО
80000 грн, Київ -
Директор, керівник, керуючий, спеціаліст
Київ, Ірпінь , ще 3 міста