- PRO
Тетяна
Директор ресторана, керівник напрямку
- Вид зайнятості:
- повна
- Вік:
- 50 років
- Місто:
- Київ
Контактна інформація
Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/2641926/
Досвід роботи
Керуючий рестораном
з 10.2021 по 11.2022
(1 рік 1 місяць)
PetvovVodkin grill_bar, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Керуючий рестораном
з 11.2017 по 08.2021
(3 роки 9 місяців)
Boboti, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
- стратегічне, фінансове планування, операційне управління
- впровадження та сертифікація системи ХАССП
- start-up
- управління персоналом, навчання та мотивація
Керуючий директор рестораного комплексу
з 05.2015 по 08.2017
(2 роки 3 місяці)
Ресторанный комплекс ARMADA, Казахстан, Атирау (Готельно-ресторанний бізнес)
- стратегічне, фінансове планування; операційне управління об’єктами, що входять до ресторанного комплексу (кейтеринг, клубний ресторан, цілодобовий рестобар, beer-бар, караоке-холл, 2 кафетерії)
- впровадження та сертифікація системи ХАССП
- start-up мережи кав’ярень
- управління персоналом, навчання та мотивація
Керівник сервіса, тренінг- менеджер мережі «Італія» (7 ресторанів)
з 07.2014 по 01.2015
(6 місяців)
Холдинг FM Group, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
- аудіт-тренінг ресторанів мережі
- навчання і атестація персоналу
- розробка документів, організація и проведеня заходів, спрямованих на навчання персоналу та підвищення якості обслуговання
Керуючий рестораном
з 02.2012 по 07.2014
(2 роки 5 місяців)
Мережа ресторанів Олива, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
- операційне управління, бюджетування, фінансова звітність
- будування системи підбору та внутрішнього навчання персоналу
- контроль фінансової, комерційної та господарської діяльності
- створення та підтримання «брендової» атмосфери гостинності та затишку
Директор напрямку
з 02.2008 по 02.2012
(4 роки)
Кейтерингова компанія «Холідей Сервис».Мережа ресторанів «Козирна Карта», Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
- start-up підприємства
- операційне управління, бюджетування, фінансова звітність
- організація масштабних заходів (від 1000 людей) в м. Києві та інших містах України Напрямок – європейська, японська, італійська та інш. кухні
Директор ресторану
з 06.2005 по 03.2008
(2 роки 9 місяців)
Ресторан «Хуторець». Мережа ресторанів «Козирна Карта», Київ, Конча-Заспа (Готельно-ресторанний бізнес)
- start-up ресторану, ведення проекту на этапі будівництва
- операційне управління рестораном після відкриття,
- бюджетування, фінансова звітність работи ресторану
- управління персоналом, навчання та мотивація
- организація та проведення заходів VIP-рівня (святковий бенкет в честь дня нарождення: чинного Президента України, чинного прем’єр-міністра України, інш. высокопоставлених державних осіб).
Освіта
ЗДУ
Здоровий спосіб життя та фізичне виховання, спеціалист, Запоріжжя
Вища, з 1992 по 1997 (5 років)
Додаткова освіта та сертифікати
Основи бухгалтерського обліку
2011, Київ
Знання і навички
- Poster
- MS Excel
- MS Word
- MS Office
- 1С
- MS PowerPoint
- Windows
- R-Keeper
- StoreHouse
Знання мов
- Українська — вільно
- Російська — вільно
- Англійська — середній
Схожі кандидати
-
Заступник керівника відділу
80000 грн, Київ, Кропивницький -
Керуючий баром
40000 грн, Київ, Дистанційно -
Керівник напрямку
30000 грн, Київ, Одеса -
Заступник начальника відділу
Київ, Дистанційно -
Заступник директора департаменту
Київ -
Директор, заступник директора, керівник відділу, менеджер
55000 грн, Київ