• PRO

Тарас

Шеф-повар, 200 000 грн

Вид зайнятості:
повна, неповна
Вік:
36 років
Місто проживання:
Інші країни
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Шеф-повар

з 09.2023 по нині (1 рік 11 місяців)
Ресторан SchuSchu, Düsseldorf (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-повар

з 10.2022 по 08.2023 (10 місяців)
Wyndham Grand Novi Vinodolski Resort, Novi Vinodolski (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-повар

з 05.2019 по 10.2022 (3 роки 5 місяців)
компанія «IOneGame», Киев (IT)

Шеф-повар

з 12.2018 по 04.2019 (4 місяці)
Ресторан Zveju Užega, Шяуляй Литва (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-повар

з 09.2018 по 12.2018 (3 місяці)
Da Heng, Місто Шицзячжуан, провінція Хебей, Країна Китай (інвестиційна компанія da heng)

Відкриття ресторану з європейською кухнею.
Навчання персоналу (іноземних колег).
Підбір обладнання.
Підбір і закупка продуктів.

Шеф-повар

з 01.2018 по 09.2018 (8 місяців)
Ресторан ”Одуван”, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-повар

з 03.2017 по 11.2017 (8 місяців)
Кафе "NOIR", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-повар

з 05.2016 по 03.2017 (10 місяців)
Гастро-паб «Тесла», Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Су-шеф

з 04.2015 по 05.2016 (1 рік 1 місяць)
Ресторан "Санахант", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Повар Універсал

з 11.2013 по 02.2015 (1 рік 3 місяці)
Ресторан "SAUVAGE", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Повар

з 09.2009 по 02.2013 (3 роки 5 місяців)
Ресторан "Велюр", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Повар

з 10.2007 по 09.2009 (1 рік 11 місяців)
Ресторан "Липский Особняк ", Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Освіта

Київський Національнио Торгівельно-Економічний Університет

Факультет готельно-ресторанного бізнесу, Київ
Вища, з 2009 по 2013 (3 роки 9 місяців)

Спеціальність: Харчові технології та інженерія
Спеціалізація: Технології в ресторанному господарстві

Рекомендації

  • Zygimantas Galdikas

    Zygimantas Galdikas

    General manager, gastro pub Cock Tavern

    Контактні дані приховані
  • Олександр Головачов

    Олександр Головачов

    Шеф-повар, ресторану «HARVEST

    Контактні дані приховані

Додаткова інформація

Instagram: chef_xto (Chef Taras)
Бажання стати поваром виникло ще в юності, саме тому, по закінченні школи вступив до ВКУ. Отримавши диплом кваліфікованого робітника (кухара 5-го розряду), продовжив розвиватись в цьому напрямку. Вступив на заочну форму навчання до КНТЕУ, одночасно працюючи в ресторанах Києва, де отримав досвід роботи в готельно-ресторанному бізнесі не лише як повар. Працюючи в різних ресторанах, накопичив багаж знань різних стилів європейської, французької та італійської кухні.

Позитивні якості: комунікабельний, стресостійкий, відповідальний, витривалий та пунктуальний, без шкідливих звичок.

Хоббі: змішані стилі єдиноборств. Турнір з фрі-файту 2009р. м.Київ – І місце. Турнір з MMA 2014р м.Київ – III місце.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: