Резюме від 15 січня 2022

Владимир

Финансовый менеджер

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
51 рік
Місто:
Кам'янець-Подільський

Контактна інформація

Шукач вказав ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Знання мов

Англійська — середній

Додаткова інформація

З січня 2014 по лютий 2015 працював керуючим відділення CREDIT AGRICOLE BANK в м.Кам'янець-Подільский. До цього 6,8 років працював начальником Кам'янець-Подільського відділення Райффайзен Банк Аваль по лютий 2013р. 17 років загальний банківський стаж. З 2004 по 2006 працював заступником керуючого філії Райффайзен Банк Аваль з питань роздрібного бізнесу.
Професійні навички:
Наявність довгострокового досвіду та вміння будувати успішні програми, системи продажу фінансових, комерційних, банківських продуктів та послуг різних напрямків роздрібного, мікро та корпоративного бізнесу. Досвід ведення переговорів, щодо залучення нових клієнтів. Оперативний аналіз, аудит господарської діяльності фінасової установи. Наявність лідерських та управлінських навичок, що підтверджено успішним розвитком фінансової установи, відділення банківської установи. Навички щодо ведення поточної та оперативної діяльності, організація та контроль за законністю, своєчасністю і коректністю дій та операцій, які стосуються роботи фінустанови. Управління, навчання та підбір персоналу. Організація процесу залучення клієнтів: юридичних, фізичних осіб. Запровадження в дію акційних продуктів. Оцінка і аналіз ринку наданих послуг. Планування і моніторинг діяльності (ведення звітності, складання фінансових планів діяльності на наступні періоди), організація внутрішньої документарної роботи, інформаційно-аналітична робота, ревізійна робота. Вміння організувати роботу, для забезпечення максимального розміру прибутковості фінустанови на ринку надаваємих послуг з дотриманням законодавства станом 2020р+. Укладання договорів співпраці з потенційними клієнтами юридичними особами. Перевірка правильності оформлення договорів, бухгалтерських, касових документів та формування бухгалтерських проводок; здійснення контролю за належним функціонуванням та оновленням програмного забезпечення. Збереження матеріальних та грошових цінностей, основних засобів та МШП; ознайомлення та дотримання правил внутрішнього розпорядку підпорядкованих працівників, контроль стану трудової дисципліни.

Схожі кандидати

Фінансист
25000 грн, Кам'янець-Подільський

Фінансовий аналітик
Кам'янець-Подільський

Головний бухгалтер, економіст, фінансист
Кам'янець-Подільський

Фінансист
Кам'янець-Подільський

Бухгалтер, фінансист
Кам'янець-Подільський

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: