Olga

Технолог харчової промисловості

Розглядає посади: Технолог харчової промисловості, Технолог, Оператор на виробництво, Варник, Технолог кондитерського виробництва, Лаборант
Вид зайнятості: повна, неповна
Вік: 39 років
Місто проживання: Івано-Франківськ
Готовий працювати: Івано-Франківськ, Київ, Львів, Ужгород, Чернівці
Розглядає посади:
Технолог харчової промисловості, Технолог, Оператор на виробництво, Варник, Технолог кондитерського виробництва, Лаборант
Вид зайнятості:
повна, неповна
Вік:
39 років
Місто проживання:
Івано-Франківськ
Готовий працювати:
Івано-Франківськ, Київ, Львів, Ужгород, Чернівці

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та Facebook.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Технолог харчової промисловості

з 01.2012 по 08.2020 (8 років 8 місяців)
ЧП, м. Дніпро, м. Бориспіль (Харчова промисловість)

1. Розробка та впровадження нових рецептур наповнювачів;
2. Здійснення контролю за дотриманням рецептури та виробничим процесом;
3. контроль за технологією приготування наповнювачів, нормами закладення сировини та дотриманням працівниками санітарних вимог та правил особистої гігієни;
4. контроль якості вихідної сировини та готової продукції;
5. Контроль якості продукції стадії приготування.
6. Органолептична оцінка продукції з відповідними термінами реалізації
7. Координація роботи зміни.

Біолог

з 08.2009 по 01.2012 (2 роки 6 місяців)
Міська СЕС, Дніпро (Державні організації)

1.Працюючи з поточною документацією, контроль робочої дисципліни працівників;
2. Виконання доручень завідувача лабораторії;
3. Ведення обліку та аналізу роботи, подання звітності в установленому порядку;
4. Застосування на практиці та введення в діяльність лабораторії нових методик досліджень;
5. Організація та участь у проведенні внутрішнього та зовнішнього контролю якості досліджень шляхом постановки контрольних завдань щодо вмісту хімічних сполук;
6. Володіння характеристиками аналітичного контролю згідно з областю акредитації.

Освіта

Національній університет харчових технологій

Факультет хлібопекарських і кондитерських виробництв, технолог, Київ
Вища, з 2015 по 2017 (2 роки)

Дніпропетровський Національний Університет ім. О. Гончара

Хімія, аналітична хімія, Дніпро
Вища, з 2004 по 2009 (5 років)

Знання і навички

  • MS Excel
  • Ведення документації
  • Робота в команді
  • Знання правил зберігання продуктів
  • Розробка нових видів продукції
  • Складання технологічних карт
  • Уміння аналізувати
  • Саморозвиток
  • Комунікабельність

Додаткова інформація

Особистісні якості:
вміння планувати та організовувати роботу, оперативність, комунікабельність, відповідальність, прагнення до професійного та особистого зростання.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: