Резюме від 11 січня 2024 PRO

Андрій

Операційний директор (валютний контроль, корпоративний бізнес)

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
37 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Начальник управління по операційному супроводженню юр. та фіз. осіб та афіліат с

з 10.2021 по нині (2 роки 7 місяців)
Банк, Київ (Фінанси, банки, страхування)

Управління складається з трьох напрямків:

- відділ обслуговування юридичних осіб (повне операційне обслуговування юр.осіб, оброблення арештів та платіжних вимог)

- відділ обслуговування фізичних осіб (повне операційне обслуговування фіз.осіб, робота з картковими рахунками)

- відділ обслуговування е-ком клієнтів включаючи роботу з афіліатами (реєстрація терміналів, формування договірної бази, повний контроль розрахунків Банк, афіліати, ПЦ, МПС)

Впровадження та автоматизація продуктів Банку, контроль розрахунків.
Інше.

Радник правління

з 01.2021 по 10.2021 (9 місяців)
Альпарі Банк, Київ (Фінанси, банки, страхування)

Організація роботи підрозділів Банку, написання положень, технологічних карт та посадових інструкцій.Робота над впровадженням проектів у БанкуРобота з агентами БанкуВедення переговорів у потенційними клієнтами та агентами Банку

Радник Голови Правління

з 08.2019 по 08.2020 (1 рік)
АО "КРИСТАЛБАНК", Київ (Фінанси, банки, страхування)

Побудова вертикалі взаємодії між бек-офісом та фронт-офісом. Розвиток Дирекцій Банку.

Організація роботи підрозділів Банку, написання положень, технологічних карт та посадових інструкцій.Робота над впровадженням проектів у БанкуРобота з агентами БанкуВедення переговорів у потенційними клієнтами та агентами Банку

Заступник Голови Правління

з 09.2015 по 07.2019 (3 роки 10 місяців)
ПАТ "ЄВРОПРОМБАНК", Киев (Фінанси, банки, страхування)

Написання структури банку в цілому, опис структури по підрозділах. Створення Департаменту корпоративного бізнесу.

Створення відділу валютного контролю з нуля. Написання положення про відділ, формування структури відділу. Написання тех. карт і методичної інформації по взаємодії між підрозділами банку. Налаштування системи АБС Б2 під адміністратором програми. Створення відділу міжнародних розрахунків і міжбанківських операцій з нуля. Написання положення про відділ, формування структури відділу. Написання тех. карт і методичної інформації по взаємодії між підрозділами банку. Налаштування системи АБС Б2 під адміністратором програми.

Створення відділу розвитку бізнесу з нуля. Написання положення про відділ, формування структури відділу. Написання тех. карт і методичної інформації по взаємодії між підрозділами банку. Формування планів розвитку Банку.

Удосконалення відділу обслуговування корпоративних клієнтів. Написання положення про відділ, формування відділу.Написання тех. карт і методичної інформації по взаємодії між підрозділами банку. Розробка тарифної сітки, розробка договорів РКО.

Запуск карткового бізнесу від моменту реєстрації BIN до видачі карти клієнтові (Реєстрація BIN, розробка тарифів і договорів, розробка бух.моделі, замовлення пластика, тестування перших карт випущених Банком постійні переговори з ПЦ і так далі)

Повний контроль за роботою відділів банку (контрольні функцій, виконання функцій співробітників при їх відсутності):

- Відділ обслуговування корпоративних клієнтів;

- Відділ розвитку банківського бізнесу;

- Відділ валютного контролю;

- Відділ міжнародних розрахунків і міжбанківських операцій;

- Відділ обслуговування часных клієнтів;

- Відділ платіжних карток;

- Касса.

Работа над розширенням клієнтської бази. (Робота над створенням нового сайту Банка, складання концепції і дизайну, робота над SEO просуванням сайту, контекстною рекламою в інтернеті і так далі; Розробка плану розвитку Банку, контроль виконання плану, зустрічі і переговори з потенційними і клієнтами Банку, розробка нової продуктової лінійки Банку і аналіз ринку)

Робота над налаштуванням і автоматизацією програмного забезпечення (Робота по налаштуванню роботи і автоматизації ТЕСТОВОЇ бази АБС під адміністратором, установка і тестування "констант АБС" виставляння технічного завдання розробникам і відділу ІТ)

Робота над удосконаленням нормативної бази і стандартів обслуговування (Розробка і впровадження положень по відділах і операціях, розробка паспортів продуктів, опис процесів і впровадження технологічних карт)

Виконання обов'язків відповідального по фінансовому моніторингу у разі відсутності такого на робочому місці

Глава Тарифного Комітету

Учасник Кредитного Комітету і КУА

Курирування і особистий супровід перевірок НБУ

Старший спеціаліст валютного контроля

з 08.2014 по 09.2015 (1 рік 1 місяць)
Універсал Банк, Киев (Фінанси, банки, страхування)

Супровід імпортних операцій юридичних осіб клієнтів банку, курування підрозділів банку з питань валютного контролю, перевірка (відповідність реквізитам контракту, призначенню платежу, виду товару, характеру оплати тощо) та редагування вихідних валютних платежів формату SWIFT MT103 (в т.ч. імпортні платежі, платежі фізичних осіб, інвестиції), зарахування валютних коштів, перевірка зовнішньоекономічних контрактів, проведення операцій з купівлі/продажу та перерахування валюти підрозділами банку, ведення журналів імпортно/експортних операцій, навчання співробітників та начальників відділень. звітність (формування та здійснення контролю за своєчасним складанням звітності в НБУ (36 файл, 70, С9, Е2, d3, 2d, 2c) та її достовірністю). Перевірка на наявність клієнта або його контрагента на наявність у базі порушників МЗЕЗ 98 файл. Підготовка та супровід документів під час валютних перевірок НБУ за системою банку. Контроль за термінами розрахунків за експортно-імпортними контрактами

Заступник начальника відділу валютного контролю імпортних операцій

з 08.2013 по 08.2014 (1 рік)
АО Еврогазбанк, Київ (Фінанси, банки, страхування)

Супровід імпортних операцій юридичних осіб клієнтів банку, курування підрозділів банку з питань валютного контролю, перевірка (відповідність реквізитам контракту, призначенню платежу, виду товару, характеру оплати тощо) та редагування вихідних валютних платежів формату SWIFT MT103 (в т.ч. імпортні платежі, платежі фізичних осіб, інвестиції), зарахування валютних коштів, перевірка зовнішньоекономічних контрактів, проведення операцій з купівлі/продажу та перерахування валюти підрозділами банку, ведення журналів імпортно/експортних операцій, навчання співробітників та начальників відділень. звітність (формування та здійснення контролю за своєчасним складанням звітності в НБУ (36 файл, 70, С9, Е2, d3, 2d, 2c) та її достовірністю). Перевірка на наявність клієнта або його контрагента на наявність у базі порушників МЗЕЗ 98 файл. Підготовка та супровід документів під час валютних перевірок НБУ за системою банку. Контроль за термінами розрахунків за експортно-імпортними контрактами.

Головний спеціаліст управління валютного контролю та міжнародних розрахунківв

з 05.2010 по 08.2013 (3 роки 3 місяці)
SEB Bank, Київ (Фінанси, банки, страхування)

Супровід імпортних операцій юридичних осіб клієнтів банку, курування підрозділів банку з питань валютного контролю, перевірка (відповідність реквізитам контракту, призначенню платежу, виду товару, характеру оплати тощо) та редагування вихідних валютних платежів формату SWIFT MT103 (в т.ч. імпортні платежі, платежі фізичних осіб, інвестиції), зарахування валютних коштів, перевірка зовнішньоекономічних контрактів, проведення операцій з купівлі/продажу та перерахування валюти підрозділами банку, ведення журналів імпортно/експортних операцій, навчання співробітників та начальників відділень. звітність (формування та здійснення контролю за своєчасним складанням звітності в НБУ (36 файл, 70, С9, Е2, d3, 2d, 2c) та її достовірністю). Перевірка на наявність клієнта або його контрагента на наявність у базі порушників МЗЕЗ 98 файл. Підготовка та супровід документів під час валютних перевірок НБУ за системою банку. Контроль за термінами розрахунків за експортно-імпортними контрактами. В.о. начальника управління валютного контролю

Провідний спеціаліст по операційному обслуговуванню юридичних осібб

з 07.2009 по 05.2010 (10 місяців)
SEB Bank, Київ (Фінанси, банки, страхування)

Посадові обов'язки - збір документів, відкриття та ведення поточних рахунків юридичних осіб, ведення зарплатних проектів, відкриття та обслуговування карткових та депозитних рахунків, операції з валютою (прийом та первинна перевірка документів клієнта, введення в систему клієнтських заявок на купівлю/продаж валюти, SWIFT перекази)

Спеціаліст по роботі с кредитними картами відділення типу «а»

з 02.2008 по 07.2009 (1 рік 5 місяців)
Приват Банк, Київ (Фінанси, банки, страхування)

Посадові обов'язки – прийом документів, кредитування за допомогою кредитних карток, моніторинг та відпрацювання проблемних активів, ведення зарплатного проекту Міністерства Оборони України; робота з продажу інших продуктів банку в рамках крос-продажу - авто, іпотека, депозити, інтернет модеми People Net, пенсійні та зарплатні картки, робота з корпоративними клієнтами (збір документів для відкриття рахунку, оформлення та обслуговування зарплатних проектів)

Освіта

МАУП

Облік і аудит, Київ
Вища, з 2006 по 2007 (1 рік)

МАУП

Банківський менеджмент, Київ
Незакінчена вища, з 2004 по 2006 (2 роки)

МАУП

Банківський менеджмент, Київ
Середня спеціальна, з 2001 по 2004 (3 роки)

Додаткова освіта та сертифікати

Семінар НБУ "Виявление індикаторів ризикової діяльності підприємств"

2016, 1 ДЕНЬ

Учасник зустрічей FINCLUB про обговоренню та впровадженню ЗУ "Про валюту та валютні операції"

ТИЖДЕНЬ

Знання і навички

MS Office Користувач ПК MS Outlook Outlook Express ЛІГА:ЗАКОН HCL Notes SQL Законодавство України АБС Б2 SR-Bank Промінь Приват24 АБС Express

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — просунутий
  • Англійська — середній

Рекомендації

Наявність рекомендацій надам за потребою

Наявність рекомендацій надам за потребою

Контактні дані приховані

Додаткова інформація

Особисті якості
Відповідальність, аналітичне мислення, ініціативність, робота в команді, націленість на результат, швидко навчаюсь новому

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: