Резюме від 21 серпня 2023

Олег

Водитель

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
40 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Водій

з 10.2019 по нині (4 роки 7 місяців)
Київ метрополітен, Київ (Послуги для населення та бізнесу)

Водій автотранспортних засобів. Служба соціального забезпечення, перевезення вантажу по заявкам.

Водії

з 08.2013 по 11.2021 (8 років 3 місяці)
Районний суд, Київ (Юриспруденція)

Доброго дня.Маю посвідчення водія категорії В-C.З 2008 року по 2013рік працював власним водієм та сімейнним водієм,але не офіціїно.Офіційно працюю водієм з 2013 року.Зараз працюю водієм в Києвскому метрополітені. Стаж водіння автомобіля більше 20 років.Маю досвід управління автомобіля будь якого класу,типу кузова,та кпп.Можу доглядати авто як в технічному стані так і візуальному гарному стані.Можу доглядати авто одне обо декілька,в плані вчасного обслуговування,гарантійного обо регламенту по ремонту.Знаю гарно дорогі міста Києва та області,також не погано знаю дорогі України.Готовий працювати в любому графіку.Шукаю роботу власним водієм,водієм в компанії,або водієм в сім'ї.Також розгляну пропозиції водієм на вантажне авто.Місце проживання р-н.Оболонь.

Освіта

ПТУ-9

Рихтовщик автомобилей., Киев
Середня спеціальна, з 1999 по 2001 (1 рік 9 місяців)

Додаткова інформація

Посвідчення категорії "В" "C".Водійський стаж 20 років.Останнє місце роботи районний суд міста Київ на посаді водя.Прцював в суді з 2013 року.Перед судом працював особистим водієм.Гарно знаю Київ та його околиці.Також не поганно знаю дорогі України.Проживання місто Київ масив Оболонь.Без аваріїний стаж.Без проблем можу управляти любим транспортним засобом з любою кпп,та любого сігмента.Не маю шкідливих звичок.Можу працювати як особистим водієм так і сімейним.

Схожі кандидати

Водій
Київ

Водитель
30000 грн, Київ, Інші країни

Водій
Київ

Водій, менеджер, інші
Київ

Водій В, С, Д, Е
Київ

Водій
Київ

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: