Резюме від 24 січня 2019

Елена

Администратор кастинга на проект (телеканал)

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
34 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Щербина Олена Артурівна
Дата народження: 13.05.1990
Місце проживання: м. Київ Подільський район
Тел. моб. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Ціль резюме. Cамореалізація,
Освіта Вища
Київський міжнародний університет
Факультет міжнародних відносин
Спеціальність міжнародне право
09.2007 – 06.2011 – бакалавр
09.2012 –02. 2014 – магістратура
Захищені праці : « Міжнародно - правове регулювання по боротьбі з торгівлею людьми», «Міжнародно - правове регулювання трансплантації органів та тканин людини»
Досвід роботи
05.2011 – 06.2011; 05.2013 – 06.2013 – Виробнича практика у Всеукраїнській спеціальній колегії з питань боротьби з корупцією та організованою злочинністю у відділі міжнародного права. Набула досвіду роботи у команді, переклад нормативно правових актів з української мови на англійську, переклад інформації сайту про колегію на англійську, російську мови; приймала участь у розробці концепції проведення круглого столу в рамках : «Україна – Азербайджан – Вірменія».
09.2011 – 09.2012 – волонтер благодійного фонду УГКЦ «Карітас», приймала участь у семінарах на тему : « Протидія Торгівлі Людьми». Проводила семінари для студентів, учнів школи, на біржі праці для безробітних на тему : «Як захистити себе від рабства за кордоном». Займалась розробкою сайту, написанням статей, працювала піар – менеджером, фотографом.
2013 – 2015 Адміністратором по масовці на таких теле - проектах : «Стосується кожного», «Все буде добре», «Вечірній Київ», «Розсміши Коміка», «Говорить Україна», «Співай як Зірка», «Бій хорів», «Голос Країни».
Додаткові навички: Знання комп’ютера ( Word, Exel, Internet, 1C)
Володію мовами: українська мова – рідна, російська – вільно, англійська, польська зі словником. Давно не практикувала японську.
Комунікабельність , вміння вести розмову. Відповідальна, дисциплінована, вмію працювати на результат, цілеспрямована.
Без шкідливих звичок ( не вживаю алкоголь, наркотики, не палю цигарки)

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: