• PRO

Таня

Кондитер (на проєкт)

Вид зайнятості:
неповна
Вік:
39 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Кондитер

з 08.2024 по нині (1 рік)
Хліб & сіль, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Кондитер

з 05.2023 по 04.2024 (11 місяців)
Lila cake, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Еклери

Кондитер

з 10.2021 по нині (3 роки 10 місяців)
Smart food, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Корисні цукерки

Кондитер

з 08.2020 по 12.2021 (1 рік 4 місяці)
Кондитерська, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Торти на замовлення

Шеф-кондитер

з 05.2018 по 01.2020 (1 рік 8 місяців)
Кафе пекарня кондитерская "sweet willage", Киев (Кафе пекарня кондитерская)

Оновлення меню, складання тех. Карт и калькуляції, підбір персоналу і обладнання, навчання персоналу, прийняття заявок на готову продукцію, контроль н/ф, контроль сировини.

Старший кондитер

з 12.2017 по 03.2018 (3 місяці)
Ресторан Базар, Киев (Ресторан буфет)

Кондитер

з 02.2016 по 09.2017 (1 рік 7 місяців)
Вери вел кафе, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Кондитер

з 09.2011 по 08.2012 (11 місяців)
Ресторан, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Кондитер

з 09.2010 по 05.2011 (8 місяців)
ТОВ "наша правда", Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Кондитер

з 12.2004 по 02.2007 (2 роки 2 місяці)
товʹʹквизатрейд``, киев (Роздрібна торгівля)

Изготовление эклеров, рулетов, весовых тортов, гелевых тортов, кремов, сиропов.

Освіта

НУХТ

Инженер-технолог кондитерского производства, киев
Вища, з 2004 по 2009 (5 років)

ПТУ22
Специальность кондитер-повар
Август2001.
Май2004

Знання і навички

  • MS Word
  • MS Excel
  • Впевненість

Додаткова інформація

Розробка меню для ресторанів і кафе. Створення авторських рецептів за вашими потребами.
Наполеон, медовик, штрудель, печиво, зефір, маршмелоу, заварне тісто ( еклери, профітролі), бісквітні торти, декуази, ягідні та фруктові начинки, чизкейк, покриття (велюр, дзеркальна глазур, крем чиз, вершки, ганаш), макарон, бізе, тірамісу...
Пропозиції пишіть у вайбер бо не завжди можу відповісти одразу.
На сьогоднішній день цікавлять лише проектні роботи або фріланс.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: