Резюме від 20 серпня 2022 PRO

Сергій

Викладач, фахівець структурного підрозділу навчального закладу

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
54 роки
Місто проживання:
Енергодар
Готовий працювати:
Дистанційно, Дніпро, Київ, Одеса, Харків

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Заступник директора з навчальної роботи

з 09.2004 по 07.2016 (11 років 10 місяців)
Енергодарський інститут державного та муніципального управління імені Р.Г.Хеноха "Класичного приватного університету", м. Енергодар (освіта, наукова діяльність)

викладання дисциплін, адміністративна діяльність на рівні різних структурних підрозділів учбового закладу; робота з персоналом та студентами (учнями); організація навчальної, методичної та наукової роботи; розробка навчальної документації (навчальні плани, графіки, розклади, програми, навчально-методичні комплекси тощо); ліцензування та акредитації окремих освітніх послуг ; репетиторства

Освіта

Класичний приватний університет

Аспірантура; спеціальність: 08.00.11 – математичні методи, моделі та інформаційні технології в економіці, м. Запоріжжя
Вища, з 2005 по 2008 (2 роки 9 місяців)

кандидат економічних наук (захист кандидатської дисертації 2009 рік)

Додаткова інформація

Володіння мовами: російська і українська мови вільно; англійська – на середньому рівні.
Володіння ПК: впевнений користувач: MS OFFICE (EXEL, WORD, POWER POINT, ACCESS), досвід роботи в мережі Інтернет та електронної пошти; використання пакетів прикладних програм: MATHCAD, MAPLE, STATISTICA.
Досвід: викладання дисциплін, адміністративної діяльності на рівні різних структурних підрозділів навчального закладу; роботи з персоналом і студентами; організації навчальної, методичної і наукової роботи; розробки навчальної документації (навчальні плани, графіки, розклади, програми, навчально-методичні комплекси і т. д.); ліцензування та акредитації окремих освітніх послуг; репетиторства.
Професійні навички та особисті якості: вмотивованість; розвинені навички усного та особистого спілкування; здатність прийняття обґрунтованих рішень, критичне мислення, вміння організовувати та планувати; толерантність і гнучкість в різних ситуаціях; відповідальність; принциповість; надійність, дотримання корпоративної етики.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати