Резюме від 12 березня 2014

Максим

Інженер-землевпорядник

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
35 років
Місто проживання:
Полтава
Готовий працювати:
Радехів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

РЕЗЮМЕ

ПІБ: Просяник Максим Олександрович.

Дата й місце народження: 04 жовтня 1988 року, м. Полтава.

Родинний стан: не одружений.

Домашня адреса: м. Полтава, вул. Головка.

Телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Е-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Навчання: 2004-2008 рр. Полтавський Аграрно-економічний коледж ПДАА.
З 2008 р. і дотепер навчаюся в Харківському національному аграрному університеті імені В.В. Докучаєва (Факультет інженерів-землевпорядників 6 курс).

Трудова діяльність: червень 2008 р. – жовтень 2009 р. – технік-землевпорядник в НАУКОВО-ВИРОБНИЧОМУ ТОВАРИСТВІ „ІНТЕРАГРОЦЕНТР”.
Жовтень 2009 р. – січень 2014 р. – технік-землевпорядник в ПОЛТАВСЬКІЙ РЕГІОНАЛЬНІЙ ФІЛІЇ „ЦЕНТР ДЕРЖАВНОГО ЗЕМЕЛЬНОГО КАДАСТРУ”.

Додаткові відомості: загальний землевпорядний стаж – 5 років. Маю досвід з електронним тахеометром (топографічна зйомка, винос в натуру) та GPS, виготовлення технічних документацій, технічних звітів, проектів землеустрою тощо, створення обмінних файлів (електронних документів IN4, XМL). Досвід роботи з персональним комп’ютером та програмним забезпеченням Windows, MS Office, Internet, Digitals, ГІС геопроект, Auto CAD.

Особисті якості: Володію англійською мовою. Характер спокійний, урівноважений, але свої погляди відстоюю аргументовано, доброзичливий, комунікабельний, вмію аналізувати та логічно мислити. Шкідливих звичок не маю.

07.03.2014 року


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: