- PRO
Павло
Шеф-кухар (Азія), 60 000 грн
- Розглядає посади:
- Шеф-кухар (Азія), Бренд-шеф, Завідувач виробництва, Аналітик, Менеджер з продажу, Суші-шеф
- Вид зайнятості:
- повна
- Вік:
- 35 років
- Місто:
- Київ
Контактна інформація
Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/2312433/
Досвід роботи
Регіональний Шеф кухар
з 07.2023 по 03.2025
(1 рік 8 місяців)
Roll Club, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Відкриття нових локацій
Розробка технологічних процесів
Підтримка стандартів
Контроль якості
Навчання персоналу
Налагождення виробничіх процесів
Робота з відгуками
Інше
Бренд-шеф
з 12.2022 по 08.2023
(8 місяців)
QOS Sushi, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Відкриття заклада з нуля
Розробка стандартів та виробничого циклу
Розробка та введення меню преміум сегмент
Підбір та навчання персоналу
Інше
Керуючий
з 03.2018 по 06.2022
(4 роки 3 місяці)
HMG Виробництво зовнішньої реклами, Київ (Легка промисловість)
Розробка макетів зовнішньої реклами (CorelDraw)
Підбір персоналу
Ведення внутрішньої бухгалтерії
Інше
Кухар універсал
з 01.2017 по 01.2018
(1 рік)
Vicini italiani, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Приготування італійської, японської, тайської кухонь.
Контроль за якістю продукції.
Інше
Шєф-кухар
з 05.2016 по 01.2017
(8 місяців)
VeloCity, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Відкриття з нуля, пошук та навчання персоналу, управління персоналом кухні, організація технологічних процесів на кухні, контроль якості продукції, робота з постачальниками продукції, ведення звітної документації.
Шеф-повар, Зав. Виробництва
з 06.2015 по 07.2016
(1 рік 1 місяць)
Ping-Pong, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Учет товарно-материальных ценностей, проведение инвентаризаций, анализ товарных запасов, контроль качества, контроль технологических процессов, организация рабочего процесса, работа с поставщиками продукции, ведение отчетной документации.
Сушист, Кухар універсал
з 03.2014 по 02.2015
(11 місяців)
Рис, Сочі (Готельно-ресторанний бізнес)
Приготування суші, роли, гарячі страви японської кухні. Врахування товарно-матеріальних цінностей, проведення інвентаризацій, аналіз товарних запасів, контроль якості, знання технологічних процесів.
Сушист, Кухар універсал
з 04.2013 по 03.2014
(11 місяців)
Fuji San, Київ (Доставка тайско-китайской еды)
Приготування суші, роли, гарячі страви японської кухні. Проведення інвентаризацій. Облік товарно-матеріальних цінностей, проведення інвентаризацій, аналіз товарних запасів, контроль за їх якістю знання технологічних процесів.
Сушист
з 09.2012 по 10.2013
(1 рік 1 місяць)
Тануки, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Приготування страв японської кухні. Приготування суші, ролів, контроль якості продукції, обробка та нарізка риби.
Сушист
з 09.2011 по 09.2012
(1 рік)
Сушия, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Приготування страв японської кухні. Приготування суші, ролів, контроль якості продукції, обробка та нарізка риби.
Освіта
НЄУ
Менеджер організації, Нікополь
Вища, з 2008 по 2015 (7 років)
Єкономічна освіта
Знання і навички
- Знання кухонь світу; знання правил ціноутворення та калькуляці
- Управління командою
- Цілеспрямованість
- Лідерство
- Ведення документації
- Ведення CRM
- Управління рестораном
Знання мов
- Англійська — початковий
- Українська — вільно
- Російська — вільно
Додаткова інформація
Про себе:
[
Відсутність шкідливих звичок
Лідерство, комунікабельність, організаторські здібності, емоційна стійкість, уміння аналізувати, уміння працювати у команді, творчий похід, пунктуальність, відповідальність, акуратність, прагнення професійного зростання.
Ціль:
Здобути перспективну роботу з можливістю подальшого кар'єрного зростання, реалізувати свої амбіції та ювелірний підхід до приготування. Працювати в стабільній компанії, використовуючи справжні знання та вміння та набуваючи нових
Інші резюме цього кандидата
- PRO
Розглядає посади: Адміністратор, керуючий (готельно-ресторанний бізнес), Керуючий мережею магазинів
50 000 грн
Київ
Вища освіта · Повна зайнятість
- Регіональний шеф, Roll Club, 1 рік 10 місяців
- Бренд-шеф, QOS Sushi, 8 місяців