Резюме від 20 лютого 2023 PRO

Вікторія

Заступник головного бухгалтера, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
47 років
Місто:
Луцьк

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Головний бухгалтер

з 09.2022 по нині (1 рік 9 місяців)
КП "Парки та сквери м. Луцька", Луцьк (Державні організації)

Облік основних засобів, ТМЦ, ПММ (прихід, списання), Облік вирощеної та реалізованої продукції. Фінансова звітність (баланс, форма №2), звіт про виконання фінансового плану, податкова та статистична звітність. Виписка податкових накладних замовникам і отримання податкових накладних від постачальників. Реєстрація податкових накладних. Заповнення податкової декларації по ПДВ. Робота з банківськими виписками, проведення платежів.

Головний бухгалтер

з 08.2017 по 09.2022 (5 років 1 місяць)
ДП "Волинський експертно-технічний центр" госпрозрахункове п-во, загальна форма оподаткування, Луцьк (Послуги для населення та бізнесу)

Фінансова звітність (баланс, форма №2), звіт про виконання фінансового плану, податкова та статистична звітність. Виписка податкових накладних замовникам і отримання податкових накладних від постачальників. Реєстрація податкових накладних.
Заповнення податкової декларації по ПДВ. Робота з банківськими виписками, проведення платежів, звірка розрахунків з дебіторами, кредиторами. Розрахунки з підзвітними особами. Облік основних засобів, ТМЦ, ПММ (прихід, списання, інвентаризація).

Освіта

Міжрегіональна Академія управління персоналом

Економіст, фінансовий менеджер., Луцьк
Вища, з 2007 по 2011 (3 роки 4 місяці)

Додаткова освіта та сертифікати

Луцький комерційний технікум (спеціальність бухгалтер)

1997,1рік і 10 місяців

Знання і навички

M.E.Doc MS Office 1С УТП Парус Ведення звітності

Додаткова інформація

Пунктуальна, добросовісно та своєчасно виконую свої посадові обов'язки. Є бажання вчитися чомусь новому і працювати в хорошому колективі.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: