Ганна

Кухар в ресторан, 40 000 грн

Вид зайнятості: повна
Вік: 42 роки
Місто: Київ
Вид зайнятості:
повна
Вік:
42 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Кухар-фрілансу

з 03.2025 по нині (10 місяців)
Кейтеринг, ресторани, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Холодний,гарячий процеси

Старший кухар

з 06.2022 по 10.2022 (5 місяців)
Hotel Millenium Deluxe, Emila Antića 48a Selce, Primorsko-Goranska, Croatia (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар

з 03.2022 по 01.2025 (2 роки 11 місяців)
Ресторан Carpaccio, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар

з 08.2020 по 02.2022 (1 рік 7 місяців)
Hey guys (Дмитрівська, 60/19), Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-кухар

з 03.2018 по 06.2020 (2 роки 4 місяці)
Pizza di casa, Київ (Сімейний ресторан)

Кухар

з 05.2012 по 03.2018 (5 років 11 місяців)
Ресторан "ODESA", Київ (Ресторан європейської кухні)

Кухар

з 09.2011 по 05.2013 (1 рік 9 місяців)
Ресторан "Три вилки", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар

з 06.2009 по 09.2011 (2 роки 4 місяці)
Ресторан "Ok bar"(Not only fish), Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Офиціант

з 03.2007 по 06.2009 (2 роки 4 місяці)
Паб "Паровоз", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Адміністратор

з 02.2006 по 03.2007 (1 рік 2 місяці)
Компьютерный клуб Vault13, Київ (IT)

Освіта

Київський інститут соціальних та культурних зв'язків

Культурологія, фахівець з міжнародних та культурних зв'язків, Київ
Вища, з 2007 по 2011 (4 роки)

Київський технікум готельного господарства

Організація обслуговування в готелях, ресторанах та тур.комплексах, Київ
Середня спеціальна, з 1999 по 2002 (3 роки)

Додаткова освіта та сертифікати

Курс навчання "Офіс-менеджер"

2013

Знання і навички

  • Користувач ПК
  • Кулінарія, культурологія,психологія
  • Організованість
  • Здатність до навчання
  • Комунікабельність
  • Неконфліктність
  • Приготування гарячих страв
  • Приготування холодних страв
  • Чесність
  • Почуття гумору
  • Відповідальність
  • Організація роботи персоналу
  • Відкриття закладів з нуля і організація роботи процесів
  • Робота в команді
  • Досвід на різних посадах
  • Шеф
  • Су-шеф

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Німецька — початковий
  • Українська — вільно

Додаткова інформація

🛑Лівий берег (Київ)🛑
❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️


✅ Ганна Володимирівна
Сімейний стан; заміжня

🏠Місце проживання: Київ, вул.Харьківське шосе
Контакти:
e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
📲telegram,viber [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Досвід роботи в ресторані 18 років.
Знання Італійської ,Європейської кухонь.
Знання організації робочих процесів кухарів та роботи ресторану в цілому.

Досвід:
Шеф.Старший кухар.Кухар…

Організація роботи колективу
Управління персоналом
Підготовка кухні до відкриття ресторану
Розробка нових страв
Складання меню
Навчання нових членів команди
Складання банкетного меню.
Розробка меню, техн.карт.
Ітогові співбесіди з кандидатами
Графік роботи
Організація роботи з постачальниками продуктів ресторану

Освіта:
Київський інститут соціальних та культурних зв’зків ім. св.княгині Ольги
Спеціальність:
Фахівець з міжнародних туристичних зв’зків
Київський технікум готельного господарства .
Напрямок підготовки — менеджмент
Спеціальність:
Організація обслуговування в готелях і тур.комплексах
Спеціалізація:
Організація комерційної діяльності в в готелях та ресторанах
4-й розряд кухаря

Додаткова освіта:
Свідоцтво курсу «Офіс –менеджер»
Володіння мовою:
Українська - вільно
Російська - вільно
Англійська мова - середній рівень ПК- користувач
Симпатична,cпритна,охайна,уважна,відповідальна,пунктуальна.
Вмію працювати та спілкуватися з людьми
За потреби, можу надати рекомендації від відомих шеф-кухарів, з якими співпрацювала

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: