• PRO

Тетяна

Директор ресторана, керівник напрямку

Вид зайнятості:
повна
Вік:
50 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Керуючий рестораном

з 10.2021 по 11.2022 (1 рік 1 місяць)
PetvovVodkin grill_bar, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Керуючий рестораном

з 11.2017 по 08.2021 (3 роки 9 місяців)
Boboti, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

- стратегічне, фінансове планування, операційне управління
- впровадження та сертифікація системи ХАССП
- start-up
- управління персоналом, навчання та мотивація

Керуючий директор рестораного комплексу

з 05.2015 по 08.2017 (2 роки 3 місяці)
Ресторанный комплекс ARMADA, Казахстан, Атирау (Готельно-ресторанний бізнес)

- стратегічне, фінансове планування; операційне управління об’єктами, що входять до ресторанного комплексу (кейтеринг, клубний ресторан, цілодобовий рестобар, beer-бар, караоке-холл, 2 кафетерії)
- впровадження та сертифікація системи ХАССП
- start-up мережи кав’ярень
- управління персоналом, навчання та мотивація

Керівник сервіса, тренінг- менеджер мережі «Італія» (7 ресторанів)

з 07.2014 по 01.2015 (6 місяців)
Холдинг FM Group, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

- аудіт-тренінг ресторанів мережі
- навчання і атестація персоналу
- розробка документів, організація и проведеня заходів, спрямованих на навчання персоналу та підвищення якості обслуговання

Керуючий рестораном

з 02.2012 по 07.2014 (2 роки 5 місяців)
Мережа ресторанів Олива, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

- операційне управління, бюджетування, фінансова звітність
- будування системи підбору та внутрішнього навчання персоналу
- контроль фінансової, комерційної та господарської діяльності
- створення та підтримання «брендової» атмосфери гостинності та затишку

Директор напрямку

з 02.2008 по 02.2012 (4 роки)
Кейтерингова компанія «Холідей Сервис».Мережа ресторанів «Козирна Карта», Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

- start-up підприємства
- операційне управління, бюджетування, фінансова звітність
- організація масштабних заходів (від 1000 людей) в м. Києві та інших містах України Напрямок – європейська, японська, італійська та інш. кухні

Директор ресторану

з 06.2005 по 03.2008 (2 роки 9 місяців)
Ресторан «Хуторець». Мережа ресторанів «Козирна Карта», Київ, Конча-Заспа (Готельно-ресторанний бізнес)

- start-up ресторану, ведення проекту на этапі будівництва
- операційне управління рестораном після відкриття,
- бюджетування, фінансова звітність работи ресторану
- управління персоналом, навчання та мотивація
- организація та проведення заходів VIP-рівня (святковий бенкет в честь дня нарождення: чинного Президента України, чинного прем’єр-міністра України, інш. высокопоставлених державних осіб).

Освіта

ЗДУ

Здоровий спосіб життя та фізичне виховання, спеціалист, Запоріжжя
Вища, з 1992 по 1997 (5 років)

Додаткова освіта та сертифікати

Основи бухгалтерського обліку

2011, Київ

Знання і навички

  • Poster
  • MS Excel
  • MS Word
  • MS Office
  • MS PowerPoint
  • Windows
  • R-Keeper
  • StoreHouse

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — середній

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: