Резюме від 2 жовтня 2022 PRO

Яніна

Соціальний працівник, 15 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
29 років
Місто:
Запоріжжя

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Соціальний працівник

з 02.2021 по нині (3 роки 3 місяці)
Комунальна установа «Запорізький обласний спеціалізований будинок дитини «Сонечко» Запорізької обласної ради, Запорожье (Соціальний захист сім’ї та дітей)

Ведення первинної документації з організації соціального захисту та допомоги, обліку та звітності. Складання переліку індивідуальних та сімейних соціальних послуг. Організація навчання батьків ефективним методам виховання без
покарання, мобілізації власних ресурсів сім'ї для вирішення
проблем надалі; допомога батькам у здійсненні статевого та гендерного виховання. Установлення та підтримка стосунків з біологічною сім'єю; участь у формуванні
життєвих навичок дитини, допомога у розв'язанні конфліктних ситуацій сімейного виховання; організація зустрічей дітей з біологічними батьками/особами, що їх замінюють, ужиття заходів щодо підготовки біологічних родин до повернення їм дітей; здійснення моніторингу захисту дитини від жорстокого
поводження та насильства. Робота з громадянами, що бажають стати прийомними батьками, опікунами або заснувати будинок дитини сімейного типу. Оформлення первиної, виониної документації. Соціально адаптивна допомога батькам, прийомним сім’ям, опікунам. Допомога дітям та батькам інвалідам з оформленням необхідних документів.

Соціальний працівник - педагог

з 10.2019 по 02.2021 (1 рік 4 місяці)
Запорожский колегиум 98, Запорожье (Образование, наука)

Виконання всіх посадових функцій соціального педагога у освітньому закладі. Оформлення документів, соціальна робота із дітьми окремих категорій. Соціально-педагогічна робота з учнями, батьками, педагогами. Проведення занять з соціальної культури та поведінки. Проведення просвітницької роботи серед учнів, педагогів та батьків.

Адміністратор

з 06.2017 по 08.2018 (1 рік 2 місяці)
Готель « Second house », Стамбул (Гостинично-ресторанный бизнес)

Зустріч гостей, прийом документів, заселення, видача ключів, вирішення питань та допомога в наданні додаткових послуг, перекладач, оформлення виїзних документів, розрахунок гостей, перегляд бронювань online, підготовка документів інтернет бронювання, робота з терміналами та касовими апаратами, вирішення конфліктних ситуацій правил проживання.

Соціальний працівник

з 07.2014 по нині (9 років 10 місяців)
УТОГ, Запорожье (Громадська діяльність, волонтерство)

Надання послуг з сурдо-перекладу , допомога в оформленні документів, отриманні соціальних пільг та гарантій, супровід у закладах освіти, медичних закладах, комунальних та волонтерських організаціях.

Директор

з 06.2014 по 04.2018 (3 роки 10 місяців)
ЧП Лютенко ресторан "Падишах лаунж ", Харьков (Гостинично-ресторанный бизнес)

Оформляти документи, необхідні для провадження діяльності з надання послуг громадського харчування.
Забезпечувати наявність кожну партію продовольчих товарів, зокрема. сировини, що використовується для приготування продукції громадського харчування, документа, що містить відомості про виробника та якість продукту. Здійснювати організацію, планування та координацію діяльності ресторану.
Контролювати дотримання працівниками правил та норм охорони праці та техніки безпеки, санітарних вимог та правил особистої гігієни, виробничої та трудової дисципліни, правил внутрішнього трудового розпорядку.
Забезпечувати проходження працівниками ресторану, пов'язаними з виробництвом, зберіганням та реалізацією продуктів харчування, медичного обстеження у строки, що встановлюються органом санітарного нагляду.
Керувати працівниками ресторану.

Продавець непродовольчих товарів

з 10.2013 по 03.2014 (5 місяців)
ЧП "Щербина Г.В.", Запорожье (Торгівля)

Консультація клієнтів, прийом замовлень,оформлення заявок, розрахунок.

Продавець-консультант

з 05.2013 по 06.2013 (1 місяць)
ООО «АТБ-маркет», Запорожье (Розничная торговля)

Робота з касовим апаратом, розрахунок клієнтів, викладка товару.

Освіта

Национальный университет Запорожская политехника

Коррекционный педагог, Запорожье
Вища, з 2021 по 2023 (2 роки)

Запорожский национальный университет

Факультет социологии и управления; Социальная работа., Запорожье
Вища, з 2019 по 2021 (1 рік 4 місяці)

ХГУПТ

Менеджмент, Гостинично-ресторанный сервис, Харьков
Вища, з 2014 по 2016 (1 рік 9 місяців)

Днепропетровский транспортно - экономический колледж

Туризм, Гостинично - ресторанный бизнес, Днепропетровск
Середня спеціальна, з 2010 по 2014 (3 роки 5 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

L’Oréal professional Insta

2019

Workshop Zing studio

2019

Знання і навички

Сурдолог Курсы повышения квалификации по психологии

Знання мов

  • Турецька — середній
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

Прошла более 20 курсы повышения квалификации в разносторонних областях социальной работы и социальной педагогики, опыт работы с инвалидами и людьми нуждающимися в социальной помощи, социально-педагогическая работа с детьми от 3 до 17 лет, владею сурдопереводом, грамотная речь, хорошая память, общительная, ответственная, быстро обучаюсь, исполнительная. Пунктуальная и внимательная . Умею грамотно общаться с людьми . Не конфликтная . По возможности проходу курсы повышения профессиональных навыков в социальной сфере.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: