Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 1 травня 2023 PRO

Anton

Начальник управлiння документарних операцій, торгового фінансування

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
38 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Начальник відділу документарного забезпечення операцій

з 05.2012 по нині (11 років 11 місяців)
АБ “УКРГАЗБАНК” (Фінанси, банки, страхування)

Пошук, консультування та залучення корпоративних клієнтів на обслуговування за документарними операціями.
Отримання та аналіз пакету документів, підготовка та винесення на розгляд Кредитного комітету пропозицій щодо надання послуг з документарних операцій, якщо необхідно, проведення поглибленого фінансового аналізу, для підготовки кредитного резюме.
Забезпечення процесу відкриття, закриття та обслуговування рахунків за документарними та кредитними операціями, підготовка до укладання, супровід процесу укладання (безпосереднє укладання) договорів щодо проведення документарних операцій(договори про надання акредитивів, гарантій, кредитні договори та договори застави).
Перевірка наданих до банку документів за акредитивами та/або гарантіями та/або інкасо на відповідність їх умовам міжнародних правил.
Підготовка документів для участі Банку у конкурсних торгах на закупівлю фінансових послуг. Участь у відкритих торгах.
Ведення реєстру договорів за документарними, кредитними операціями.
Підготовка розпоряджень відповідним підрозділам банку на відкриття рахунків, переказ коштів, здійснення бухгалтерських проводок при здійсненні документарних та кредитних операцій.
Формування, ведення та зберігання справ за документарними, кредитними операціями.
Здійснення контролю за своєчасною сплатою (нарахуванням) комісій.
Постійний аналіз, моніторинг та узагальнення змін, які відбуваються в законодавчій та нормативній базах.
Листування, за необхідністю здійснення запитів з різними державними та комерційними організаціями та установами.
Внесення пропозицій до процедур і положень, які регламентують процес обслуговування документарних операцій.
Здійснення постійного аналізу змін в ринковій кон’юнктурі з метою оперативного виявлення негативних тенденцій та своєчасного прийняття заходів щодо зменшення ризиків невиконання клієнтами зобов’язань за документарними операціями.
Внесення пропозицій щодо вартості (тарифікації) банківських продуктів та послуг, зміни умов діючих та розроблення нових банківських продуктів з документарних операцій.
Розробка та проведення навчальних семінарів (стажувань, тестувань, навчальних програм тощо) з документарних операцій; складання звітності по операціях, номенклатури справ, ведення діловодства та архівної справи.

Головний Спеціаліст відділу документарних операцій Управління адміністрування кредитних операцій Операційно-організаційного департаменту

з 11.2010 по 05.2012 (1 рік 6 місяців)
ВАТ “ПІРЕУС БАНК МКВ” (Фінанси, банки, страхування)

Аналіз та структурування угод по торговому фінансуванню.
Проведення аналізу контрактів, складання платіжної частини та інших статей контрактів з використанням акредитивів та гарантій.
Підготовка висновків та пропозицій для розгляду відповідними комітетами банку (кредитний, тарифний).
Підписання кредитних договорів, договорів застави та порук.
Написання процедур та положень, які регламентують процес обслуговування документарних інструментів
Здійснення відкриття рахунків, необхідних для обслуговування акредитивів, гарантій, авалів, а також закриття вказаних рахунків.
Здійснення бухгалтерського оформлення акредитивів, гарантій, авалів, відображення в обліку застав.
Здійснення своєчасного оновленням обов’язкових параметрів рахунків, що відкриваються для обслуговування акредитивів, гарантій, авалів.
Створення, верифікація та авторизація повідомлень по документарним операція в системі SWIFT.
Здійснення авізування вхідних акредитивів та гарантій.
Проведення платежів по документарним операціям
Підготовка відповідей на запити клієнтів, інших банків, аудиторів щодо операцій документарним операціям

Головний Економіст відділу структурування та супроводження проектів управління торгового фінансування та документарних операцій департаменту міжнародного бізнесу

з 07.2008 по 10.2010 (2 роки 3 місяці)
АТ “БРОКБІЗНЕСБАНК” (Фінанси, банки, страхування)

Розробка та впровадження продуктів та послуг у сфері документарних операцій, розробка пропозицій щодо впровадження сучасних банківських інструментів в галузі документарних операцій.
Надання пропозицій щодо оптимізації структурування проведення документарних операцій, критеріїв тарифної політики, політики ризиків в сфері проведення цих операцій.
Вивчення потреб клієнта у проведенні документарної операції та/або операції з торгового фінансування, розробка структури операції, розробка фінансової частини зовнішньоекономічного контракту, відпрацювання та узгодження текстів документарних інструментів.
Підготовка проведення документарної операції та узгодження умов її проведення з відповідальними підрозділами Банку, підготовка висновків для Кредитної ради та/або Кредитного комітету, узгодження з іноземними фінансовими інститутами умов проведення документарної операції або операції з торгового фінансування.
Здійснення контролю виконання планових завдань стосовно об’єму портфеля документарних операцій та операцій з торгового фінансування, їх доходності, обсягу комісійних доходів, забезпечення оптимізації витрат за цими операціями, підготовка зведеної інформації стосовно портфелю документарних операцій та операцій з торгового фінансування, його доходності тощо.

Освіта

Київський Національний економічний Університет ім. Вадима Гетьмана

Міжнародної економіки та менеджменту, Київ
Вища, з 2003 по 2008 (4 роки 9 місяців)

Спеціальність - Управління міжнародним бізнесом

Знання і навички

MS Office 1C Користувач Internet Internet User Windows 1С:Бухгалтерія 1C:Accounting Клієнт-Банк Client-Bank Бухгалтерський облік Accounting MacOS CBS B2 Operating systems Банківська справа Banking business ProFIX Swift

Знання мов

Англійська — просунутий

Додаткова інформація

Спеціальні курси та тренінги
14 серпня 2008 Свідоцтво про успішне закінчення курсу: «Акредитив стенбай як засіб забезпечення виконання зобов’язань у зовнішньоекономічних відносинах” (Національний банк України)
16 жовтня 2009 Свідоцтво про успішне закінчення курсу: «Документарні акредитиви і банківські гарантії в Україні. Практичні аспекти» (Національний банк України)
21 січня 2011 Свідоцтво про успішне закінчення курсу: «Практика роботи з документами по документарному акредитиву. Перевірки документів по документарним акредитивам»
6-8 квітня 2011 Свідоцтво про успішне закінчення курсу: « Документарні операції ( акредитиви, гарантії, інкасо) та фінансування міжнародної торгівлі»
10 червня 2011 Свідоцтво про успішне закінчення курсу: « Практика роботи з документами з документарного акредитиву»
24 квітня 2012 Свідоцтво про успішне закінчення курсу: «Роль та участь банків в обслуговуванні вексельного обігу на ринку України
5 березня 2013 Свідоцтво про успішне закінчення курсу: “Законодавчі новації у сфері вексельного обігу: фінансові векселі, електронна форма, акцизний збір”
13 серпня 2013 Свідоцтво про успішне закінчення курсу: “Основні напрямки роботи з документарними операціями (випуск та супроводження документарних акредитивів, банківських гарантій та резервних акредитивів, здійснення розрахунків у формі документарного інкасо”
4 листопада 2013 Майстер-клас Джеймса Бірна “Актуальні питання міжнародної практики за банківськими гарантіями і документарними акредитивами”

Законодавство: Знання міжнародних документів, затверджених Міжнародною торгівельною палатою: UCP 500/600, ISBP, URDG 458/758, ISP98, URR 522/722, Incoterms 2000; знання нормативних документів НБУ, що регламентують здійснення документарних операцій: Постанови 514, 549, 639, 22 і пр

Додаткова інформація
Комунікабельний, наполегливий, обов’язковий, відповідальний, здатний мислити креативно та інноваційно, вмію будувати конструктивні ділові взаємовідносини та ефективно планувати свою роботу. Маю культуру мови і спілкування. Маю посвідчення водія. Не одружени

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати